گیاهی یازدهم
-
@kosar-mottaghi ممنون
من همیشه منشن کردنو یادم میره
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام دوستان
طبق این تصویر👇 که از کتاب آوردم، اون گیاهانی که مادگی و پرچم ندارند بدون جنسیت محسوب میشن؟ نمونه ای از اینطور گیاهی توی کتاب اومده؟

@m-sina سلام🌹
گل یه ساختار برای تولید مثل جنسیه پس حداقل بخش مربوط به یک جنس رو باید داشته باشه پس گلی نداریم که هیچ جنسیتی نداشته باشه
-
@m-sina سلام🌹
گل یه ساختار برای تولید مثل جنسیه پس حداقل بخش مربوط به یک جنس رو باید داشته باشه پس گلی نداریم که هیچ جنسیتی نداشته باشه
-
@m-sina

از روی این جمله کتاب که سبز کردم🙂
-
@kosar-mortazavi اولا خیلی ممنونم
دوما من یه کمی کنجکاوم! برای همینم دوتاسوال برام ایجاد شده!😅
1- شما چندمی؟
2- همه ی کتابتو با گوشی هایلایت کردی و نکات رو نوشتی؟ چشمات درد نمیگیرن اینطوری بخونی کتابو؟ منم یه اینطور حرکتی زدم ولی نمیدونستم کس دیگری هم اینکارو کرده باشه! -
1- شما چندمی؟
2- همه ی کتابتو با گوشی هایلایت کردی و نکات رو نوشتی؟ چشمات درد نمیگیرن اینطوری بخونی کتابو؟ منم یه اینطور حرکتی زدم ولی نمیدونستم کس دیگری هم اینکارو کرده باشه!@m-sina
خواهش میکنم1)پارسال دوازدهم رو تموم کردم🙂
2)خیر😉 -
1- شما چندمی؟
2- همه ی کتابتو با گوشی هایلایت کردی و نکات رو نوشتی؟ چشمات درد نمیگیرن اینطوری بخونی کتابو؟ منم یه اینطور حرکتی زدم ولی نمیدونستم کس دیگری هم اینکارو کرده باشه!@m-sina
۱. یازدهم -
@m-sina
۱. یازدهمLeila Rostamy
🤣1- شما از کجا میدونی؟ -
1- شما چندمی؟
2- همه ی کتابتو با گوشی هایلایت کردی و نکات رو نوشتی؟ چشمات درد نمیگیرن اینطوری بخونی کتابو؟ منم یه اینطور حرکتی زدم ولی نمیدونستم کس دیگری هم اینکارو کرده باشه!@m-sina خودمو گفتم