ریاضی مجموعه
-
سلام دوستان میشه این سوالو برام حل کنید جواب گزینه4شده

همیار تجربیا ریاضیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-همخوانی دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دوازدهم یازدهم ناظم -
سلام🌹 Arefe Heydari

-
-
@Kosar-Mortazavi
@Dr-Rashidi
مرسی بچه ها متوجه شدم👌 -

همیار تجربیا ریاضیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-همخوانی دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دوازدهم یازدهم ناظماین پست پاک شده! -

همیار تجربیا ریاضیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-همخوانی دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دوازدهم یازدهم ناظمArefe Heydari یه سوال دیگه چرا تو حل پاسخنامه اون قسمت نوشتهx+5 مگه نباید x-5باشه؟

-
Arefe Heydari یه سوال دیگه چرا تو حل پاسخنامه اون قسمت نوشتهx+5 مگه نباید x-5باشه؟

فکر میکنم اینجوری باشه🤔
-
فکر میکنم اینجوری باشه🤔
@kosar-mortazavi نمیدونم متوجه نمیشم مگه xمرد عینکی نیست پس یعنی تعداد زن بدون عینک میشه 5+تعداد مرد عینکی(x) ؟!
-
Arefe Heydari اشتراک بین دو تا مجموعه ای که کشیده میشه هم مرد باشه هم عینکی. یعنی x.
متمم این مجموعه ها (نه مرد نه عینکی) میشه زنی که عینکی نیست یعنی x+5 که بیرون دوتا مجموعه نوشته
-
Arefe Heydari اشتراک بین دو تا مجموعه ای که کشیده میشه هم مرد باشه هم عینکی. یعنی x.
متمم این مجموعه ها (نه مرد نه عینکی) میشه زنی که عینکی نیست یعنی x+5 که بیرون دوتا مجموعه نوشته
@kosar-mortazavi اهان ممنونم🌺🌹
-
@kosar-mortazavi اهان ممنونم🌺🌹
Arefe Heydari خواهش میکنم