سلام
شروع فرایند آزمون کنکور ساعت 8 است و 7:۳۰ داوطلبان باید در حوزه ازمون حاضر باشن
من اولش که کارت ورود جلسه ام رو نگاه کردم ۷:۳۰ زده بود شروع فرایند رو اما صبحش وقتی دوستام گفتن براشون ۸ زده رفتم چک کردم مال منم ۸ شده بود اونایی که براشون ۷:۳۰ زده الان اگه برن چک کنن میبینن که عوض شده(به احتمال ۹۰٪)
چرا؟!
چون سنجش!!
همینجوری گفتم گفته باشم:)
سلام. خب هممون بر اهمیت ازمون دادن واقفیم.. این تاپیکو زدم تا هرکی هر چقدر میتونه ازمونای منطبق با بودجه بندی قلمچیو از هر موسسه و هر سالی (دیگه 99 یا 1400 به قبل نه 🙂 ) با جواب بزاره تا هممون بهره ببریم..
لطفا اگه جزو کسایی هستین که میخواین از آزمونایی که ان شاء الله در اینده قرار داده میشه استفاده کنین لطفا خودتونم اینجا فعالیت کنین و ازمون بزارین:)
درمورد بودجه بندی قلمچیم والا مطمئنا شاید نشه ازمونیو پیدا کرد که دقیقا بودجش مثل قلمچی پیش رو باشه ولی همینکه تا حد زیادی شبیهش باشه تا بشه استفاده کرد عالیه
و اگه میشه وقتی ازمونو قرار دادین اسم موسسه و تاریخ ازمون قلمچی که باهاش هماهنگه رو بنویسین خیلی خوب میشه.
و بازم میگم که لطفا همکاری کنین.. ممنون💙
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
تگ ویژه @kosar-ab 💙
سلام. من به تلگرام دسترسی ندارم. میشه ازمون جمعبندی نیمسال اول دوازدهم برای موسسه های قلمچی، گزینه دو، ماز، سنجش و ... (هر موسسه ای که میتونین) برای امسال (اگه تا الان برگزار شده) و یا پارسالو با جواب بفرستین. ممنون
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
سلام. امروز اولین بار بود که آزمون قلمچی دادم و خب سر جلسه که رفتم تو هیچ کلاسی اسمم نبود و تهشم یه پاسخبرگ خالی به من (و چند نفر دیگه که اوناهم اسمشون نبود) دادن و من مشخصاتمو رو پاسخبرگ نوشتم و ازمونمو دادم. الانم که هنوز کارنامم نیومده میگه تاریخ ازمونی موجو نمیباشد. معمولا تا ساعت چند کارنامه میاد؟ نکنه اصن بهم کارنامه ندن...
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
سلام بچه ها یه سوال دارم
مثلا فرض کنید بودجه بندی آزمون فلان x , y , z بوده
حالا خیلی اوقات پیش میاد مثلا نصف بودجه بندی y و بودجه بندی x باقی میمونه و آزمون هم میگذره و درگیر بودجه بندی آزمون های بعدی میشیم این بودجه بندیو چجوری براش برنامه میریختید ؟ چون کلا این حرف نشدنیه که کل مباحث بودجه بندیو کامل تست بزنی تمرین کنی تکرار کنی به هر حال اصلا وقت نمیذاره محدوده
سلام سلام به همه کنکوری های گل 🌺
همه میدونیم که آزمونهای جمعبندی چقد مهمن و حل کردنشون چقد به مرور و تثبیت و رفع اشکالمون کمک میکنه
پسسسسس
تو این تاپیک تصمیم دارم آزمونهای جمعبندی موسسات مختلف در سالهای اخیر رو قرار بدم و به عنوان کسی که خودش این مسیر رو طی کرده ، پیشنهاد میکنم حتما حتما و تا جایی که میتونین سوالات کنکور سالهای اخیر رو کار کنین و بهشون مسلط باشین👌
۲تا نکته هم عرض کنم خدمتتون
۱.لطفا اینجا چیزی نفرستید ، اگه کاری داشتین تو چت میتونین بفرمایین
۲. اگه شما هم فایل مناسب جمعبندی داشتین ، خوشحال میشیم به اشتراک بزارین 🤩🌹
