دور دوم بورسیه انجمن آلاء
-
H_R سحر امتیازها رو ما محاسبه کردیم
یعنی ادمین ها و ناظم ها
لطفا رز رو مقصر ندون
الانم داریم دوباره نگاه می کنیم مشکل چی بوده -
@m-an خانوم مدیر حتی نسبت به امتیاز دهی هم با احترام ایراد وارده ...!
خودتون وانصافتون بخونید و ببینید چقد برابری هست بین این دوستانی که برنده اعلام شدن و تاپیک هایی که اینجا نشون دادم بهتون میخوام ببینم چند نفر این مدلی هستن ...؟! البته یه دوست عزیز دیگه هم هستن فاطمه خلیلی ایشون هم فک کنم به موقعیت مشابهی با من دچار شدن ... ولی این درست نیست!!! -
romisa رومیسا من به قانون هم معترضم حتی! من اصلا مقصر رو طرف خاصی نمیدونم !!! طرف من کل این بورسیه هست!
-
من قصد بی ادبی به آلا رو ندارم و نخواهمداشت ،ولی خب بهم حق بدید که عکس العمل نشون بدم، و خودتون هممیدونید که من بی احترامی تا الان نکردم و نمیکنم ،ولی باورتون میشه تازه میخام شروع کنم ،به دادن آزمون قلم چی؟ چون استرس داشتم ، و واقعا مطمئن بودم ،منم جز بورسیه ها هستم ،چون انصافا وقت زیادی گذاشتم ،خودم تایپک ساختم ،جواب هر سوالی رو دیدم ،دادم و انصافا جواب سوال زیادی رو هم دادم
لطفا بهمون حق بدید
-
@m-an امیدوارم امیدوارم و باز هم امیدوارم به نتیجه برسه !
-
@m-an مگه این مسابقه برای بچه های انجمن نیست ؟! خودتون میبیند من تنها معترض نیستم بلکه چندین نفر دیگه هم هستن اگه این مسابقه برای ما هست مگه نباید قوانین هم توسط بچه ها تایید بشه ؟! مگه حکومت استبدادیه؟!
-
@m-an مگه این مسابقه برای بچه های انجمن نیست ؟! خودتون میبیند من تنها معترض نیستم بلکه چندین نفر دیگه هم هستن اگه این مسابقه برای ما هست مگه نباید قوانین هم توسط بچه ها تایید بشه ؟! مگه حکومت استبدادیه؟!
-
سلام بچه ها
اسفند 99 دور اول بورسیه انجمن شروع شد و خدا رو شکر تونستیم چند نفر از شما آلایی ها رو بورسیه علمی کنیم و همایش های تفتان رو برای جمع بندی عید هدیه کردیم
الان اینجام که بگم:
%(#ff0000)[دور دوم بورسیه انجمن آلاء از امروز شروع میشه]جوایز بورسیه مرحله دوم از همایش های جمع بندی پایانی (آرش/ تایتان ) خواهد بود (جزئیات بعدا اعلام خواهد شد
)
از امروز تا اواسط اردیبهشت ماه هر فعالیت مفیدی که در انجمن آلا انجام بدین امتیاز داره
ایجاد تاپیک های مفید ( نه کپی
)
پاسخ به سوالات دوستانتون
پاسخ هایی که به عنوان بهترین پاسخ تاپیک سوالی انتخاب میشن امتیاز بیشتری دارن
لینک زیر بهتون یاد میده چطوری بهترین پاسخ رو اتخاب کنید
https://forum.alaatv.com/topic/29148پرسیدن سؤالای جذاب و چالشی (سوال که می پرسین اون گزینه حالت سوالی رو برای تاپیکتون فعال کنید)
از لینک پایین می تونید یاد بگیرید چطوری تاپیک رو سوالی کنید
https://forum.alaatv.com/topic/29148
حضور فعال در جلسات رفع اشکال
انتشار مطالب درسیادب و احترام متقابل شما با انجمن
و...پس هر چقدر فعال تر امتیاز هم بیشتر
سلام، راستش ی مطلبی هست ک گفتم بگم بهتره.....
بورسیه آلا صرفا یک مسابقه بود و نحوه امتیاز دهی هم طبق کیفیت فعالیت و زحمت هستش نه تعداد پست و......
و اینکه توی همین متن تاپیک مدیر ....نوشته شده ک پرسیدن سوال و.....امتیاز داره. و حتی بارها ادمین هم گفتند ک چنین تاپیک هایی امتیاز بیشتری داره.....اینکه برای بعضی دوستان تازه سوال شده ک چرا امتیاز اینجور تاپیک ها بیشتره یا اعتراض دارند....واقعا برام جالبه
اگه نمیگفتند، به نظرم میشد گفت ک بله ناعدالتی بوده و.....
