سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
دغدغه فکریم
-
Mehdi Hosseinbor همه ما ناراحت بودیم که چرا زودتر آشنا نشدیم
حسرت نخورین انشاالله میرسین -
سروش قادری در دغدغه فکریم گفته است:
Maryam Nateqi سلام
یه مثال میارم واستون
دکتر رستگار رحمانی
اگه میشناسید که هیچ،اگرم نمیشناسید برید خوب بشناسیدشون
نکته دوم
الآن که آموزش مجازی شده،دیگ واقعا فک میکنید مدرسه تاپ و عادی فرق داره؟
مخصوصا این ک کسایی از مدرسه عادی و خاص دارن از یه منبع مشترک مث آلا استفاده میکنن
واسه همین برمیگردم به نکته اول و آقای دکتر رستگار رحمانی
موفق باشیدخیلی ممنون از نظر تون، دکتر رحمانی رو نمیشناسم بنابراین متوجه نشدم منظور تون رو
ولی خب میرم میشناسم شون و منظور تون رو هم متوجه میشم -
Mehdi Hosseinbor در دغدغه فکریم گفته است:
z Gheibi دبیرای آلا عاخه خیلی خوب هستن اگه بجای اون سه سال مدرسه با اینجا پیش میرفتم الان خیلی قوی بودم
هرچند خیلی قوی شدم تو این 3 ماه با الا ولی حیف میخورم ک تو این 3 ماه انقد بازده داشته چرا زودتر باهاش اشنا نشدمحتی اگر اول دهم هم آشنا میشدید بازم میگفتید چرا تابستون نهم آشنا نشدم
این حسرتها همیشه هست
توجه نکنید و محکم ادامه بدید حالا که آلا رو پیدا کردید -
Maryam Nateqi تا میتونین الان تجربه کسب کنید مثل من برا بعد کنکور نشه اشتباه منو تکرار نکنید
مدرستون تموم شد فیلم های صفر تا صد رو ببینید تا کنکور دست از تلاش برندارید
سوالی کمکی چیزی داشتید درخدمت هستم -
-
Mehdi Hosseinbor در دغدغه فکریم گفته است:
Maryam Nateqi تا میتونین الان تجربه کسب کنید مثل من برا بعد کنکور نشه اشتباه منو تکرار نکنید
مدرستون تموم شد فیلم های صفر تا صد رو ببینید تا کنکور دست از تلاش برندارید
سوالی کمکی چیزی داشتید درخدمت هستمبله چشم مرسی از لطف شما دوست عزیز
-
-
Maryam Nateqi دوست عزیز به نظر من نوع مدرسه بی تاثیر نیست ولی تعیین کننده هم نیست. با این فکرا خودتو ناراحت نکن، مطمئن باش هرکس توی این دنیا تلاش کنه، نتیجشو میبینه. نه کمتر، نه بیشتر.
-
Maryam Nateqi در دغدغه فکریم گفته است:
Maryam Nateqi سلام
یه مثال میارم واستون
دکتر رستگار رحمانی
نکته دوم
مخصوصا این ک کسایی از مدرسه عادی و خاص دارن از یه منبع مشترک مث آلا استفاده میکنن
موفق باشیدخیلی ممنون از نظر تون، دکتر رحمانی رو نمیشناسم بنابراین متوجه نشدم منظور تون رو
ولی خب میرم میشناسم شون و منظور تون رو هم متوجه میشمبرید بشناسیدشون قطعا دوباره میاید یه تشکر دیگه میکنید
خواهش میکنم
موفق باشید -
Maryam Nateqi در دغدغه فکریم گفته است:
Maryam Nateqi سلام
یه مثال میارم واستون
دکتر رستگار رحمانی
نکته دوم
ولی خب میرم میشناسم شون و منظور تون رو هم متوجه میشمبرید بشناسیدشون قطعا دوباره میاید یه تشکر دیگه میکنید
خواهش میکنم
موفق باشیدشناختم شون، متشکرم
-
Faeze Radseresht در دغدغه فکریم گفته است:
Maryam Nateqi دوست عزیز به نظر من نوع مدرسه بی تاثیر نیست ولی تعیین کننده هم نیست. با این فکرا خودتو ناراحت نکن، مطمئن باش هرکس توی این دنیا تلاش کنه، نتیجشو میبینه. نه کمتر، نه بیشتر.
