درصد سازی💪
-
سلام و درود دوستان عزیز
امیدوارم حال و احوالتون خوب باشه
خوب تقریبا یه هفتاد روزی مونده به کنکور، آزمون جامعا کم کم شروع میشن و ...
میخواستم بیاید شر کنید چه راه کارایی دارید که باعث میشه یا شده که این نفسای آخر درصد سازی کنیم ؟ درسی که هفتاد میزنیم همیشه، چجوری بشه هشتاد و نود؟ درسی که هشتاد میزنیمو چیکار کنیم صد شه؟
چجوری درصدامونو تثبیت کنیم؟
با تجربه ها و این راهو رفته ها به کمکتون بسی نیازمندم😊🖐
سپاس
دانش-آموزان-آلاء
همیار -
سلام و درود دوستان عزیز
میخواستم بیاید شر کنید چه راه کارایی دارید که باعث میشه یا شده که این نفسای آخر درصد سازی کنیم ؟ درسی که هفتاد میزنیم همیشه، چجوری بشه هشتاد و نود؟ درسی که هشتاد میزنیمو چیکار کنیم صد شه؟
سپاس
دانش-آموزان-آلاء
همیارzoohre hocini سلام
بهترین راه مرور و زدن تست زماندار هستش
تا در ذهن تثبیت بشه چون با تسته که میتونیم به اون تسلط برسیم -
سلام و درود دوستان عزیز
سپاس
دانش-آموزان-آلاء
همیارzoohre hocini سلام چه تاپیک عالی 👌👌
این جا خیلی توضیح دادم
https://forum.alaatv.com/post/1810603
اما خلاصه میگم
۱_ شرکت در همایش جمع بندی و یا مطالعه کتاب جمع بندی و زدن تست به صورت سنجشی( زمان دار)
۲_ شبیه سازی کنکور به روش سه روز یکبار ( توی تاپیک در پست اول توضیح دادم) این مورد خیییییییلی مهمه
۳_ تست زیاد
۴ در آزمونها غلط نزنید
سوالی داشتید بفرمایید
موفق باشید 🌷 -
zoohre hocini سلام
بهترین راه مرور و زدن تست زماندار هستش
تا در ذهن تثبیت بشه چون با تسته که میتونیم به اون تسلط برسیم@kosar-mottaghi ممنونم عزیزم 💛
-
zoohre hocini سلام چه تاپیک عالی 👌👌
این جا خیلی توضیح دادم
https://forum.alaatv.com/post/1810603
اما خلاصه میگم
۱_ شرکت در همایش جمع بندی و یا مطالعه کتاب جمع بندی و زدن تست به صورت سنجشی( زمان دار)
۲_ شبیه سازی کنکور به روش سه روز یکبار ( توی تاپیک در پست اول توضیح دادم) این مورد خیییییییلی مهمه
۳_ تست زیاد
۴ در آزمونها غلط نزنید
سوالی داشتید بفرمایید
موفق باشید 🌷z Gheibi مچکرم از راهنماییتون💛
ی سوالی راجب زیست داشتم،
تو هر آزمونی تقریبا دو سه تا سوال هست که میشه ایراد نگارشی گرفت ازشون یا گفت غلطن یا تقریبا از این دست، کنکور و ۹۹ هم چهار پنج تا مشت از اینا داشت، با این وجود مثلا ی سریا ۹۰ میزنن، ینی میان از دید طراح می بینن ، مشتشو باز میکنن اما من سر آزمون همین ک می بینم سوال ی خورده ایراد داره دیگ نمی تونم ذهن طراحو بخونم،و درصدا اغلب واسه وسواس تو خوندن سوالا بین هفتاد تا هشتاد مونده
مثلا میگم سوال میگه در بیماریهای کلیوی..... بعد مثلا راجب کاهش ضد ادراری حرف زده بود" درست گرفته بود اما من گفتم نه کاهش ضد ادراری بیماریه مغزیه🤦♀️
و سوالو غلط زدم،
چیکار کنم این مشکلمو چطوری از دید طراح سوال، سوالو ببینم و وسواس ب خرج ندم🤔 -
z Gheibi مچکرم از راهنماییتون💛
ی سوالی راجب زیست داشتم،
تو هر آزمونی تقریبا دو سه تا سوال هست که میشه ایراد نگارشی گرفت ازشون یا گفت غلطن یا تقریبا از این دست، کنکور و ۹۹ هم چهار پنج تا مشت از اینا داشت، با این وجود مثلا ی سریا ۹۰ میزنن، ینی میان از دید طراح می بینن ، مشتشو باز میکنن اما من سر آزمون همین ک می بینم سوال ی خورده ایراد داره دیگ نمی تونم ذهن طراحو بخونم،و درصدا اغلب واسه وسواس تو خوندن سوالا بین هفتاد تا هشتاد مونده
مثلا میگم سوال میگه در بیماریهای کلیوی..... بعد مثلا راجب کاهش ضد ادراری حرف زده بود" درست گرفته بود اما من گفتم نه کاهش ضد ادراری بیماریه مغزیه🤦♀️
و سوالو غلط زدم،
چیکار کنم این مشکلمو چطوری از دید طراح سوال، سوالو ببینم و وسواس ب خرج ندم🤔zoohre hocini خواهش میکنم 🌷 🌷
اول از همه اینکه حل این سوالات همون موقع نیست
یعنی شما علامتدار میکنید و اگر در انتها وقت داشتید سراغش میاین
یعنی زمانی میان سراغش که از سوال های دیگه مطمئن شدن و سر فرصت اینا رو حل میکنندید طراح با کسب تجربه و تست زیاد به دست میاد
در مورد این تستی که مثال زدید ،دقیق متوجه نشدم چه کردین که راهکار بدم -
zoohre hocini خواهش میکنم 🌷 🌷
اول از همه اینکه حل این سوالات همون موقع نیست
یعنی شما علامتدار میکنید و اگر در انتها وقت داشتید سراغش میاین
یعنی زمانی میان سراغش که از سوال های دیگه مطمئن شدن و سر فرصت اینا رو حل میکنندید طراح با کسب تجربه و تست زیاد به دست میاد
در مورد این تستی که مثال زدید ،دقیق متوجه نشدم چه کردین که راهکار بدمz Gheibi منظورم کلا به وسواس بود
مچکرم لطف کردید💛💛 -
z Gheibi منظورم کلا به وسواس بود
مچکرم لطف کردید💛💛zoohre hocini خواهش میکنم 🌷
میخواین یه مثال دیگه بزنید شاید راهکاری داشتم😅