سوال 161 تجربی سه آ
-
در سوال 161 من میتونم به گزینه اول سوال ایراد اساسی بگیرم.
آیا هر نوع ویروسی توانایی کشتن فرد مبتلا به ایدز رو داره؟
یعنی ویروس های گیاهی، ویروسهای کشته شده یا غیرفعال شده فصل 7 دوازدهم هم میتونن انسان رو بکشن؟ باکتریوفاژ ها که به ایمنی بدن کمک میکنن چی؟ -
البته باکتریوفاژ که مثال زدم یکم خارج از کتاب و در بیشتر بدانیمه ولی اونا حتی میتونن باکتریهای مضر و بیماری زا را بکشند.
-
یعنی ویروس های گیاهی، ویروسهای کشته شده یا غیرفعال شده فصل 7 دوازدهم هم میتونن انسان رو بکشن؟ باکتریوفاژ ها که به ایمنی بدن کمک میکنن چی؟Amir Kazemi 0
سلام
من بقیه گزینه هارو رد کردم و این رو زدم
با حرف شما موافقم ولی گفته ممکن است این اتفاق بیفته (وجود داشتن دو کلمه هر و ممکن است متناقضه ولی نمیشه کاریش کرد) -
یعنی ویروس های گیاهی، ویروسهای کشته شده یا غیرفعال شده فصل 7 دوازدهم هم میتونن انسان رو بکشن؟ باکتریوفاژ ها که به ایمنی بدن کمک میکنن چی؟این پست پاک شده! -
یعنی ویروس های گیاهی، ویروسهای کشته شده یا غیرفعال شده فصل 7 دوازدهم هم میتونن انسان رو بکشن؟ باکتریوفاژ ها که به ایمنی بدن کمک میکنن چی؟Amir Kazemi 0 در سوال 161 تجربی گفته است:
یعنی ویروس های گیاهی، ویروسهای کشته شده یا غیرفعال شده فصل 7 دوازدهم هم میتونن انسان رو بکشن؟ باکتریوفاژ ها که به ایمنی بدن کمک میکنن چی؟من با رد گزینه زدم هرچند وجود هر و ممکن است بتواند خیلی تو چشم بود
-
M monirs این موضوع را از سه آ جابهجا کرد