برندگانی ک من دیدم واقعا زحمتشون رو دیدم.....ک مثلا چقد توی تاپیک ها جواب میدادن و.....
مثلا بعضی از عزیزان ک پست هاشون کپی بود........مثلا توی قسمت های انگیزه و مشاوره و.....(بعضی از پست ها)
قطعا کسی ک زحمت میکشه از نکات زیست میاد تایپ میکنه........کلی نکته مینویسه....کلی تاپیک درسی و همش آنلاین ک کسی سوال پرسید بتونه جواب بده یا راهنمایی کنه و......
با کسی که ی چنتا مطلب صرفا کپی میکنه فرق داره حالا ۶۰ تا کپی کرده باشه یا ۱۰۰ تا! این یک....
پس اینکه بگیم من ۷۰ تا پست گذاشتم یا تاپیک زدم فک نمیکنم درست باشه.و اینکه بعضی ها تعداد پست زیادی میذاشتن، ولی مطالبشون مثلا به اندازه زحمت یک تاپیک تایپ کردن نکته و..... نبود واقعا. پس قطعا امتیاز گرفتن هم باید فرق داشته باشه...
به نظرم امتیاز به همه زحمت ها داده شده .....ولی چیزی ک باعث شده امتیاز یک سری ها فرق کنه کیفیت کار اونا بوده.
حتی من خودم چندین تاپیک مشابه میدیدم، ک عنوان یکی دارن...ولی زحمت استارتر تاپیک ها فرق داشت.
امتیاز طبق معیارهای متن همین تاپیک...و البته کیفیت محتوا و زحمت داده شده.
خیلییی ها دیگه علاوه بر این برندگان زحمت کشیدند... و قطعا کارهاشون هم امتیاز داده شده...ولی امتیاز یک سری ها باتوجه به معیار...و زحمتشون بیشتر بوده. -
@m-an چون تفاوت امتیازی رو اعلام نکرده بودین؟! چون نگفته بودین این همه تاپیک و مطلب و چیز دیگه که همه گزینش شده هست در برابر چند تا سوالو جواب ... پوچ میشه و فیل و فنجون میشه!
-
بچه ها سلام به همگی
اول خسته نباشید میگم به همه بچه هایی که زحمت کشیدن واسه بورسیه .. واقعا همگیتون گل کاشتید و تعداد پست ها و تاپیک ها زیاد بودن .. احسنت
مورد دومی که میخواستم بهتون بگم اینه که باور کنید همه ادمین ها و ناظم ها واسه این بورسیه و انتخاب برنده ها زحمت کشیدن و از کار و درسشون زدن تا حق الناسی به گردنشون نباشه
میدونم همیشه پایان این چلنج ها یه دسته موافقین به وجود میاد و یه دسته مخالفین
درکتون میکنم زحمت کشیدید انتظار دارید که نتایج طور دیگه ای رقم میخورد
الان هم که این بحث ها به وجود اومده ازتون خواهش میکنم صبور باشید و اول از همه احترام همدیگه رو تو صحبت هاتون حفظ کنید
دوم اینکه اجازه بدید ما با مدیر صحبت کنیم و همه چی رو بررسی کنیم هر اتفاقی که بیفته بهتون خواهیم گفت
باور کنید ماهم دوست نداریم حق هیچ عزیزی ضایع بشه
همتون برای ما عزیز و محترمید پس همونطور که تیم آلاء داره با حوصله براتون زحمت میکشه ازتون میخوام شماهم با حوصله ای که به خرج میدید اجازه بدید ما بررسی هامون رو انجام بدیم ممنونم از همگی شما دوستان -
@m-an چون تفاوت امتیازی رو اعلام نکرده بودین؟! چون نگفته بودین این همه تاپیک و مطلب و چیز دیگه که همه گزینش شده هست در برابر چند تا سوالو جواب ... پوچ میشه و فیل و فنجون میشه!
