دور دوم بورسیه انجمن آلاء
-
Amin Hosseinzadeh
تایتان و آرش هر دو جمع بندی کل کنکور هستن
اما تفاوت هایی دارن
آرش مناسب دانش آموزان متوسط روبه بالا و متوسط رو به پایین هست
اما تایتان متفاوت هست و برای دانش آموزان قوی هست@m-an
سلام
یه سوال ویه خواهش
سوال: از کجا بدونیم که تایتان بیشتر برامون بازده داره یا آرش چون مثلا من خودم تو بعضی درسا متوسط رو به بالام تو بعضی ها قوی..... الان چه کنمخواهش : اگه میشه اگر بین دو معلم خواستید برا تایتان معلمی رو انتخاب کنید که برای آلا دو معلم از همه نظر فرقی نداره از بچه ها هم نظرسنجی کنید که کدوم معلم رو بذارید (بالاخره بعد دو سال ما هم یه نیم شناختی رو معلم ها داریم دیه
)
-
@m-an
سلام
یه سوال ویه خواهش
سوال: از کجا بدونیم که تایتان بیشتر برامون بازده داره یا آرش چون مثلا من خودم تو بعضی درسا متوسط رو به بالام تو بعضی ها قوی..... الان چه کنمخواهش : اگه میشه اگر بین دو معلم خواستید برا تایتان معلمی رو انتخاب کنید که برای آلا دو معلم از همه نظر فرقی نداره از بچه ها هم نظرسنجی کنید که کدوم معلم رو بذارید (بالاخره بعد دو سال ما هم یه نیم شناختی رو معلم ها داریم دیه
)
@محم-د-تقی-بختیاروند اینجوری واقعا نمیشه چون ممکنه یه معلم وقت ضبط نداشته باشه یا مثل اقای یاری قبول نکنه کلا همایش
از جهتی الا حتما نمونه همایش میزاره -
@محم-د-تقی-بختیاروند اینجوری واقعا نمیشه چون ممکنه یه معلم وقت ضبط نداشته باشه یا مثل اقای یاری قبول نکنه کلا همایش
از جهتی الا حتما نمونه همایش میزارهmatin shirinkam در دور دوم بورسیه انجمن آلاء گفته است:
از جهتی الا حتما نمونه همایش میزارهولی بنظر من آلا چندتا استاد رو کاندید کنه و با آرای آلایی ها یک استاد انتخاب بشه
هر چند انجام نخواهد شد ولی اگر بشه خوب میشه -
از جهتی الا حتما نمونه همایش میزارهmatin shirinkam
منم تو پیامم گفتم اگه واقعا بین دوتا معلم هچ فرقی برای آلا نباشه -
سلام بچه ها
اسفند 99 دور اول بورسیه انجمن شروع شد و خدا رو شکر تونستیم چند نفر از شما آلایی ها رو بورسیه علمی کنیم و همایش های تفتان رو برای جمع بندی عید هدیه کردیم
الان اینجام که بگم:
%(#ff0000)[دور دوم بورسیه انجمن آلاء از امروز شروع میشه]جوایز بورسیه مرحله دوم از همایش های جمع بندی پایانی (آرش/ تایتان ) خواهد بود (جزئیات بعدا اعلام خواهد شد
)
از امروز تا اواسط اردیبهشت ماه هر فعالیت مفیدی که در انجمن آلا انجام بدین امتیاز داره
ایجاد تاپیک های مفید ( نه کپی
)
پاسخ به سوالات دوستانتون
پاسخ هایی که به عنوان بهترین پاسخ تاپیک سوالی انتخاب میشن امتیاز بیشتری دارن
لینک زیر بهتون یاد میده چطوری بهترین پاسخ رو اتخاب کنید
https://forum.alaatv.com/topic/29148پرسیدن سؤالای جذاب و چالشی (سوال که می پرسین اون گزینه حالت سوالی رو برای تاپیکتون فعال کنید)
از لینک پایین می تونید یاد بگیرید چطوری تاپیک رو سوالی کنید
https://forum.alaatv.com/topic/29148
حضور فعال در جلسات رفع اشکال
انتشار مطالب درسیادب و احترام متقابل شما با انجمن
و...پس هر چقدر فعال تر امتیاز هم بیشتر
-
romisa ممنونم
-
romisa
سلام.چند نفر بورسیه می شوند؟
(اگر می شود بگویید)(ای کاش نفرات بیشتری را بورسیه کنید چون آرش نسبت به تفتان خیلی گران تر است) تشکر به خاطر وجود بورسیه -
romisa
(اگر می شود بگویید)(ای کاش نفرات بیشتری را بورسیه کنید چون آرش نسبت به تفتان خیلی گران تر است) تشکر به خاطر وجود بورسیهرضا آلناصر
romisa
@M-ba78 -
برگ تقلب
۱. تاپیک هایی که ایجاد می کنید کپی پیست نباشه، بله درست شنیدی
وقتی چیزی رو به دیگران یاد میدین در واقع یادگیری خودتون عمیق تر میشه پس به جای کپی پیست نوشته ها و طرح های دیگران خودتون دست به کار بشین۲. عنوان مناسب که حتما باید باشه، برچسب زدن که کلمات کلیدی تاپیک شما هست هم به دیده شدن تاپیکتون کمک می کنه
