سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
دغدغه فکریم
-
Mehdi Hosseinbor در دغدغه فکریم گفته است:
Maryam Nateqi بنظر من این دبیرا بهترین هستن من همرو نگاه کردم به پای اینا نمیرسن
شیمی استاد گودرزی
فیزیک استاد یاری
ریاضی استاد لکستانی
زیست استاد موقاری
دینی رو از رو کتاب بخونی اوکیه برای کنکورش کتاب میکرو طلایی گاج عاالیه
برای قواعد ادبیات استاد داریوش راوش نظام قدیم هست تدریسش ولی همه مباحث پوشش داده شده
برای عربی هم استاد جلادتی اونم نظام قدیمه یچیزای اضافی داره ولی قواعد مربوط به نظام جدید هم پوشش داده شده
زبان استاد عزتی هستن فقط ولی من بهت پیشنهاد میکنم دوره های مکتب خونه رو بری
زمین شناسی برای کنکور هم کتاب میکروطلایی گاج خوبهصفر تا صدای کنکوری رو هم یه نگاه بنداز
ببخشید دوره های مکتب خونه، متوجه نشدم
-
-
romisa 3 ماهه با دبیرای خوب الا پیش میرم 40 درصد به درصدام اضافه شده
دبیرای ما تو مدرسه بدترین بودن نمیشه کسی که با دبیرای خوب پیش رفته رو با اونی ک دبیرای بد پیش رفته رو مقایسه کرددرسته اصلا دبیر بد آدم رو از درس زده میکنه
-
Maryam Nateqi مکتب خونه یه سایت دیگس که زبانو آموزش میده
یه چیز کلی هستش که مباحث مدرسه رو هم پوشش میده -
Maryam Nateqi مکتب خونه یه سایت دیگس که زبانو آموزش میده
یه چیز کلی هستش که مباحث مدرسه رو هم پوشش میدهآها، متوجه شدم ممنونم
-
ابوالفضل ریسی اره مثلا من زیستم دهم بودم 16 بود یازدهم به درس دادنش توجه نکردم خودم خودندم نمرم از 19 کمتر نمیومد
-
romisa 3 ماهه با دبیرای خوب الا پیش میرم 40 درصد به درصدام اضافه شده
دبیرای ما تو مدرسه بدترین بودن نمیشه کسی که با دبیرای خوب پیش رفته رو با اونی ک دبیرای بد پیش رفته رو مقایسه کردمن هم شرایط شما رو داشتم
ولی از اونجایی که خیلی از دوستام از تهران همکلاسیم هستن تو دانشگاه، وقتی باهاشون صحبت می کنم متوجه خیلی از موارد میشم
شما فرض کنید سر یه کلاس مثلا ۵۰ نفره که دبیرشونم عالی و پروازی بوده چن نفرشون درصداشون عالی میشه؟
همشون؟ یا هر آدمی که بره اون تدریس رو بخونه و در کنارش تست هم حل کنه؟
شما اگه بیاید تهران تو هر منطقه ای چن تا موسسه ی به ظاهر خفن می بینید که البته دبیراشونم خیلی خوب درس میدن و والدین هم کلی هزینه ی میلیونی می کنن ولی آیا همشون موفق میشن؟!
