سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
منصوبات
-
banoo کتابی ک استاد گفتن اینه؟http://book.gaj.ir/Book/Index/229
خوبه کتابش؟؟ -
fotros313 در منصوبات گفته است:
خوبه کتابش؟؟بله من همینو خریدم و خیلی خوب هست تایید میکنمش
-
m.jafari9877 در منصوبات گفته است:
میشه بگین کلا چند تا درک مطلب داره؟
بین این و یه منبع دیگ موندم -
Dr.Saraaa در منصوبات گفته است:
بین این و یه منبع دیگ موندم84 تا متن داره که همشون از کنکور هستن تمام متن ها از کنکور هستن
17 تای اولش آسونن (حتی ریاضی و هنر 94 هم جزو آسوناشه!)
بعدش یه تعدادی متوسط
بعدش یه تعدادی سخت
کنار هر متن تمام واژه های مهمش رو نوشته با معنی، بعد از اینکه درک مطلب رو زدید و تموم شد، به راحتی میتونید واژه هایی که بلد نبودین و به خاطر همونا نتونستین سوال هارو جواب بدین رو ببینید و علامتگذاری کنید
من که از این کتاب راضی هستم -
Dr.Saraaa در منصوبات گفته است:
بین این و یه منبع دیگ موندم84 تا متن داره که همشون از کنکور هستن تمام متن ها از کنکور هستن
17 تای اولش آسونن (حتی ریاضی و هنر 94 هم جزو آسوناشه!)
بعدش یه تعدادی متوسط
بعدش یه تعدادی سخت
کنار هر متن تمام واژه های مهمش رو نوشته با معنی، بعد از اینکه درک مطلب رو زدید و تموم شد، به راحتی میتونید واژه هایی که بلد نبودین و به خاطر همونا نتونستین سوال هارو جواب بدین رو ببینید و علامتگذاری کنید
من که از این کتاب راضی هستمخوبه پس همینو میگیرم
ممنون -
سلام
سوال ریاضی ۸۹ مربوط به بحث مفعول مطلق
گفته تو کدوم گزینه مفعول مطلق یافت میشه
استاد گفتن کلمات ایضا جدا حتما سبحان الله و... هر جا بیان مفعول مطلق تاکیدی هستن
ولی تو پاسخ نامه اون گزینه که کلمه ایضا توش هست رو جواب اعلام نکرده
کسی میتونه کمک کنه؟
مرسی -
adel_77
سلام. در اصل نباید دیگه این گزینه رو میداد چون تو گزینه یک ابتساما هم مفعول مطلق تاکیدی هستش ولی بین یک و دو چون یک واضح تره و یه کلمه از جنس فعل داده و نوعی هم که نیس پس یک رو انتخاب می کنیم.از دبیرم هم پرسیدم گفتن که دیگه دو رو نباید می داد. -
سلام بچه ها .این سوالمو از یه دبیر عربی (آقای غلامی) پرسیدم.با خودم گفتم چون این میتونه مشکلِ خیلیا باشه اینجا قرارش بدم خوبه:
سلام جناب کاظمی وقتتون بخیر.بابت زحماتتون متشکرم.و بابت مزاحمتم عذر میخوام.من سوالم بیشتر مشاوره ای هست تا درسی.من قواعد عربی رو به سرعت فراموش میکنم در عرض 1 هفته همه اش یادم میره و دوباره برای هر بار تست باید از اول بخونم.به نظر شما باید چیکار کنم تا از یادم نره؟مشاورم هر روز تو برنامه ام 1 ساعت و ربع عربی گذاشته ولی عملا نمیتونم مباحث زیادی ازش رو بخونم چون هی دارم قبلیا رو مرور میکنم.
[Forwarded from کاظم غلامی]
سلام
روز بخیر
اولا فراموش کردن قواعد عربی یک موضوع کاملا طبیعیه و در اغلب داوطلب ها این مورد اتفاق می افته پس اصلا نگران این موضوع نباش و بابت ش استرس نگیرثانیا چقدر خوبه که مشاورت در برنامه ت عربی رو هر روز آورده چون عربی از درسهایی هستش که تسلط داشتن روی اون نیاز به تکرار و تداوم منظم داره. بهشون سلام برسون.
چند تا راهکار عمده وجود داره برای این مساله ای که گفتی:
1- برنامه ت رو طوری تنظیم کن که بعد از هر چند روز (مثلا در پایان هرهفته) یک زنگ رو به مرور قواعد قبلی اختصاص بدی!
2- موقع مطالع هر درس و موضوع، یک خلاصه تهیه کن و برای مرور اون خلاصه ها رو بخون نه کل قواعد رو.
3- موقع حل تست، سوالات مهم رو علامت بزن و در زنگ های مرور اون ها رو دوباره حل کن.
4- در پایان هر بخش ازبرنامه مطالعه ت (مثلا در پایان دروس 5-1 عربی2 و یکبار هم در پایان عربی2) دو سه تا آزمون جامع حل کن!
-
بچه ها
نخواستم باز دوباره تاپیک بزنم
به نظرتون عربیو تو یه هفته میشه جمع کرد؟قبلا 2 ،3 بار همشو خوندم ولی الان پراکنده ان تو ذهنم :|
@دانش-آموزان-آلاء -
banoo اره خیلی راحت .میتونی برا ترجمه 20 تا تست بزنی که مرور شه نکاتش و دو تا متن بزنو اگه خلاصه داری واسه قواعد بخونی فک کنم کافی باشه تست نیاز نباشه ولی اگه تست نیاز داشتی فک کنم درس 9 10 دوم و منصوبات سال سوم چن تا بزنی حله دیگه. کلا ذات عربی اونجوریه هر چی بخونی فک میکنی تو ذهنت پخشه چون خیلی وسیع و گستردس. Good luck ...
-
tabasom1377
آره همش حس میکنم یادم رفته یا اشتباه یادمه :| -
banoo نه عادیه از اون بدتر من مفاهیمه قرابت هارو دارم قاطی میکنم.
-
بچه ها
نخواستم باز دوباره تاپیک بزنم
به نظرتون عربیو تو یه هفته میشه جمع کرد؟قبلا 2 ،3 بار همشو خوندم ولی الان پراکنده ان تو ذهنم :|
@دانش-آموزان-آلاءآره راحت میشه جمع کرد چون قبلا خوندی
من هیچی نخونده بودم تو سه هفته جمع کردم
البته به جز متن رو
بعدشم هرشب یه کنکور رو بزن که یادت نره