دور دوم بورسیه انجمن آلاء
-
@M-an سلام
ایجاد پاسخنامه کلیدی واسه بخشهایی از راه ابریشم که کلید ندارند(مثل ریاضی و...) امتیاز داره؟
و بعد اینکه در هر درس چند دوست عزیز فعال هستند مثلا اگر من هم بخوام فعالیت کنم(میدونم مشکلی نداره)ولی اینطور بد نمیشه؟
دیگه یکبار که دوستان مطالب رو گفتن و این دوباره کاری میشه -
romisa
@M-an
سلام اگه میشه حتما بورسیه ها رو دو روز قبل از ۱۵ اردیبهشت و شروع طرح آرش اعلام کنید و جایزه رو براشون فعال کنید چون خیلی ها مثل من می خواهند کل طرح را دانلود کنند چون شاید اینترنت منطقه ضعیف باشد و نتوان آنلاین فیلم ها را مشاهده کرد یا شاید هم مثل ۱ فروردین سایت مشکل پیدا کند پس اگر میشود اعلام نتایج و فعال سازی آرش حتماً دو روز قبل از شروع طرح باشد تشکر
خلاصه:(ضروریه که فعال سازی آرش دو روز قبل از شروع طرح انجام شود) -
@M-an سلام
ایجاد پاسخنامه کلیدی واسه بخشهایی از راه ابریشم که کلید ندارند(مثل ریاضی و...) امتیاز داره؟
و بعد اینکه در هر درس چند دوست عزیز فعال هستند مثلا اگر من هم بخوام فعالیت کنم(میدونم مشکلی نداره)ولی اینطور بد نمیشه؟
دیگه یکبار که دوستان مطالب رو گفتن و این دوباره کاری میشه -
@m-an سلام و عرض ادب
عذرمیخوام همایش تایتان به بچه های راه ابریشمی هدیه میشه؟yasaman yazdani در دور دوم بورسیه انجمن آلاء گفته است:
@m-an سلام و عرض ادب
عذرمیخوام همایش تایتان به بچه های راه ابریشمی هدیه میشه؟سلام ممنون
نه جزوه محتوای راه ابریشم نیست -
@m-an
سلام
یه سوال ویه خواهش
سوال: از کجا بدونیم که تایتان بیشتر برامون بازده داره یا آرش چون مثلا من خودم تو بعضی درسا متوسط رو به بالام تو بعضی ها قوی..... الان چه کنمخواهش : اگه میشه اگر بین دو معلم خواستید برا تایتان معلمی رو انتخاب کنید که برای آلا دو معلم از همه نظر فرقی نداره از بچه ها هم نظرسنجی کنید که کدوم معلم رو بذارید (بالاخره بعد دو سال ما هم یه نیم شناختی رو معلم ها داریم دیه
)
-
@ادمین
سلام وقتتون بخیربرای هر پست جدید لازمه گروه مرتبط منشن بشه؟
چون من حس میکنم یه بار منشن کردن زیاد کافی نیست تازه اونم تو متن اصلی تایپک که محتوای آموزشی ندارهولی از طرفی منشن زیاد هم اصلا خوب نیست
میشه یه محدوده ای واسه منشن بگید؟
مثلا دو پستی یک بار ۱۰ پستی یکبار با چیز دیگه ای -
@ادمین
چون من حس میکنم یه بار منشن کردن زیاد کافی نیست تازه اونم تو متن اصلی تایپک که محتوای آموزشی ندارهولی از طرفی منشن زیاد هم اصلا خوب نیست
مثلا دو پستی یک بار ۱۰ پستی یکبار با چیز دیگه ایابوالفضل ریسی
دقیقا..بعضی تاپیک ها بیشتر از ی منشن نیاز دارن...
ولی به نظرم تاپیک هایی که نکته محور هستند و هر روز ی پست یا دو پست گذاشته میشه مشکلی نیست ک بچه ها منشن بشن. یا مثلا دوستان لطف میکنند انیمه میدارن....
مثلآ ی تاپیکی هست فقط ی پست گذاشته میشه روزانه ک به نظرم منشن باید بشن بچه ها
تاپیک هایی ک پشت سرررهم پست گذاشته میشه توی ی بازه زمانی..... مثلا توی ربع ساعت چنتا پست(مثال زدم صرفا) توی هر پست منشن نکنند بهتره یا پست آخر منشن کنید یا پست اولی که همون ساعت میفرستین....ک اذیت کننده نباشه.
ولی اگه فاصله ارسال پست ها مناسب باشه .... منشن بشن دوستان بهتره.
البته این نظر من بود -
@ادمین
مثلا دو پستی یک بار ۱۰ پستی یکبار با چیز دیگه ایواس منشن میتونی اینکارو کنی:
تو تایپیکت یه بار اون گروه هایی که مد نظرته منشن کن و بهشون بگو اگر از تایپیک خوششون اومده اون زنگوله ای که در بالاس رو در حالت پیگیری قرار بدند و اگر شما هر پستی بزاری اونا مطلع میشن.