من این رو خدمتتون توضیح دادم امیدوارم که منظورم رو رسونده باشم -
Maryam Nateqi خواهش میکنم
اگه از الان شروعش کنین تا موقع کنکور زبانو فراتر از مدرسه یاد میگیرین -
Maryam Nateqi خواهش میکنم
اگه از الان شروعش کنین تا موقع کنکور زبانو فراتر از مدرسه یاد میگیرینبله، من خودم با اینکه از زبان متنفرم ولی خب دوست دارم به درصد بالایی برسم
-
Maryam Nateqi سلام
یک روز یک جایی بودیم چهار نفر
یکی مدرسه عادی یکی نمونه یکی سمپاد و یکی هم از مدرسه غیر انتفاعی کانون
همه از مدرسه مون ناراضی بودیم
اونجا فهمیدم مدرسه واقعا اهمیت ندارد
اون که از مدرسه عادی بود میگفت چون عادی بودم این وضعمه و بقیه میگفتن آواز دهل از دور خوشه و مدرسه ما هیچ کار خاصی برامون نکرده ( واقعا کار خاصی نمیکنن)واقعا با وجود آموزش مجازی آلا و این که مدرسه نمیرید، اهمیت مدرسه تقریبا صفره
با این افکار فقط خودتونو اذیت میکنید
دوره مناسب آموزش ببینید، عمیق یاد بگیرید
بعد تست بزنید زیاد
اگه از الان قوی شروع کنید واقعا میتونید به قله ها برسید -
romisa حرف شما متین هستش
من منظورم اینه که اگه دبیر خوب باشه دانش اموز بیشتر مشتاق میشه چ بسا که همون دانش اموز سر ی کلاس با دبیر بد این اشتباقو پیدا نکنهمثلا من تدریسای دبیر ریاضی خودمو با استاد ثابتی مقایسه میکنم اگه از اولش با استاد ثابتی بودم به غول تو ریاضی بودم
-
Maryam Nateqi یکم زبان یاد بگیرین فیلمای خارجی نگاه کنین عاشق زبان میشین
-
Maryam Nateqi منم بدترین درسم زبان بود یازدهم حلش کردم شما که دهم هستید خیلی راحتتر میتونید حلش کنید، بخونیدش خیلی سخت نیست
-
z Gheibi در دغدغه فکریم گفته است:
Maryam Nateqi سلام
یک روز یک جایی بودیم چهار نفر
یکی مدرسه عادی یکی نمونه یکی سمپاد و یکی هم از مدرسه غیر انتفاعی کانون
همه از مدرسه مون ناراضی بودیم
اونجا فهمیدم مدرسه واقعا اهمیت ندارد
اون که از مدرسه عادی بود میگفت چون عادی بودم این وضعمه و بقیه میگفتن آواز دهل از دور خوشه و مدرسه ما هیچ کار خاصی برامون نکرده ( واقعا کار خاصی نمیکنن)واقعا با وجود آموزش مجازی آلا و این که مدرسه نمیرید، اهمیت مدرسه تقریبا صفره
با این افکار فقط خودتونو اذیت میکنید
دوره مناسب آموزش ببینید، عمیق یاد بگیرید
بعد تست بزنید زیاد
اگه از الان قوی شروع کنید واقعا میتونید به قله ها برسیدانشالله که همینطور بشه ️
متشکرم همیار جون ️️ -
romisa حرف شما متین هستش
من منظورم اینه که اگه دبیر خوب باشه دانش اموز بیشتر مشتاق میشه چ بسا که همون دانش اموز سر ی کلاس با دبیر بد این اشتباقو پیدا نکنهمثلا من تدریسای دبیر ریاضی خودمو با استاد ثابتی مقایسه میکنم اگه از اولش با استاد ثابتی بودم به غول تو ریاضی بودم
سلام درسته با این صحبت موافقم که دبیر خوب میتونه انگیزه و علاقه تو اون درس ایجاد کنه و میتونه خیلی موثر باشه
فقط منظورم این بود که صرفا فقط دبیرِ خوب، کافی نیست و چیزای دیگه هم باید در کنارش باشه -
romisa ولی اینو قبول کنید درصد کسایی که خودشون خوندن قبول شدن نسبت به درصد کسایی که با دبیرای خوب خوندن قبول شدن کمتره
نه میتونه قطعا موثر و کمک کننده باشه و نقش تسهیل گر رو داره
-
Mehdi Hosseinbor خب دبیر های آلا هم دبیر هستن دیگه واقعا فرقی نمیکنه