دومین مرحله آزمون ۳آ
-
@m-an در دومین مرحله آزمون ۳آ گفته است:
@dr-rashidi
دفترچه رو از کجا برداشته بودی؟
خب باید تو سایت وارد میشدی
تا متوجه بشه ازمون رو شروع کردیلینکش پیامک اومد زدم رو لینک خودش دانلود شد
-
نوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۴۰۰، ۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط Saghia انجام شده
@m-an آره فک کنم شاید چند دقیقه فقط مونده بود ارسال پاسخنامه رو زدم
-
نوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۴۰۰، ۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۴۰۰، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط Saghia انجام شده
@m-an پاک کردم دوباره
-
نوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۴۰۰، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an نه فک میکنم باید زمان آزمون عمومی دوباره برام شروع شده تموم شه بعد برم تخصصی؟!
اونایی که قبلا زدم که نپریده نه؟ -
@m-an نه فک میکنم باید زمان آزمون عمومی دوباره برام شروع شده تموم شه بعد برم تخصصی؟!
اونایی که قبلا زدم که نپریده نه؟ -
نوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an خب خداروشکر ممنونم
-
نوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an سلام خدا قوت
این آزمون چندین پله بهتر از آزمون قبل بود به جز پرشی که اول کار سایت داشت که من از لینک آزمون قبلی سه آ وارد سایت سه آ شدم و زود شروع کردم
و یه مشکل دیگه هم این بود که از یه جایی به بعد زمان باقی مانده پیدا نبود و فقط نوشته بود زمان گذشته شده
و آخر کار هم چون حالم خوب نبود یکم زودتر تموم کردم آزمون رو و ثبت پاسخ نامه رو انجام دادم و پیام موفقیت آمیز بودن هم اومد ولی وقتی دوباره میرم وارد میشم دوباره میشه به سوالها جواب داد و پاسخ نامه رو ثبت کرد این طبیعیه؟
به جز این چند مشکل خیلی ناچیز همه چیز عالی و سرجاش بود مثل این مورد که جوابها به هم ریخته نبود شماره گزینه ها اشتباه نبود و کلی چیز خوب دیگه
هرچند زیاد نتونستم خوب جواب بدم ولی بینهایت سپاسگزارم بابت این آزمون عالی -
@M-an سلام خدا قوت
این آزمون چندین پله بهتر از آزمون قبل بود به جز پرشی که اول کار سایت داشت که من از لینک آزمون قبلی سه آ وارد سایت سه آ شدم و زود شروع کردم
و یه مشکل دیگه هم این بود که از یه جایی به بعد زمان باقی مانده پیدا نبود و فقط نوشته بود زمان گذشته شده
و آخر کار هم چون حالم خوب نبود یکم زودتر تموم کردم آزمون رو و ثبت پاسخ نامه رو انجام دادم و پیام موفقیت آمیز بودن هم اومد ولی وقتی دوباره میرم وارد میشم دوباره میشه به سوالها جواب داد و پاسخ نامه رو ثبت کرد این طبیعیه؟
به جز این چند مشکل خیلی ناچیز همه چیز عالی و سرجاش بود مثل این مورد که جوابها به هم ریخته نبود شماره گزینه ها اشتباه نبود و کلی چیز خوب دیگه
هرچند زیاد نتونستم خوب جواب بدم ولی بینهایت سپاسگزارم بابت این آزمون عالی -
@dr-rashidi
دفترچه رو از کجا برداشته بودی؟
خب باید تو سایت وارد میشدی
تا متوجه بشه ازمون رو شروع کردینوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an سلام برای منم دفترچه اومد نشستم از رو دفترچه زدم الان میگه یه ساعت بشین اختصاصیا بیاد
من جایزه نمیخوام همین که رتبه تراز اصلی بگیرم کافیه ، تا ساعت چند وقت داریم بزنیم و اصلی بگیریم ؟ -
نوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون که نظر دادین
یعنی الان که وارد میشین پاسخبرگ قبلی رو میاره که قابل ویرایش هست؟
خواهش میکنم
بله اینطوره حتی تستهای نزده رو هم میتونم بزنم -
نوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یعنی الان برم یه ساعت دیگه برگردم اختصاصی بزنم
آخه معادل میگیرم که -
@m-an سلام برای منم دفترچه اومد نشستم از رو دفترچه زدم الان میگه یه ساعت بشین اختصاصیا بیاد
من جایزه نمیخوام همین که رتبه تراز اصلی بگیرم کافیه ، تا ساعت چند وقت داریم بزنیم و اصلی بگیریم ؟ -
ممنون که نظر دادین
یعنی الان که وارد میشین پاسخبرگ قبلی رو میاره که قابل ویرایش هست؟
خواهش میکنم
بله اینطوره حتی تستهای نزده رو هم میتونم بزنمابوالفضل ریسی
مرحله به مرحله میگین که چیکار کردین ؟ -
نوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an سلام بله
اختصاصیمو جواب دادم میخوام وارد سایت کنم ، نمیشه -
نوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@haniehno نفس اماره م همش داره وسوسه م میکنه بشینم بقیه شو بزنم ولی نفس لوامه م نمیزاره