جملات مرکب وساده
-
سلام بچه ها چطوری این بیت پایینی رو کلشو رو هم یه جمله مرکب گرفته

-

reyhane karimi 0
ریحانه جان
نیازی نیست که لینک تاپیک رو کپی کنی و زیر تک تک تاپیکای مرتبط یا غیرمرتبط کپی کنی!
تازه اونم بدون توضیح...
زیر همین تاپیک خودت، گروهای آلا رو تگ کن تا بچه ها بیان کمکت...
دانش-آموزان-آلاء
دوازدهم
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 -
-
reyhane karimi 0
ریحانه جان
نیازی نیست که لینک تاپیک رو کپی کنی و زیر تک تک تاپیکای مرتبط یا غیرمرتبط کپی کنی!
تازه اونم بدون توضیح...
دانش-آموزان-آلاء
دوازدهم
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-کنکور-ریاضی-1400@danial-hosseiny سلام اونقدرا هم بی ربط نیست اولا که مربوط به ادبیاته و تازه عنوانش هم روش نوشته شده که اگر کسی تمایل داشت سوال منو بخونه و جواب بده
-
reyhane karimi 0
ریحانه جان
تازه اونم بدون توضیح...
دانش-آموزان-آلاء
دوازدهم
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-کنکور-ریاضی-1400@danial-hosseiny ولی با این حال فکر کنم زیاده روی کردم:face_with_tears_of_joy: در هر صورت ممنون از راهنماییتون
-
@danial-hosseiny سلام اونقدرا هم بی ربط نیست اولا که مربوط به ادبیاته و تازه عنوانش هم روش نوشته شده که اگر کسی تمایل داشت سوال منو بخونه و جواب بده
این پست پاک شده! -
@danial-hosseiny ولی با این حال فکر کنم زیاده روی کردم:face_with_tears_of_joy: در هر صورت ممنون از راهنماییتون
reyhane karimi 0
خواهش میکنم :heart_suit:
اگه همینجا بچه ها رو تگ کنین، دیگه اصلا نیازی هم به اونهمه کپی کردن اینک نیست... -
reyhane karimi 0
خواهش میکنم :heart_suit:
اگه همینجا بچه ها رو تگ کنین، دیگه اصلا نیازی هم به اونهمه کپی کردن اینک نیست...@danial-hosseiny بله درسته تازه اینجوری راحت تره
-
@danial-hosseiny سلام اونقدرا هم بی ربط نیست اولا که مربوط به ادبیاته و تازه عنوانش هم روش نوشته شده که اگر کسی تمایل داشت سوال منو بخونه و جواب بده
reyhane karimi 0 در جملات مرکب وساده گفته است:
سلام هر سوالی توی یه تاپیک جداگانه پرسیده میشه اینکه مربوط به ادبیاته تو دسته تاپیک زیر عنوان قابل فهم و مشخص برای بچه هاست
ریحانه جان تصور کن همه ی کاربرها بخوان رفتارت رو انجام بدن در اینصورت کل نظم بهم میخوره و همه لینک تاپیک هاشونو میذارن اینور اونور
لطفا دیگه انجامش نده و از منشن یا همون تگ استفاده کن -
سلام هر سوالی توی یه تاپیک جداگانه پرسیده میشه اینکه مربوط به ادبیاته تو دسته تاپیک زیر عنوان قابل فهم و مشخص برای بچه هاست
ریحانه جان تصور کن همه ی کاربرها بخوان رفتارت رو انجام بدن در اینصورت کل نظم بهم میخوره و همه لینک تاپیک هاشونو میذارن اینور اونور
لطفا دیگه انجامش نده و از منشن یا همون تگ استفاده کنromisa بله چشم حتما ودر ضمن عذر میخوام:folded_hands_light_skin_tone:
-
@danial-hosseiny romisa
-
@danial-hosseiny
romisa
دریا دریایی
دانش-آموزان-آلاء -

reyhane karimi 0 بچه ها درباره خود سوال کسی نظری نداره یه مقدار عجیبه که کل بیت پایینو یه جمله مرکب گرفته اصلا منطقشو نمیفهمم
-
romisa بله چشم حتما ودر ضمن عذر میخوام:folded_hands_light_skin_tone:
romisa بله چشم حتما ودر ضمن عذر میخوام:folded_hands_light_skin_tone:
بی بلا متشکرم🙏🌹
-
@danial-hosseiny
romisa
دریا دریایی
دانش-آموزان-آلاءreyhane karimi 0 در جملات مرکب وساده گفته است:
@danial-hosseiny
romisa
دریا دریایی
دانش-آموزان-آلاءمن درسای دبیرستان اکثرا یادم رفته ولی احتمالا جواب سوالت این باشه که درک معنی مصرع دوم به مصرع اول ربط داره
-
@danial-hosseiny
romisa
دریا دریایی
دانش-آموزان-آلاءمن درسای دبیرستان اکثرا یادم رفته ولی احتمالا جواب سوالت این باشه که درک معنی مصرع دوم به مصرع اول ربط داره
romisa مرسی ولی در کل این تست استانداردی به نظرم نیست من تستای دیگرم دیدم تاحالا ندیدم اینجوری بگیرن رویکرد کتابم این نیست