-
@ادمین
مثلا دو پستی یک بار ۱۰ پستی یکبار با چیز دیگه ای -
بسیار عالی
-
برگ تقلب
۱. تاپیک هایی که ایجاد می کنید کپی پیست نباشه، بله درست شنیدی
وقتی چیزی رو به دیگران یاد میدین در واقع یادگیری خودتون عمیق تر میشه پس به جای کپی پیست نوشته ها و طرح های دیگران خودتون دست به کار بشین۲. عنوان مناسب که حتما باید باشه، برچسب زدن که کلمات کلیدی تاپیک شما هست هم به دیده شدن تاپیکتون کمک می کنه
۳. حقوق نشر دیگران رو رعایت کنید، اینکه از رسانه های دیگر مطالبی قرار بدین که ایدی و... داشته باشه به نوعی حالت تبلیغی می گیره و اگر ایدی اونها رو حذف کنید که خب حق اون ناشر رو نادیده گرفتین که اصولا و اخلاقا کار درستی نیست، چه درسی چه مشاوره ای
۴. وقتی سوال می پرسین لیبل سوالی بزنید وقتی به جواب رسید اون رو حل شده کنید، اگه بهترین جواب رو که انتخاب کنی دیگه عالی میشه
۵. مشارکت در بحث های علمی و درسی امتیاز خوبی رو براتون میاره
۶. اینکه یه تاپیک بزنید و از هر دری سخنی درش باشه نقض اصول تاپیک زدن در انجمن هست چرا که قبلا هم گفتیم هر تاپیک فقط باید مختص یک مبحث باشه و یک هدف داشته باشه
درسته که فعالیت مشاوره ای هم امتیاز داره اما این امتیاز کمتر از درسی هست
و کپی پیست امتیازی ندارهدر امتیازدهی فقط بحث کمی در نظر گرفته نمیشه کیفیت مهم ترین معیار هست، رعایت موارد بالا کیفیت پست هاتون رو بالا میبره
پ ن: بچه ها سوال هایی که پرسیدن رو هم جواب خواهم داد
@m-an در دور دوم بورسیه انجمن آلاء گفته است:
برگ تقلب
۱. تاپیک هایی که ایجاد می کنید کپی پیست نباشه، بله درست شنیدی
وقتی چیزی رو به دیگران یاد میدین در واقع یادگیری خودتون عمیق تر میشه پس به جای کپی پیست نوشته ها و طرح های دیگران خودتون دست به کار بشین۲. عنوان مناسب که حتما باید باشه، برچسب زدن که کلمات کلیدی تاپیک شما هست هم به دیده شدن تاپیکتون کمک می کنه
۳. حقوق نشر دیگران رو رعایت کنید، اینکه از رسانه های دیگر مطالبی قرار بدین که ایدی و... داشته باشه به نوعی حالت تبلیغی می گیره و اگر ایدی اونها رو حذف کنید که خب حق اون ناشر رو نادیده گرفتین که اصولا و اخلاقا کار درستی نیست، چه درسی چه مشاوره ای
۴. وقتی سوال می پرسین لیبل سوالی بزنید وقتی به جواب رسید اون رو حل شده کنید، اگه بهترین جواب رو که انتخاب کنی دیگه عالی میشه
۵. مشارکت در بحث های علمی و درسی امتیاز خوبی رو براتون میاره
۶. اینکه یه تاپیک بزنید و از هر دری سخنی درش باشه نقض اصول تاپیک زدن در انجمن هست چرا که قبلا هم گفتیم هر تاپیک فقط باید مختص یک مبحث باشه و یک هدف داشته باشه
درسته که فعالیت مشاوره ای هم امتیاز داره اما این امتیاز کمتر از درسی هست
و کپی پیست امتیازی ندارهدر امتیازدهی فقط بحث کمی در نظر گرفته نمیشه کیفیت مهم ترین معیار هست، رعایت موارد بالا کیفیت پست هاتون رو بالا میبره
پ ن: بچه ها سوال هایی که پرسیدن رو هم جواب خواهم داد
سلامبچه ها
از اونجایی که دارمتلاش و زحمتتون رو می بینم خواستم یه تقلب و راهنمایی دیگه هم بهتون بگم
به مورد ۴ و ۵بیشتر دقت کنید از امتیاز خوبی برخوردارن چون تعامل و همکاری شما با دوستاتون(دانش آموزهای دیگه) ، کمک و یاری رسوندن به همدیگه ، راهنمایی کردن همدیگه و اینطور مشارکت های علمی و درسی از اهدافمونه و خیلی ارزشمند و پایداره
پس حواستون بهش باشه
برای همتون آرزوی موفقیت می کنم -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!