درست میفرمایید دوست عزیز، مرسی که نظر دادین ️
-
دیووونههمچین گفته دغدغه فکری گفتم حالا ورشکستی چیزی قراره بشه
کودوم قانون اورده که نوع مدارس حرف اول رو برای تعیین رتبه برتر میزنه؟
مهدی ضیایی رتبه ی ۷ از مدارس دولتی
محمد مولوی زرند رتبه ی ۷ ریاضی از مدارس دولتی
محمد صادق مجیدی رتبه ۲ رشته ریاضی از مدارس عادی
آقای سلیمان پور رتبه دورقمی از مدارس عشایر (محرومیت بیشتر از این؟)و.... که یادم نیست فعلا ،اگه حالا نیای بگی اینا که همشون پسرن من نمیتونم
همه چیز بستگی به خود دانش آموز داره اون مقدار پشتکار و اراده ای که داره این انگیزشه که باعث میشه وسطای راه جا نزنه با این چیزا وقتتو هدر نده از الان شروع کن هدفتو مشخص کن و براش از هرچیزت بگذر با دبیرای آلا پیش برو و نزار دغدغه های الکی جلوتو بگیرن مگه میشه آدم نخونه و نشه؟کنکور از تو نوع مدرستونمیخواد از تو مقدار ساعت مطالعه رو نمیخواد کیفیت مطالعه س که مهمه و اونم بستگی به تلاش هرکس داره اینم بدون خدا به اندازه ی تلاش هرکس به اون پاداش میده . -
Maryam Nateqi ببین من راهنماییمو تو نمونه خوندم، دبیرستانمم تو تیزهوشان
اینوهم خودم میتونم بگم هم به نمایندگی از خیلی از سمپادیا میتونم بگم که هیچ فرقی نداره
خیلی از سمپادیا و نمونه ایا رو غرور و اعتماد به نفس کاذب میگیره که خیلی قوی هستم و اینا
یه چیزیم من تو این 3 سال دیدم، بعضی از ادم زرنگایی که میبینی تو تیزهوشان خوندن رفته رفته دیگه مثل قبل نمیخونن و میشن مثل یه دانش اموز معمولی
در کل میگم این حرف که آی من نه تیزهوشانیم نه نمونه ای هیچ فرقی نمیکنه، سمپادیا نه سهمیه ای دارن نه چیزی
موقع نشستن سر صندلی کنکور هم کسی نمیگه این سمپادیه پس رتبش بهتره -
@narjes-hashemi در دغدغه فکریم گفته است:
دیووونههمچین گفته دغدغه فکری گفتم حالا ورشکستی چیزی قراره بشه
کودوم قانون اورده که نوع مدارس حرف اول رو برای تعیین رتبه برتر میزنه؟
مهدی ضیایی رتبه ی ۷ از مدارس دولتی
محمد مولوی زرند رتبه ی ۷ ریاضی از مدارس دولتی
محمد صادق مجیدی رتبه ۲ رشته ریاضی از مدارس عادی
آقای سلیمان پور رتبه دورقمی از مدارس عشایر (محرومیت بیشتر از این؟)و.... که یادم نیست فعلا ،اگه حالا نیای بگی اینا که همشون پسرن من نمیتونم
همه چیز بستگی به خود دانش آموز داره اون مقدار پشتکار و اراده ای که داره این انگیزشه که باعث میشه وسطای راه جا نزنه با این چیزا وقتتو هدر نده از الان شروع کن هدفتو مشخص کن و براش از هرچیزت بگذر با دبیرای آلا پیش برو و نزار دغدغه های الکی جلوتو بگیرن مگه میشه آدم نخونه و نشه؟کنکور از تو نوع مدرستونمیخواد از تو مقدار ساعت مطالعه رو نمیخواد کیفیت مطالعه س که مهمه و اونم بستگی به تلاش هرکس داره اینم بدون خدا به اندازه ی تلاش هرکس به اون پاداش میده .خیلی ممنون نرجس واقعا
به اون رفیقمم که مثل منه پیام تو میرسونم ️ -
amirh_hmyf
متشکرم از تایمی که گذاشتین، مرسی -
سلام مریم جان.... عزیز دلممم.......این چه حرفیه آخه
اصلاااااااااااااااا این دغدغه فکری رو نداشته باش....که الکیه.