به امید موفقیت تک تکتون ❤️
@بچه-های-تجربی-110
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
آزمون جامع سنجش
-
@sara-haghighatrad در آزمون جامع سنجش گفته است:
@mitra-ism-rahmani
سلام
ببخشید مزاحمتون شدم
فقط جهت اطمینان میپرسم که به دوستمون درست گفتم یا ن
زمان معکوس از وقتی محاسبه میشه ک پی دی اف رو دان میکنیم یا از وقتی که وارد فرم ثبت پاسخ میشیم؟سلام وقتی وارد ثبت پاسخنامه میشی
دانلود پی دی اف ربطی به اون زمانه نداره -
Bio در آزمون جامع سنجش گفته است:
@mitra-ism-rahmani در آزمون جامع سنجش گفته است:
Bio همون موقع که دانلود کردی همون موقع رفتی که پاسخنامه را پر کنی؟؟؟
نه بیش از 4 ساعت بعدش البته اولش قبول نمیکرد
چرا همه اینجوری آزمون دادن
من که همیشه وارد اون فرم برا دانلود سوالات میشدم زمان برام معکوس حساب میشد
بعد همون موقع وارد پاسخنامه میشدم و هم زمان با هر تست وارد پاسخنامه میکردم -
@mitra-ism-rahmani در آزمون جامع سنجش گفته است:
بچه ها ببینید وقتی وارد این صفحه میشید که سوالات را دانلود کنید این زمان براتون به صورت معکوس هست
قسمت نارنجی را ببینید اون را میگم
یعنی آزمون دیروز این را نداشت؟عهههه تازه گذاشتن پارسال نبود
-
توجه
زمان از لحظه در یافت pdfمحاسبه میشه چون من pdf گرفتم دو ساعت بعدش رفتم از زمانم پر شدامااااااااا
خدا کمک بزرگی کرد من وقت کم آوردم و دفترچه برام ثبت نشد و رفتم دو بار بیرون و داخل و زمانم ریست شد و دوباره تونستم آزمون بدهم
اما نامردی نکردم و سر موقع یعنی دو ساعت زود تر از آزمون آمدم تا زمانم همان چهار ساعت باشد
-
سلام
منم دیروز سنجش دادم برای اولین بار -
Dr.Rashidi سلام خب خداروشکر
چجوری 4 ساعتو تایم گرفت برا شما:..... بعد از دانلود پی دی اف یا بعد از ورود به فرم ثبت پاسخ ؟!
واینکه سطح سوالا چجوری بود ؟ -
دوستانی که دیروز سنجش دادن
کارنامه نهاییتون اومد ؟
بعد اینکه سوالارو روی سایت گذاشتن یا ن ؟ -
ولی از سوالاش خوشم نیومد
سطحشون بالا نبود حی ریاضیش از گزینه دو راحت تر بود به نظرم
سوالای زیستش غلط زیاد داشت چن تاییشونم دوتا جواب داشت
سطح شیمیش تقریبا متوسط رو به بالا بود
سطح فیزیکشم خوب بودولی من احساس میکنم یه مشکلی توی کارنامم هست چون اصلا درصدای واقعیه منو نزده
شادی تو هر درسی 20 تا 30 درصد اختلاف افتاده توشون
نمیدونم ایراد ازمونه یا ایراد مناز استادام و مشاورمم پرسیدم میگن سنجش یکم اوضاش خرابه فقط از بعد عید بچه ها برای جامعه اماری بالا ثبت نام میکنن
حقیقتا تو ذوقم خورد
نزدیک 4500 تا تست و 130 ساعت مطالعم تو این دوهفته اینجوری شد
-
ftm.dh در آزمون جامع سنجش گفته است:
Dr.Rashidi سلام خب خداروشکر
چجوری 4 ساعتو تایم گرفت برا شما:..... بعد از دانلود پی دی اف یا بعد از ورود به فرم ثبت پاسخ ؟!
واینکه سطح سوالا چجوری بود ؟من بعد از وارد کردن اطلاعات پی دی افو دانلود کردم و رفتم تو قسمت پاسخبرگ
بعد صفحه رو باز گذاشتم و همونجوری گذاشتم بمونه و رفتم سراغ پی دی اف
جواب تستارو تو یه برگه نوشتم و اخر هر درس میرفتم سراغ پاسخنامه و واردش میکردم
زمانشم از 4 ساعت شروع شد و معکوس اومد پایین تا صفر