اگزون و اینترون
-
سلام بچه ها اگزون و اینترون رو باید دو رشته ای در نظر بگیریم دیگه ولی اونجایی که کتاب میاد با رشته الگوی ژن مجاورت میده تک رشته ایه بالاخره چجوری بگیریم؟
-
سلام بچه ها اگزون و اینترون رو باید دو رشته ای در نظر بگیریم دیگه ولی اونجایی که کتاب میاد با رشته الگوی ژن مجاورت میده تک رشته ایه بالاخره چجوری بگیریم؟
reyhane karimi 0 سلام بسته به اینکه اگزون و اینترون در کجا درنظر بگیریم
اگه دردنا باشه بله دورشته ای
ولی اگه در رنا نابالغ باشه تک رشته ای -
reyhane karimi 0 سلام بسته به اینکه اگزون و اینترون در کجا درنظر بگیریم
اگه دردنا باشه بله دورشته ای
ولی اگه در رنا نابالغ باشه تک رشته ای@kosar-mottaghi آخه اگزون و اینترون کلا در دنا هستن و فقط رونوشتشون در رناست
-
@kosar-mottaghi آخه اگزون و اینترون کلا در دنا هستن و فقط رونوشتشون در رناست
reyhane karimi 0 در اگزون و اینترون گفته است:
@kosar-mottaghi آخه اگزون و اینترون کلا در دنا هستن و فقط رونوشتشون در رناست
من کلی گفتم
خوب اخه مونده که سوالی بگه اگه اگزون و اینترون خالی بگه بله در دنا و دورشته ای
ولی اگه بگه رونوشت اگزون و اینترون میشه در رنا و تک رشته ای -
سلام 🌹
به نظر من البته اگزون و اینترون در رشته الگوی ژن هستند(به توالی های همون رشته که رونویسی میشه میگن) و رونوشت اگزون و اینترون روی یک رشته دنا قرار دارد که مکمل هم هستند و توی اون بخش کتاب این دو رشته رو روبه روی هم قرار میده(این که میکنم اگزون و اینترون به توالی های یک رشته گفته میشه بخاطر اینه که یادم نمیاد بخشی از کتاب دقیقا گفته باشه هر دو رشته مد نظره🤔)
گفته این بخش ها از مولکول دنا، یعنی همون یه رشته الگو مد نظره🤔

خوشحال میشم بقیه بچه های تجربی هم نظرشون رو بگن تا به یک نتیجه مطمئن برسیم تجربیا همیار
-
reyhane karimi 0 ببین ربطی نداره که اگزون و اینترون دورشته باشه یا نه!
مهم اینه که رشته الگوت یه دونس! و رشته رناهم یه دونس!
حالا کتاب اومده یکی از رشته های اگزون و اینترون رو مقابل رشته ی رنا قرار داده. چون اگه اون یکی رشته رو مقابل رنا میگذاشت، اصلا پیوند نمیدادن(آخه توالی هاشون مشابه بود!) -
حالا کتاب اومده یکی از رشته های اگزون و اینترون رو مقابل رشته ی رنا قرار داده. چون اگه اون یکی رشته رو مقابل رنا میگذاشت، اصلا پیوند نمیدادن(آخه توالی هاشون مشابه بود!)@m-sina بله میدونم من منظورم اینه برای تستا مبنا رو چی بگیریم مهمه که کدومو در نظر بگیریم تا بر اساس همون تستو بزنیم ولی من فکر میکنم باید 2 رشته ای بگیریم مگر اینکه اشاره ای به همین آزمایش کتاب کنه
-
reyhane karimi 0
دوست خوبم سلام
لطفا لینک تاپیکت رو تو تاپیک های دیگه نذار به جاش میتونی از تگ ها استفاده کنی مثلا از تگ تجربیا و همیار
به این صورت که قبل اسمشون یه @ میذاری
مطمئنا یکم طول می کشه تا بچه ها آنلاین شن و سوالتو ببینن و اگه بلد باشن حتما جواب میدن😉
ممنون از توجهت🌹 -
حالا کتاب اومده یکی از رشته های اگزون و اینترون رو مقابل رشته ی رنا قرار داده. چون اگه اون یکی رشته رو مقابل رنا میگذاشت، اصلا پیوند نمیدادن(آخه توالی هاشون مشابه بود!)@m-sina در اگزون و اینترون گفته است:
حالا کتاب اومده یکی از رشته های اگزون و اینترون رو مقابل رشته ی رنا قرار داده. چون اگه اون یکی رشته رو مقابل رنا میگذاشت، اصلا پیوند نمیدادن(آخه توالی هاشون مشابه بود!)👌👌
reyhane karimi 0 در اگزون و اینترون گفته است:
@m-sina بله میدونم من منظورم اینه برای تستا مبنا رو چی بگیریم مهمه که کدومو در نظر بگیریم تا بر اساس همون تستو بزنیم ولی من فکر میکنم باید 2 رشته ای بگیریم مگر اینکه اشاره ای به همین آزمایش کتاب کنه
بله همین طور هست