برنامه ریزی فیلم ها
-
و یه سوال دیگه اینکه توی برنامه ریزی هفتگیتون چجوری برای فیلم ها برنامه میریزین؟؟اول تعداد فیلم های مبحث درمیارین و بعد مثلا برای هر فیلم یک ساعت وقت میزارین یا کلا مثلا 7ساعت در هفته رو میزارین برای فیلم های یک درس و توی اون تایم هرجور شده تموم میکنین؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
راه-ابریشمی-ها-زیست
راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی -
و یه سوال دیگه اینکه توی برنامه ریزی هفتگیتون چجوری برای فیلم ها برنامه میریزین؟؟اول تعداد فیلم های مبحث درمیارین و بعد مثلا برای هر فیلم یک ساعت وقت میزارین یا کلا مثلا 7ساعت در هفته رو میزارین برای فیلم های یک درس و توی اون تایم هرجور شده تموم میکنین؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-زیست
راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضیمحمد مودب
سلام
من خودم نحوه برنامه ریزی فیلم دیدنم به این شکل هست که اول درس (یا درس ها)رو انتخاب میکنم که قرار هست بخونم
بعد میام کلیپ ها مربوط به اون درس رو تفکیک می کنم و البته بگم اینطور نسیت که همه فیلم هارو یه جا ببینم چون بعضی دروس هستند که زیادند و به خاطر همین فیلم هارو تقسیم میکنم و هرروز بخشیش رو تماشا میکنم
مثلا زیست گفتار ۱ فصل ۶ دهم تجربی ۷ قسمت هست فیلمش اول مقدمش رو می بینم و آشنا میشم وطی روز های آتی بقیه فیلم هارو ولی دقت کنید که وقتی الان دارید مثلا یک فیلم ۲۹ دقیقه ای رو می بینید حتما تا آخر تمومش کنید اینطوره بهت هست
این نظر من بود امیدوارم مفید بوده باشه -
محمد مودب
سلام
من خودم نحوه برنامه ریزی فیلم دیدنم به این شکل هست که اول درس (یا درس ها)رو انتخاب میکنم که قرار هست بخونم
بعد میام کلیپ ها مربوط به اون درس رو تفکیک می کنم و البته بگم اینطور نسیت که همه فیلم هارو یه جا ببینم چون بعضی دروس هستند که زیادند و به خاطر همین فیلم هارو تقسیم میکنم و هرروز بخشیش رو تماشا میکنم
مثلا زیست گفتار ۱ فصل ۶ دهم تجربی ۷ قسمت هست فیلمش اول مقدمش رو می بینم و آشنا میشم وطی روز های آتی بقیه فیلم هارو ولی دقت کنید که وقتی الان دارید مثلا یک فیلم ۲۹ دقیقه ای رو می بینید حتما تا آخر تمومش کنید اینطوره بهت هست
این نظر من بود امیدوارم مفید بوده باشهNarin Hashempour در برنامه ریزی فیلم ها گفته است:
محمد مودب
سلام
این نظر من بود امیدوارم مفید بوده باشهالبته ناگفته نمونه بخواید نکته بنویسید هر کلیپ دوبرابر چیزی که هست وقت میگیره
-
ببین کاری نداره بستگی به خودت داره که میخوای از فیلم ها چه استفاده ای ببری مثلا میتونی یه دور درس رو بخونی بعد یه دور فیلم هارو ببینی و بعد تست هاشو بزنی اخرش هم یه جزوه بنویسی و خلاص یا اینکه نه اول فیلم هارو ببینی بعد خودت بخونی و بعد هم ادامه پروسه ای که گفتم
-
ممنون میشم راهنمایی کنین
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-زیست
راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضیمحمد مودب
من اول حدودی در میارم ببینم یه فصل چند تا درسنامه داره
بعد خورد خورد میگنجونمش توی برنامم
اگه حجمش زیاد باشه هر روز یک ساعت و نیم برای فیلم وقت میذارم