ی نفر رو می شناسم که توی مدرسه عادی درس خوند و الان هم پزشکه تازه اواخر هم به مدرسه اهمیت نمی داد..... معلوم بود خودش داره می خونه...چون نمره هاش مثل اول عالی نبودن.....ولی کنکور داد و پزشک هم هستند الان.
از خودم و دوستم مثال میزنم.....(کامل بخون خواهشا یکم
طولانیه ولی دوست دارم دیگه دغدغه نداشته باشی)
من تابستون این قد توی گوش خانوادم خوندم که میخوام برم مدرسه نمونه و فلان و بهمان...
اولش بگم.....که پدر بنده خودشون دبیر هستند(و گفتند که والا مدرسه غیر انتفاعی و ....حتی دانش آموز های تنبل هم دارن....یعنی صرفا همه اونا زرنگ نیستند و همه چیز تلاش خوده آدمه )و هم خودشون و هم مامانم گفتند ک ما کتاب تست اینا برات میخریم دیگه خیالت راحت...خودت هم ک میخونی...منم گفتم نههههه من برم اونجا آینده ندارمخب خلاصه که الان نمونه هستم...
ولی میدونی چیه؟؟؟؟ اینا همه قبل از زمانی بود که با آلا آشنا بشم....ی چیزی بگم شاید باورت نشه.... ولی وقتی که بعد از چند وقت که مدرسه ها باز شدن و منم تازه با آلا آشنا شدم.... به خانوادم گفتم که منو ببرید همون مدرسه عادی من میخوام با آلا پیش برم.... مامان و بابام ....حتی داداشم..........همه مخالفت کردند فقط و فقط به خاطر اینکه بابام گفت ۱: خودت خواستی و خیلی اصرار کردی و اینکه من دیگه........ نمیتونم برم پرونده هاتو پیش مدیر جابه جا کنم چون رو ندارم! (چون پدرم برای ثبت نام من توی اون مدرسه به خاطر من که بهونه نداشته باشم .... با اینکه معدلم ۲۰ بود و باید هم مدیر من رو ثبت نام میکرد...ولی چون هیچ سهمیه ای نداشتم من رو اوایل ثبت نام نکرد...حالا بماند بودند کسانی که معدل پایین تر داشتند..ولی چون سهمیه داشتند ثبت نام شدند...
خلاصه اینکه پدر من حتی اداره آموزش و پرورش هم رفتند......... و کلییییی هم با مدیر اون مدرسه صحبت کردند..... که چرا دختر من که معدل بالایی داره ثبت نام نشده........ و کسی که معدلش پایین تر بوده ثبت نام شده.......هیچی دیگه بالاخره من ثبت نام شدم!"
و این همون دلیلیه که پدرم گفتند دیگه رو ندارم و واقعا زشته بخوام برم بگم دخترم رو میخوام ببرم مدرسه عادی و منم دیگه مجبوری همین مدرسه موندم.....