۳. حقوق نشر دیگران رو رعایت کنید، اینکه از رسانه های دیگر مطالبی قرار بدین که ایدی و... داشته باشه به نوعی حالت تبلیغی می گیره و اگر ایدی اونها رو حذف کنید که خب حق اون ناشر رو نادیده گرفتین که اصولا و اخلاقا کار درستی نیست، چه درسی چه مشاوره ای
۴. وقتی سوال می پرسین لیبل سوالی بزنید وقتی به جواب رسید اون رو حل شده کنید، اگه بهترین جواب رو که انتخاب کنی دیگه عالی میشه
۵. مشارکت در بحث های علمی و درسی امتیاز خوبی رو براتون میاره
۶. اینکه یه تاپیک بزنید و از هر دری سخنی درش باشه نقض اصول تاپیک زدن در انجمن هست چرا که قبلا هم گفتیم هر تاپیک فقط باید مختص یک مبحث باشه و یک هدف داشته باشه
درسته که فعالیت مشاوره ای هم امتیاز داره اما این امتیاز کمتر از درسی هست
و کپی پیست امتیازی ندارهدر امتیازدهی فقط بحث کمی در نظر گرفته نمیشه کیفیت مهم ترین معیار هست، رعایت موارد بالا کیفیت پست هاتون رو بالا میبره
پ ن: بچه ها سوال هایی که پرسیدن رو هم جواب خواهم داد
-
سلام بچه ها
اسفند 99 دور اول بورسیه انجمن شروع شد و خدا رو شکر تونستیم چند نفر از شما آلایی ها رو بورسیه علمی کنیم و همایش های تفتان رو برای جمع بندی عید هدیه کردیم
الان اینجام که بگم:
%(#ff0000)[دور دوم بورسیه انجمن آلاء از امروز شروع میشه]جوایز بورسیه مرحله دوم از همایش های جمع بندی پایانی (آرش/ تایتان ) خواهد بود (جزئیات بعدا اعلام خواهد شد
)
از امروز تا اواسط اردیبهشت ماه هر فعالیت مفیدی که در انجمن آلا انجام بدین امتیاز داره
ایجاد تاپیک های مفید ( نه کپی
)
پاسخ به سوالات دوستانتون
پاسخ هایی که به عنوان بهترین پاسخ تاپیک سوالی انتخاب میشن امتیاز بیشتری دارن
لینک زیر بهتون یاد میده چطوری بهترین پاسخ رو اتخاب کنید
https://forum.alaatv.com/topic/29148پرسیدن سؤالای جذاب و چالشی (سوال که می پرسین اون گزینه حالت سوالی رو برای تاپیکتون فعال کنید)
از لینک پایین می تونید یاد بگیرید چطوری تاپیک رو سوالی کنید
https://forum.alaatv.com/topic/29148
حضور فعال در جلسات رفع اشکال
انتشار مطالب درسیادب و احترام متقابل شما با انجمن
و...پس هر چقدر فعال تر امتیاز هم بیشتر
@m-an این بورسیه برای چهپایه هایی هست؟
-
@m-an این بورسیه برای چهپایه هایی هست؟
ANA Kamali
فرقی نداره -
برگ تقلب
۱. تاپیک هایی که ایجاد می کنید کپی پیست نباشه، بله درست شنیدی
وقتی چیزی رو به دیگران یاد میدین در واقع یادگیری خودتون عمیق تر میشه پس به جای کپی پیست نوشته ها و طرح های دیگران خودتون دست به کار بشین۲. عنوان مناسب که حتما باید باشه، برچسب زدن که کلمات کلیدی تاپیک شما هست هم به دیده شدن تاپیکتون کمک می کنه
۳. حقوق نشر دیگران رو رعایت کنید، اینکه از رسانه های دیگر مطالبی قرار بدین که ایدی و... داشته باشه به نوعی حالت تبلیغی می گیره و اگر ایدی اونها رو حذف کنید که خب حق اون ناشر رو نادیده گرفتین که اصولا و اخلاقا کار درستی نیست، چه درسی چه مشاوره ای
۴. وقتی سوال می پرسین لیبل سوالی بزنید وقتی به جواب رسید اون رو حل شده کنید، اگه بهترین جواب رو که انتخاب کنی دیگه عالی میشه
۵. مشارکت در بحث های علمی و درسی امتیاز خوبی رو براتون میاره
۶. اینکه یه تاپیک بزنید و از هر دری سخنی درش باشه نقض اصول تاپیک زدن در انجمن هست چرا که قبلا هم گفتیم هر تاپیک فقط باید مختص یک مبحث باشه و یک هدف داشته باشه
درسته که فعالیت مشاوره ای هم امتیاز داره اما این امتیاز کمتر از درسی هست
و کپی پیست امتیازی ندارهدر امتیازدهی فقط بحث کمی در نظر گرفته نمیشه کیفیت مهم ترین معیار هست، رعایت موارد بالا کیفیت پست هاتون رو بالا میبره
پ ن: بچه ها سوال هایی که پرسیدن رو هم جواب خواهم داد
@m-an در دور دوم بورسیه انجمن آلاء گفته است:
.
