تکلیف لاندا رو مشخص کنید
️
-
سلام دوستان، اولین روز ماه مبارک به شادی
سوالم این ک در اثر دوپلر، در چشمه متحرک و ناظر ساکن، ناظری که در جلوی چشمه ایستاده همواره امواج رو با دامنه کوتاه تر دریافت؟ یا بستگی به شتاب متحرک داره، ببینید مثلا متحرک با شتاب تند شونده داره نزدیک به ناظر میشه، بعد حرکتش بشه کند شونده اینجا با توجه به اینکه هنوز داره به ناظر نزدیک میشه لاندا رو کوتاه تر دریافت میکنه یا بلندتر؟
تجربیا ریاضیا -
سوالم این ک در اثر دوپلر، در چشمه متحرک و ناظر ساکن، ناظری که در جلوی چشمه ایستاده همواره امواج رو با دامنه کوتاه تر دریافت؟ یا بستگی به شتاب متحرک داره، ببینید مثلا متحرک با شتاب تند شونده داره نزدیک به ناظر میشه، بعد حرکتش بشه کند شونده اینجا با توجه به اینکه هنوز داره به ناظر نزدیک میشه لاندا رو کوتاه تر دریافت میکنه یا بلندتر؟
تجربیا ریاضیاzoohre hocini سلام
وقتی چشمه داره به سمت ناظر حرکت میکنه و نزدیک میشه لاندا کاهش می یابد و چون تندی صوت در محیط ثابته اون بسامد دریافتی توسط ناظر افزایش میابد
به طور کلی اگر نتیجه حرکت چشمه یا ناظر نزدیک شونده لاندا کاهش و بسامد دریافتی افزایش
و اگر نتیجه حرکت چشمه یا ناظر دور شنوده باشه لاتدا افزایش و بسامد دریافتی کاهش
این یه قاعده کلی هستش -
zoohre hocini سلام
وقتی چشمه داره به سمت ناظر حرکت میکنه و نزدیک میشه لاندا کاهش می یابد و چون تندی صوت در محیط ثابته اون بسامد دریافتی توسط ناظر افزایش میابد
به طور کلی اگر نتیجه حرکت چشمه یا ناظر نزدیک شونده لاندا کاهش و بسامد دریافتی افزایش
و اگر نتیجه حرکت چشمه یا ناظر دور شنوده باشه لاتدا افزایش و بسامد دریافتی کاهش
این یه قاعده کلی هستش@kosar-mottaghi
۴۰۹ پس چرا میشه گ۲؟
-
@kosar-mottaghi
۴۰۹ پس چرا میشه گ۲؟
zoohre hocini خوب آونگ وقتی رها میکنی ابتدا به ناظر نزدیک میشه پس لاندا کاهش خوب دیگه آونگ ساکن نمیمونه که به عقب برمیگرده یعنی از ناظر دور میشه پس لاندا افزایش میابد
کتاب حالیتی رو گفته گه چشمه به یه سمت حرکت میکنه اینجا وقتی این چشمه نیش و آونگ تصور کنی آونگ وقنی به حرکت دربیاری تاب میخوره پس ابتدا به ناظر نزدیک میشه
سپس از ناظر دور میشه -
zoohre hocini خوب آونگ وقتی رها میکنی ابتدا به ناظر نزدیک میشه پس لاندا کاهش خوب دیگه آونگ ساکن نمیمونه که به عقب برمیگرده یعنی از ناظر دور میشه پس لاندا افزایش میابد
کتاب حالیتی رو گفته گه چشمه به یه سمت حرکت میکنه اینجا وقتی این چشمه نیش و آونگ تصور کنی آونگ وقنی به حرکت دربیاری تاب میخوره پس ابتدا به ناظر نزدیک میشه
سپس از ناظر دور میشه@kosar-mottaghi ببیند گفته نصف نوسان نه یک نوسان کامل
-
@kosar-mottaghi ببیند گفته نصف نوسان نه یک نوسان کامل