آقاااا همه اینارو گفتممم که بگم من الان از تدریس آقای موقاری استفاده میکنم
والا اگه مدرسه عادی بودم راحت وقت میکردم همه رو ببینم ولی نمیتونم چون اینجا زیاد تکلیف میگن و امتحان میگیرن و متاسفانه وقت ندارم....مثلا معلم دفاعیمون ..اون سیری ی امتحان سخت گرفته بود... بعد گفته بود شما چون دانش آموز نمونه هستید انتظار دارم باید دفاعی رو خوب بلد باشید و فلان آخه چه ربطی دارههههه باور کن من حتی کلاس عصر اضافه هم دارماونم برا جغرافیا که عقب نیفتیم درسته تدریس بقیه معلم هامون چیزی کم نداره....ولی من اگه زودتر با آلا آشنا شده بودم....میرفتم همون عادی که وقت هم با چیزهای الکی مثل دفاعی و جغرافیا نره. خب قطعا من دیگه وقت ندارم از آلا استفاده کنم... وگرنه دوستم همون مدرسه عادیه میگه ما آلا رو داریم تازه وقتش رو هم داره چون دیگه معلم ها اونجا زیادی چی نمیگن ....
میخوام بگم دوست گلم خیالت راااااااحت آلا از هر لحاظ عالیه
وگرنه من نمیگفتم میخوام برم همون مدرسه عادی و تصمیم دارم با آلا که از هر لحاظ عالیه پیش برم...
الان من والا دینی عقب هستم از معلممون.... چون من خودم دارم تست کار میکنم...والا هیچ تدریس های معلمم گوش نمیدم..... زیست هم که با اقای موقاری... اصلا تدریس معلم رو نگاه نمیکنم... با اینکه خدایی عااالی درس میده گفتم فقط آلا
شیمی و فیزیک رو با استاد های خودمون پیش میرم اونم به خاطر اینکه اگه پیش نرم باهاشون نمیتونم امتحان ها و پرسش هاشون رو پاسخ بدم چون زود به زود امتحان میگیرن. انشالله تابستون برای این دوروس از آلا استفاده میکنم.
موفق باشی عزیز...اصلا ناراحت نباش. -
سارا M 0 در دغدغه فکریم گفته است:
سلام مریم جان.... عزیز دلممم.......این چه حرفیه آخه
اصلاااااااااااااااا این دغدغه فکری رو نداشته باش....که الکیه.
ی نفر رو می شناسم که توی مدرسه عادی درس خوند و الان هم پزشکه تازه اواخر هم به مدرسه اهمیت نمی داد..... معلوم بود خودش داره می خونه...چون نمره هاش مثل اول عالی نبودن.....ولی کنکور داد و پزشک هم هستند الان.
از خودم و دوستم مثال میزنم.....(کامل بخون خواهشا یکم
طولانیه ولی دوست دارم دیگه دغدغه نداشته باشی)
من تابستون این قد توی گوش خانوادم خوندم که میخوام برم مدرسه نمونه و فلان و بهمان...
اولش بگم.....که پدر بنده خودشون دبیر هستند(و گفتند که والا مدرسه غیر انتفاعی و ....حتی دانش آموز های تنبل هم دارن....یعنی صرفا همه اونا زرنگ نیستند و همه چیز تلاش خوده آدمه )و هم خودشون و هم مامانم گفتند ک ما کتاب تست اینا برات میخریم دیگه خیالت راحت...خودت هم ک میخونی...منم گفتم نههههه من برم اونجا آینده ندارمخب خلاصه که الان نمونه هستم...
ولی میدونی چیه؟؟؟؟ اینا همه قبل از زمانی بود که با آلا آشنا بشم....ی چیزی بگم شاید باورت نشه.... ولی وقتی که بعد از چند وقت که مدرسه ها باز شدن و منم تازه با آلا آشنا شدم.... به خانوادم گفتم که منو ببرید همون مدرسه عادی من میخوام با آلا پیش برم.... مامان و بابام ....حتی داداشم..........همه مخالفت کردند فقط و فقط به خاطر اینکه بابام گفت ۱: خودت خواستی و خیلی اصرار کردی و اینکه من دیگه........ نمیتونم برم پرونده هاتو پیش مدیر جابه جا کنم چون رو ندارم! (چون پدرم برای ثبت نام من توی اون مدرسه به خاطر من که بهونه نداشته باشم .... با اینکه معدلم ۲۰ بود و باید هم مدیر من رو ثبت نام میکرد...ولی چون هیچ سهمیه ای نداشتم من رو اوایل ثبت نام نکرد...حالا بماند بودند کسانی که معدل پایین تر داشتند..ولی چون سهمیه داشتند ثبت نام شدند...