ببخشید من همون سیامک انصاریم. ازمونای ازمایشیو تحلیل کنم تبلیغ میشه؟
-
romisa
(اگر می شود بگویید)(ای کاش نفرات بیشتری را بورسیه کنید چون آرش نسبت به تفتان خیلی گران تر است) تشکر به خاطر وجود بورسیهرضا آلناصر در دور دوم بورسیه انجمن آلاء گفته است:
romisa
(اگر می شود بگویید)(ای کاش نفرات بیشتری را بورسیه کنید چون آرش نسبت به تفتان خیلی گران تر است) تشکر به خاطر وجود بورسیهسلام داره پیگیری میشه
-
.
matin shirinkam در دور دوم بورسیه انجمن آلاء گفته است:
.
سلام میتونین تحلیلشون کنین و نظرتونو راجع بهش بگین فقط حواستون باشه اونایی که نظرشون مخالف شماست تاپیک رو تنش زا نکنن یا به سمت دعوا پیش نره
-
.
سلام میتونین تحلیلشون کنین و نظرتونو راجع بهش بگین فقط حواستون باشه اونایی که نظرشون مخالف شماست تاپیک رو تنش زا نکنن یا به سمت دعوا پیش نره
-
romisa ادمین جان سلام
طاعاتتون قبول باشهاگر بخوایم نکته درسی مثلا از یه فصل شیمی بگیم، بهتره برای هر کدوم یه تاپیک بزنیم یا همرو به مرور توی یه تاپیک منتشر کنیم؟
و اینکه برای هر پست ایرادی نداره بچه هارو منشن کنیم؟Mahdi Jafari 1 در دور دوم بورسیه انجمن آلاء گفته است:
romisa ادمین جان سلام
طاعاتتون قبول باشهاگر بخوایم نکته درسی مثلا از یه فصل شیمی بگیم، بهتره برای هر کدوم یه تاپیک بزنیم یا همرو به مرور توی یه تاپیک منتشر کنیم؟
و اینکه برای هر پست ایرادی نداره بچه هارو منشن کنیم؟سلام
اگه برای هر بخش از شیمی یه تاپیک جداگونه بزنید فواید بیشتری هم داره چون پستای یه تاپیک اگه از یه حدی بیشتر باشه پیدا کردن مطلب توش سخت تر میشه مثلا انحلال پذیری یه تاپیک جدا سرعت واکنش جدا قانون هس جدا باشه بازدهی بیشتری داره مثلا من قانون هس رو مشکل دارم شاید این تاپیک تو درکش کمکم کنه درحالیکه گشتن تو پست های یه تاپیک هم خیلی وقت گیره هم بچه ها سختشونه اینطوری نظم دهی هم بیشتر میشه
برای هر تاپیک جدا منشن کنید ولی هر پست چون تعداد نوتیف های بچه ها از یه حدی بیشتر میشه اذیت کننده هست. -
Mahdi Jafari 1 در دور دوم بورسیه انجمن آلاء گفته است:
romisa ادمین جان سلام
و اینکه برای هر پست ایرادی نداره بچه هارو منشن کنیم؟سلام
اگه برای هر بخش از شیمی یه تاپیک جداگونه بزنید فواید بیشتری هم داره چون پستای یه تاپیک اگه از یه حدی بیشتر باشه پیدا کردن مطلب توش سخت تر میشه مثلا انحلال پذیری یه تاپیک جدا سرعت واکنش جدا قانون هس جدا باشه بازدهی بیشتری داره مثلا من قانون هس رو مشکل دارم شاید این تاپیک تو درکش کمکم کنه درحالیکه گشتن تو پست های یه تاپیک هم خیلی وقت گیره هم بچه ها سختشونه اینطوری نظم دهی هم بیشتر میشه
برای هر تاپیک جدا منشن کنید ولی هر پست چون تعداد نوتیف های بچه ها از یه حدی بیشتر میشه اذیت کننده هست. -
romisa درسته متوجه شدم. خیلی ممنون بابت توضیحاتتون
Mahdi Jafari 1 در دور دوم بورسیه انجمن آلاء گفته است:
romisa درسته متوجه شدم. خیلی ممنون بابت توضیحاتتون
خواهش می کنم
-
.
romisa چشم ممنون
-
romisa
@M-an
سلام اگه میشه حتما بورسیه ها رو دو روز قبل از ۱۵ اردیبهشت و شروع طرح آرش اعلام کنید و جایزه رو براشون فعال کنید چون خیلی ها مثل من می خواهند کل طرح را دانلود کنند چون شاید اینترنت منطقه ضعیف باشد و نتوان آنلاین فیلم ها را مشاهده کرد یا شاید هم مثل ۱ فروردین سایت مشکل پیدا کند پس اگر میشود اعلام نتایج و فعال سازی آرش حتماً دو روز قبل از شروع طرح باشد تشکر
خلاصه:(ضروریه که فعال سازی آرش دو روز قبل از شروع طرح انجام شود)