فتوسنتز در سختی 

-
سلام دوستان وقتتون بخیر
در این سوال، برای غلط بودن گزینه ۱ نمیشه بگیم بخاطر کلمه "همزمان"
و درستی گزینه ۲ اینکه C۴ تا حدودی و CAMبه طور کامل به تنفس نوری غلبه کرده پس هردو کارایی بالایی دارند؟
این سوال میدونم گزینه ۴ با شیمیو سنتز کننده ها رد میشه اما برای درستی گزینه یک نوشته همه جانداران توانایی تنفس و ساخت ATP با فسفات و انتقال الکترون را دارند.
کتاب برای تولید ATPاکسایشی فقط گفته انتقال الکترون، و اینکه مثل باکتری گوگردی تنفسش بی هوازیه اینو با چه استدلالی درست گرفته سوال؟
تجربیا همیار -
سلام
سوالی رو که خودتون مطرح کردید متوجه نشدم ولی درستی گزینه یک به نظرم اینه که باکتری که از امونیوم نیترات میسازه شیمیو سنتز کننده هست و رایج ترین مولکول ذخیره کننده انرژی در یاخته هم ATP که اون شیمیو انرژیش رو از طریق atp ذخیره میکنه و متن کتاب هم گفته که از طریق اکسایش مواد آلی انرژیش رو تأمین میکنه پس ذنجیره داره دیگه