دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
حافظه تصویری
-
سلام
اینجا حافظه تصویری مغزه
بیاید این حافظه رو به خوبی تقویت کنیم️️️️
خوب تصاویر این تاپیک از زیست هستش
خوب کلا زیست و تصویراش
که شاید در درک بهتر زیست کمک بسیاری بکنه
@تجربیا
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-همخوانی -
@kosar-mottaghi
توی کتاب گفته بود که نهنج یا صافیا برامده یه فرورفته اینجا فقط دوتاش هست یا اینا هر سه نوعه؟ -
حبابک:
مقطع عرضی یک حبابک و دو مویرگ خونی اطراف آن .
️ یاخته %(#0026ff)[آبی رنگ] ،یاخته سازنده %(#0026ff)[سورفاکتانت] است که همانند %(#e705eb)[یاخته های سنگ فرشی] (رنگ صورتی) از بافت پوششی حبابک هاست .
️ یاخته %(#ebdc05)[زرد رنگ] ،%(#ebdc05)[ماکروفاژ] است . -
برش عرضی برگ گل رز کریسمس
درون سلولهای پارانشیم نرده ای؛ کلروپلاست بطور واضح مشاهده می شود.
ساختار برگ گیاه C4
-
دریچه های قلبی
%(#ff0000)[چهار] تا دریچه داریم ، %(#0400ff)[دوتا] بین دهلیز وبطن (دولختی در بین دهلیز چپ وبطن چپ و سه لختی بین دهلیز راست وبطن راست) %(#ffa600)[دوتا] سینی در ابتدای سرخرگهای ششی وآئورت
این دریچه ها %(#d900ff)[سبب یکطرفه شدن جریان خون] میشن
%(#ff5500)[ساختار ماهیچه ای ندارن]، بافت پیوندی متراکم دربخش مرکزی و بافت پوششی آندوکارد در دو طرف بافت پیوندی تشکیل شده اند که %(#0080ff)[در قاعده به اسکلت فیبری قلب] متصل میشوند.