zoohre hocini خوب فرقی نداره چه نیم بره چه کامل باز باید به عقب برگرده
بزار اینجوری بگم وقتی تاب هل میدی فرض کن نصف نوسان هل میدی تاب میره بالا دیگه بر نمیگرده پایین همون بالا میمونه!!!!!! -
zoohre hocini خوب فرقی نداره چه نیم بره چه کامل باز باید به عقب برگرده
بزار اینجوری بگم وقتی تاب هل میدی فرض کن نصف نوسان هل میدی تاب میره بالا دیگه بر نمیگرده پایین همون بالا میمونه!!!!!!@kosar-mottaghi نه ببین وقتی میگ نصف نوسان شما باید تاحالتی که به رو به روی حالت اولیه میرسه سرعتش صفر میشه در نظر بگیری برگشتش که بشه نیمه دوم رو که نباید بررسی کنی دیگ
-
@kosar-mottaghi نه ببین وقتی میگ نصف نوسان شما باید تاحالتی که به رو به روی حالت اولیه میرسه سرعتش صفر میشه در نظر بگیری برگشتش که بشه نیمه دوم رو که نباید بررسی کنی دیگ
zoohre hocini دیگه بیشتر ازین نمیدنم
️
من طبق مطالب کتاب گفتم
پاسخنامه چی نوشته؟؟؟ -
zoohre hocini دیگه بیشتر ازین نمیدنم
️
من طبق مطالب کتاب گفتم
پاسخنامه چی نوشته؟؟؟@kosar-mottaghi
ولی خوب کتاب اصن هیچی نگفته راجب شتاب
-
@kosar-mottaghi
ولی خوب کتاب اصن هیچی نگفته راجب شتاب
zoohre hocini یکم تست سنگنیه خودمم پاسخنامه رو خودم نفهمیدم
آره خیلی توضیحی نداده فک نکنم کنکورم بخواد خیلی پیجیده بده باز بزار بقیه هم نظر بدن -
zoohre hocini یکم تست سنگنیه خودمم پاسخنامه رو خودم نفهمیدم
آره خیلی توضیحی نداده فک نکنم کنکورم بخواد خیلی پیجیده بده باز بزار بقیه هم نظر بدن@kosar-mottaghi باوشه
مرسی عزیزم -
@kosar-mottaghi باوشه
مرسی عزیزمzoohre hocini خواهش میکنم
-
تجربیا ریاضیاzoohre hocini
سلام
با توجه به همون پاسخ نامه گفته که سرعت اول داشته زیاد میشده پس تند شونده بوده و طول موج کم میشه بعد که سرعت کم میشه و کند شونده میشه طول موج زیاد میشه تا به حالت اولیه میرسه
ولی منم بلد نبودم
یعنی اگه با سرعت ثابت نزدیک بشه طول موج تغیر نمیکنه -
آره دیگه
ما توی چشمه متحرک منبع ثابت میگیم چرا طوا موج تغییر میکنه ؟ چون زمان رسیدن طول موج کم تر یا بیشتر میشه و کمتر یا بیشتر شدن زمان هم به شتاب بستگی داره نه به سرعت چون توی سرعت ثابت توی هر بازه زمانی یه تعداد مشخص طول موج میرسه پس طول موج ثابته
نکته جالبی بود مرسی از شما -
zoohre hocini
سلام
با توجه به همون پاسخ نامه گفته که سرعت اول داشته زیاد میشده پس تند شونده بوده و طول موج کم میشه بعد که سرعت کم میشه و کند شونده میشه طول موج زیاد میشه تا به حالت اولیه میرسه
ولی منم بلد نبودم
یعنی اگه با سرعت ثابت نزدیک بشه طول موج تغیر نمیکنهاحمد قادری ولی میدونید واقعا از کتاب قابل برداشت نیست میترسم همینجوری ی چی گفته باشه موج، شکل کتاب رو نگا کنید نشون داده صرف اینکه ماشین داره به ناظر نزدیک میشه لاندا کم شده..