خلاصه اینکه پدر من حتی اداره آموزش و پرورش هم رفتند......... و کلییییی هم با مدیر اون مدرسه صحبت کردند..... که چرا دختر من که معدل بالایی داره ثبت نام نشده........ و کسی که معدلش پایین تر بوده ثبت نام شده.......هیچی دیگه بالاخره من ثبت نام شدم!"
و این همون دلیلیه که پدرم گفتند دیگه رو ندارم و واقعا زشته بخوام برم بگم دخترم رو میخوام ببرم مدرسه عادی و منم دیگه مجبوری همین مدرسه موندم.....
آقاااا همه اینارو گفتممم که بگم من الان از تدریس آقای موقاری استفاده میکنم
والا اگه مدرسه عادی بودم راحت وقت میکردم همه رو ببینم ولی نمیتونم چون اینجا زیاد تکلیف میگن و امتحان میگیرن و متاسفانه وقت ندارم....مثلا معلم دفاعیمون ..اون سیری ی امتحان سخت گرفته بود... بعد گفته بود شما چون دانش آموز نمونه هستید انتظار دارم باید دفاعی رو خوب بلد باشید و فلان آخه چه ربطی دارههههه باور کن من حتی کلاس عصر اضافه هم دارماونم برا جغرافیا که عقب نیفتیم درسته تدریس بقیه معلم هامون چیزی کم نداره....ولی من اگه زودتر با آلا آشنا شده بودم....میرفتم همون عادی که وقت هم با چیزهای الکی مثل دفاعی و جغرافیا نره. خب قطعا من دیگه وقت ندارم از آلا استفاده کنم... وگرنه دوستم همون مدرسه عادیه میگه ما آلا رو داریم تازه وقتش رو هم داره چون دیگه معلم ها اونجا زیادی چی نمیگن ....
میخوام بگم دوست گلم خیالت راااااااحت آلا از هر لحاظ عالیه
وگرنه من نمیگفتم میخوام برم همون مدرسه عادی و تصمیم دارم با آلا که از هر لحاظ عالیه پیش برم...
الان من والا دینی عقب هستم از معلممون.... چون من خودم دارم تست کار میکنم...والا هیچ تدریس های معلمم گوش نمیدم..... زیست هم که با اقای موقاری... اصلا تدریس معلم رو نگاه نمیکنم... با اینکه خدایی عااالی درس میده گفتم فقط آلا
شیمی و فیزیک رو با استاد های خودمون پیش میرم اونم به خاطر اینکه اگه پیش نرم باهاشون نمیتونم امتحان ها و پرسش هاشون رو پاسخ بدم چون زود به زود امتحان میگیرن. انشالله تابستون برای این دوروس از آلا استفاده میکنم.
موفق باشی عزیز...اصلا ناراحت نباش.مرسی قشنگم، منم اینجا که زندگی میکنیم مدرسه نمونه هست خیلی هم دور نیست منتها اینجا اینطوریه که مثلا این طرف جاده برای یه مدرسه است طرف دیگه اش مدرسه دیگه و تا قولنامه اونطرف رو نداشته باشی نمیتونی اون مدرسه که نمونه هست رو ثبت نام کنی درحالی که دوست من مثلا از این جا نبود ولی قبولش کردن اونم مثل من معدل 20 داشت
اما خب بهتر، من خواستم سال بعد تمام تلاشمو بکنم تا نمونه ثبت نام کنم که الان نظرم عوض شد
واقعا مرسی قشنگم ️️️