باکتری های کتاب درسی
-
Mohammad Afrashteh من که تا لحظات ملکوتی ی سال وقت دارم برا فردا کتاب و میگردم تو ی تایپینگ منشنت میکنم
بگو دیگه داااا. برو یک هفته به حساب من قشنگ استراحت کن بعدش باز یه هفته دیگه روش دوباره استراحت کن اینبار به حساب خودت ...
-
بگو دیگه داااا. برو یک هفته به حساب من قشنگ استراحت کن بعدش باز یه هفته دیگه روش دوباره استراحت کن اینبار به حساب خودت ...
-
Mohammad Afrashteh من که تا لحظات ملکوتی ی سال وقت دارم برا فردا کتاب و میگردم تو ی تایپینگ منشنت میکنم
Leila Rostamy لایک کن فالو ام کن
-
Mohammad Afrashteh مرسی دلعش🤍
بیا اینم جایزه ات
راسی فردا ی تایپینگ میزنم نمودار های زیست ۱۱ رو میدارم واسه جمع بندی شاید خوب باشه برات
-
Mohammad Afrashteh مرسی دلعش🤍
بیا اینم جایزه ات
راسی فردا ی تایپینگ میزنم نمودار های زیست ۱۱ رو میدارم واسه جمع بندی شاید خوب باشه برات
مزش خوبه فقط خیلی شیرینه. گلوکز خونم رفت بالا الان انسولین داره از جزایر لانگرهانس لوزالمعدم ترشح میشه.
لوزالمعده (پانکراس) هم که یک اندام درون ریز و برون ریزه (مثلا خیلی زرنگم دارم از هر موقعیتی استفاده میکنم و مرور میکنم ...)
خیلی خوبه نمودارها رو جمع بندی کردن. منشن کن استفاده کنیم. امسال قبول بشم واسه سال بعد رایگان پشتیبان و مشاورت میشم تا نفر اول کنکور بشی ...
-
مزش خوبه فقط خیلی شیرینه. گلوکز خونم رفت بالا الان انسولین داره از جزایر لانگرهانس لوزالمعدم ترشح میشه.
لوزالمعده (پانکراس) هم که یک اندام درون ریز و برون ریزه (مثلا خیلی زرنگم دارم از هر موقعیتی استفاده میکنم و مرور میکنم ...)
خیلی خوبه نمودارها رو جمع بندی کردن. منشن کن استفاده کنیم. امسال قبول بشم واسه سال بعد رایگان پشتیبان و مشاورت میشم تا نفر اول کنکور بشی ...
Mohammad Afrashteh آخ قربانت که چشم حتمن تو ام مص من ی چیزی میخوری اون جوری میگی من میگم مامانم میگع خل شدی
-
Mohammad Afrashteh آخ قربانت که چشم حتمن تو ام مص من ی چیزی میخوری اون جوری میگی من میگم مامانم میگع خل شدی
نه اتفاقا روش خوبیه ذهن آدم همیشه درگیر میشه و مطلب توی ذهن تثبیت میشه.
-
Mohammad Afrashteh اره خصوصا تو غذا خوردن
-
Mohammad Afrashteh من قورت میدم میگم خوب الان رفت تو مری خصوصا پارسال سر درس دو زیست
-
نکته اول در مورد تصویر:
باکتری های آمونیاک ساز بر خلاف باکتری های تثبیت کننده نیتروژن آمونیوم تولید نمی کنند بلکه با تجزیه مواد آلی خاک (هوموس = گیاخاک) آمونیاک تولید می کنند که آمونیاک حاصل با گرفتن H+ خاک به آمونیوم تبدیل می شود. پس باکتری های آمونیاک ساز باعث افزایش pH خاک می شوند.
مطالب مربوط به زیست یازدهم:
1- از ترشحات سطح پوست، عرق است که نمک دارد. نمک برای باکتری ها مناسب نیست. عرق، آنزیم لیزوزیم هم دارد.
در سطح پوست ما میکروب هایی زندگی می کنند که با شرایط پوست، از جمله اسیدی بودن،
سازش یافته اند. این میکروب ها از تکثیر میکروب های بیماری زا جلوگیری می کنند، چون در رقابت برای کسب غذا بر آن ها پیروز می شوند.نکات جملات بالا:
- عرق، اشک چشم، بزاق و مایع مخاطی لوله گوارش آنزیم لیزوزیم دارند.
- باکتری های مفید (غیر بیماری زا) سطح پوست با محیط اسیدی آن (حاصل از ترشح اسیدهای چرب غدد چربی زیر درم)، آنزیم لیزوزیم موجود در آن و نمک موجود در عرق آن سازش یافته اند.
- در مایع مخاطی روده هم آنزیم لیزوزیم وجود دارد اما باعث از بین رفتن باکتری های مفید روده نمی شود. پس این جمله که آنزیم لیزوزیم در بدن باعث از بین رفتن تمامی باکتری ها می شود غلط است.
2- عامل بیماری کزاز یک باکتری است (پروکاریوتی است = پیش هسته ای است).
3- در کتاب نوشته:
تعداد فام تن های جانداران مختلف (به جز باکتری ها) از 2 تا بیش از 1000 عدد متغیر است. یعنی باکتری ها فقط یک کروموزوم حلقوی (با یک دنای دو رشته ای) دارن و در برخی ها پلازمید هم وجود دارد. (البته این با واقعیت امروزی علم سازگار نیست اما ما با واقعیت سروکار نداریم ما با کنکور سروکار داریم کنکووووووور ... وااااااای ...)4- اغلب پروکاریوت ها فقط یک جایگاه آغاز همانندسازی در دِنای خود دارند (یعنی برخی بیش از یک جایگاه دارند). در این جایگاه دو رشته دِنا از هم باز می شوند. همانند یوکاریوت ها، همانندسازی دو جهتی در باکتری ها نیز وجود دارد؛ یعنی از یک نقطه همانندسازی شروع و در دو جهت ادامه می یابد تا به همدیگر رسیده و همانندسازی پایان یابد.
5- یاخته های سرتولی که در دیواره لوله های زامه ساز وجود دارند با ترشحات خود تمایز زامه ها را هدایت می کنند. این یاخته ها در همه مراحل زامه زایی، پشتیبانی و تغذیه یاخته های جنسی و نیز بیگانه خواری باکتری ها را بر عهده دارند.