بحث آزاد و تغییرات
-
@m-an نمیشه یه روز این قوانین برداشته شه یا فقط چند ساعت یه سری چیزا داخل چت های قبلی بخوایم برداریم بعد دیگه اعمال شه؟!
نازنین جمالی 0 در بحث آزاد و تغییرات گفته است:
@m-an نمیشه یه روز این قوانین برداشته شه یا فقط چند ساعت یه سری چیزا داخل چت های قبلی بخوایم برداریم بعد دیگه اعمال شه؟!
دقیقا
-
samira pournazar در بحث آزاد و تغییرات گفته است:
Abnormal من تصمیم گرفتم؟ منم به چت احتیاج داشتم به نفع منافع عمومی کوتاه اومدم
شما گفتین تودلی ، پس چرا حرف چتو میزنین .
همه احتیاج داشتیم
برای منی ک بعد یمدت اومدم انجمن میبینم به هیچ چیزی دسترسی ندارم ، اوضاع وحشتناکیه !میگین تودلی حذف شه ؟ شما مدرسه هم میرفتی زنگ تفریح داشتی، حتی وسط کلاس دبیر تایم استراحتو گفت و گو میداد . اینم زنگ تفریح انجمنهAbnormal چقدر تحملت در مورد نظر مخالفت کمه من فقط پیشنهاد خودمو گفتم عزیزم حالا شما موافق نیستی بحث دیگه ایه. موفق باشی
-
@m-ba78 در بحث آزاد و تغییرات گفته است:
Abnormal سلام اعتبار لازم( 2000اعتبار درسی) رو هنوز ندارین لابد
نمیشه فعلامن واقعا از این قانون جدید اطلاع نداشتم .! الان به اطلاعات قدیمی تو چتم احتیاج دارم . باید چیکار کنم عزیزم؟ راهی هست؟
-
@M-an سلام خسته نباشید خداقوت
به جرعت میتونم بگم یکی از بهترین تصمیم هاتون بود چون انجمن داشت از هدف اصلی خودش دور میشد
فقط یه سوال داشتم و نمیدونم اسپمه یا نه
اینکه برخی اکانتهایی که اعلام کردید فیک هستند و اخراج میشن انگار هنوز فعال هستند
(یه تایپک هست فکر کنم که اخراجی ها و دلیل اخراج بعضی از افراد رو اعلام میکنید)ابوالفضل ریسی
سلام سلامت باشیدمنظورتون از فعال بودن چیه ؟
گاهی اکانت های اخراج شده میان وارد انجمن بشن و برای این اکانت ها آخرین ساعت حضور تغییر می کنه (در صورتی که موقع اخراج شدن حالت نمایه " آنلاین" بوده باشه ) اما خب چون اخراج شدن نمی تونن وارد بشن -
سروش قادری
سلام ممنون سلامت باشید
در صورتی که با ناظم و یا ادمین ها کاری داشتین در تاپیک تگ کنید خودشون پیام میدن@m-an در بحث آزاد و تغییرات گفته است:
سروش قادری
سلام ممنون سلامت باشید
در صورتی که با ناظم و یا ادمین ها کاری داشتین در تاپیک تگ کنید خودشون پیام میدنراستش کار من با ناظما همونطور که گفتم فقط سر عوض و کوتاه کردن اسمم بود،دیگه حیفم میومد یه تاپیک بذارم براش
ولی اگه درسی میبود حتما همین کاری که شما گفتینو انجام میدادم -
نمیشه فعلامن واقعا از این قانون جدید اطلاع نداشتم .! الان به اطلاعات قدیمی تو چتم احتیاج دارم . باید چیکار کنم عزیزم؟ راهی هست؟
-
نازنین جمالی 0 حتی شده یک ساعت باشه ؟!
-
Abnormal در بحث آزاد و تغییرات گفته است:
منم همینطور:(
@M-ba78
حداقل لطفا تا اخر امشب بهمون وقت بدین بعد محدود شیم -
@M-ba78
حداقل لطفا تا اخر امشب بهمون وقت بدین بعد محدود شیمBrice نه از قبل اعلام کنن اگه قراره باشه
-
@M-ba78
حداقل لطفا تا اخر امشب بهمون وقت بدین بعد محدود شیم -
@m-ba78 من میتونم یه چی بگم؟
-
@m-ba78 از چ قسمتی باید متوجه بشیم اعتبار درسی مون چقدره؟!
-
@sania-andiravan
سلام وقتت بخیر
در چند روزآینده اعتبارهای درسی مشخص میشه
و کسانی که اعتبار گفته شده رو دارن دسترسی پیدا خواهند کرد@m-an پس الان تا اعلام اون روز هیچ کی نخواهد داشت؟
-
@m-an پس الان تا اعلام اون روز هیچ کی نخواهد داشت؟
-
H_R در بحث آزاد و تغییرات گفته است:
تا چند روز اینده محاسبه میشه
میتونی بسته به پست های درسی اینو متوجه بشی@m-ba78 در بحث آزاد و تغییرات گفته است:
H_R در بحث آزاد و تغییرات گفته است:
تا چند روز اینده محاسبه میشه
میتونی بسته به پست های درسی اینو متوجه بشیالان نمیدونم چقد اعتبار کم دارم خب
-
AMH بله جتما...
بچه های ک فارغ تحصلید چجوری درسی فعالت کنن
خیلی کم پیش میاد چیزی خاطرشون باشه -
amirh_hmyf
فعلا همین طور هست@m-an اهان
بعد یه سوال
الان تمام تایپیکا بررسی میشه و اونایی که تو اونجا شرکت کردن رو بهشون امتیاز داده میشه یا چی؟ -
amirh_hmyf
فعلا همین طور هست@m-an یه سوال داشتم!
این همه تغییرات اعمال شده مشکل اینکه پست ها بازه زمانی تغییرات و پاک شدن نداشته باشن چیه؟!