-
-
@m-an سلام خانم مدیر ببخشید اسپم میشه
میشه به ما آرش آقای طلوعی رو بدید
چی میشه خب ؟ ایشونم که امسال ضبط میکنن ، دیروز کلی پیام فرستادم و جواب نگرفتم
میدونم آلا به فکرمونه ولی خب چند روزه من و یه سری همش داریم درخواست میدیم ️
-
بچه ها سلام به همگی
اول خسته نباشید میگم به همه بچه هایی که زحمت کشیدن واسه بورسیه .. واقعا همگیتون گل کاشتید و تعداد پست ها و تاپیک ها زیاد بودن .. احسنت
مورد دومی که میخواستم بهتون بگم اینه که باور کنید همه ادمین ها و ناظم ها واسه این بورسیه و انتخاب برنده ها زحمت کشیدن و از کار و درسشون زدن تا حق الناسی به گردنشون نباشه
الان هم که این بحث ها به وجود اومده ازتون خواهش میکنم صبور باشید و اول از همه احترام همدیگه رو تو صحبت هاتون حفظ کنید
دوم اینکه اجازه بدید ما با مدیر صحبت کنیم و همه چی رو بررسی کنیم هر اتفاقی که بیفته بهتون خواهیم گفت
همتون برای ما عزیز و محترمید پس همونطور که تیم آلاء داره با حوصله براتون زحمت میکشه ازتون میخوام شماهم با حوصله ای که به خرج میدید اجازه بدید ما بررسی هامون رو انجام بدیم ممنونم از همگی شما دوستانmaryam111 در دور دوم بورسیه انجمن آلاء گفته است:
بچه ها سلام به همگی
همتون برای ما عزیز و محترمید پس همونطور که تیم آلاء داره با حوصله براتون زحمت میکشه ازتون میخوام شماهم با حوصله ای که به خرج میدید اجازه بدید ما بررسی هامون رو انجام بدیم ممنونم از همگی شما دوستانانصافا ما اگر حقمون هم خورده بشه به آلا و خدمتگذاران آلا و دوستانمون بی احترامی نمیکنیم، این به کنار ،ولی خب انصافا من و یا H_R خوب تا تونستیم وقت گذاشتیم ،و حتی جواب خیلی از سوالات رو دادیم ، و واقعا هر کس باشه عکس العمل میده.
-
دوستان خوبم باور کنید من حتی شمار زیادی کاربر داشتم که تو بخش خودم کلا یه پست یه دیدگاه داشتن و حتی امتیاز اونا هم محاسبه شد
این کارها فقط برای تشویق بچه ها به کمک به همدیگست و هدف اصلی اینه
با اینکارها فقط همه دلسرد و خسته باقی میموننromisa مطمئن نیستم ولی فکر میکنم شما هم تو یکی از پستا با عنوان تقلب گفتین که کمک به بقیه تو پاسخ دادن به سوالا و شرکت در جلسات رفع اشکال امتیاز بالایی داره
-
H_R
با میل خودت شرکت کردی دیگه نه ؟ اطلاعاتی رو خوندی و تصمیم گرفتی شرکت کنی، غیر این هست؟از این چیزی که نوشتی مشخصه پست من رو به دقت نخوندی
@m-an این یعنی استبدادی هست دیگه؟! اره؟! با این قوانین خواستید خواستید ؟! نخواستید هم به سلامت؟! این قسمت متنم رو توجه کردید خانم مدیر اونجا که گفتم تفاوت امتیازی فیل و فنجون رو بیان نکرده بودید؟! بعله منم اگه از این تفاوت امتیازی آگاه بودم الان این همه زحمت و گزینش و حساسیت برای تاپیک هام به خرج نمیدادم که الان اینجوری بگن با اختیار خودت بوده...! تاکید میکنم من هیچ منتی ندارم! فقط یک عدد معرض به شرایط حال هستم و میگم اگر میگید این انجمن واسه ما دانش آموزاست حرف ما گوش داده میشه و و و شنیده میشه ووو پس الان وقتشه !
-
maryam111 در دور دوم بورسیه انجمن آلاء گفته است:
بچه ها سلام به همگی
همتون برای ما عزیز و محترمید پس همونطور که تیم آلاء داره با حوصله براتون زحمت میکشه ازتون میخوام شماهم با حوصله ای که به خرج میدید اجازه بدید ما بررسی هامون رو انجام بدیم ممنونم از همگی شما دوستانانصافا ما اگر حقمون هم خورده بشه به آلا و خدمتگذاران آلا و دوستانمون بی احترامی نمیکنیم، این به کنار ،ولی خب انصافا من و یا H_R خوب تا تونستیم وقت گذاشتیم ،و حتی جواب خیلی از سوالات رو دادیم ، و واقعا هر کس باشه عکس العمل میده.
Abolfazl Mousavi اخه دوست خوب من
ما از همون اول شرایط رو گفتیم
چندین بار هم تکرار کردیم
حتی گاها تاپیک به تاپیک هم می گفتیم
اگه نمی گفتیم حق با شما بود ولی از اول همه چیز روشن بود -
romisa مطمئن نیستم ولی فکر میکنم شما هم تو یکی از پستا با عنوان تقلب گفتین که کمک به بقیه تو پاسخ دادن به سوالا و شرکت در جلسات رفع اشکال امتیاز بالایی داره
shayan jafari در دور دوم بورسیه انجمن آلاء گفته است:
romisa مطمئن نیستم ولی فکر میکنم شما هم تو یکی از پستا با عنوان تقلب گفتین که کمک به بقیه تو پاسخ دادن به سوالا و شرکت در جلسات رفع اشکال امتیاز بالایی داره
بله هم هم مدیریت
حتی تاپیک بچه ها هم می گفتیم هی اشاره می کردیم به این موضوع
تو پست اصلی هم هست