Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
تست های جالب توجه فیزیک
-
به سان خورشید منم حالا ان شاء الله وضع برنامه ریزی اینام درست شد که وقتم تنظیم بشه بتونم قشنگ درسم رو بخونم حتما کمکت میکنم تا قشنگ مطالب و نکته های خوب به دست بچه ها برسه
-
سلامممممم الایی ها وقتتون بخیر دو تا نکته توپ از فصل ۲ فیزیک دهم براتون اماده کردم برید حالشو ببرید
-
به سان خورشید
این تست اصلا نیازی به هیچ روش تشریحی و تستی نداره
کاملا ذهنی زیر 10 ثانیه میشه حل کرد فقط تسلط بالا میخواد
وقتی با سرعت 40 به زمین خورده یعنی 4 ثانیه طول کشیده
و یه کنکوری باید برای پرتاب گلوله بدونه که در هرثانیه به اندازه میانگین سرعت جابجایی داریم
یعنی درهر ثانیه سرعتها اینگونه ان 0-10 و 10-20 و 20-30 و 30-40
یعنی درهر ثانیه جابجایی اینگونه بوده 5 و 15 و 25 و 35
که میشه 80 متر
از طرفی طبق گزینه ها درنیمه راه سرعت هرگز 20 نمیشه چون اگه 20 بشه یعنی 2 ثانیه طی کرده
که در این دو ثانیه جابجایی میشه 5 و 15
که میشه 20 متر
ولی نیمه راه 40 متر هستحتی نکته تستی بخوایم بگیم در پرتاب گلوله اگر گلوله رها بشه یعنی سرعت اولیه صفر باشه
سرعتش در نیمه راه میشه نصف سرعت انتها ضرب در رادیکال دو
که در خط آخر دوستمون این نکته رو یادآوری کردهدوستان عزیز تستهای پرتاب گلوله به شدت آسونن فقط باید دیدتون رو نسبت بهش عوض کنید و از فرمول بازی بیاید بیرون و بتونید قدرت تصورتون رو بالا ببرید
-
سلاممممم الایی ها چطورید بد نیست یه نگاهی به این تست بندازید@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
سلام به سان خورشید میگم حالا توصیحاتت که خیلی خوب بود برای بچه ها ولی درواقع دو خط اخر راه حل بود. وقتی سوال میفرستی راه حل اصلی رو داخل ابر مثلا بکش یا علامت بزن تا بچه ها یه وقت اشتباه نکنند یا وحشت نکنند. موفق باشی داداش
-
Mahdi2001 گفته است:
سلام به سان خورشید میگم حالا توصیحاتت که خیلی خوب بود برای بچه ها ولی درواقع دو خط اخر راه حل بود. وقتی سوال میفرستی راه حل اصلی رو داخل ابر مثلا بکش یا علامت بزن تا بچه ها یه وقت اشتباه نکنند یا وحشت نکنند. موفق باشی داداش
وحشت
-
به سان خورشید بله خیلیا هستن حتی با حرف زدن دو نفر نمیدونم راه طولانی و ... وحشت میکنند ناراحت میشن یا ممکنه حتی حسادت کنند ولی خب ما نباید اجازه بدیم دوستامون همکلاسی هامون ناراحت نا امید بشن یا چنین تفکری پیدا کنند و اگر هم پیدا کردن کمک کنیم رفع بشه وقتی مثلا بگیم اره اقا ما این قدر توضیح دادیم ولی با یه فکر کردن یه خط راه نوشتن به جواب میرسی شاید یه امید و انگیزه پیدا کردن
-
Mahdi2001 گفته است:
البته اشتباه نشه ها من گوشه پایین صفحه نوشته بودم که جواب تسته
-
به سان خورشید نه نه اتفاقا اگر وقت داری بنویس تا بچه ها بهتر بفهمن ولی مثلا بنویس
توضیحات : ....
راه حل اصلی :... -
این پست پاک شده!
-
به سان خورشید گفته است:
سلامممممم الایی ها وقتتون بخیر دو تا نکته توپ از فصل ۲ فیزیک دهم براتون اماده کردم برید حالشو ببرید
اگر دراین تست اینو میخواست خیلی قشنگ تر میشد . اینو حل کنید
سرعت گلوله در زمانی که یک هشتم مسیر را پیموده است؟؟
یا سرعت گلوله در زمانی که یک پنجم مسیر را پیموده است؟؟ -
سلام آلایی های عزیز امید وارم حالتون خوب باشه. یه تست سراسری آماده کردم که میدونم دهمی ها توی این سوال مشکل دارن و متوجه سوال نمیشن. تلاش کردیم تا یه پاسخ نامه تشریحی قابل فهم براتون بنویسیم تا کیفشو ببرید
-
-
@دانش-آموزان-آلاء
چون میشه راه حل های مختلفی ارائه کرد گفتم شاید با این راه حل راحتتر باشید. با اجازه از به سان خورشید گل
صورت سوال در عکس ایشون هست.
-
Mahdi2001 گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء
چون میشه راه حل های مختلفی ارائه کرد گفتم شاید با این راه حل راحتتر باشید. با اجازه از به سان خورشید گل
ممنون مهدی جان
-
Mahdi2001 گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء
خوش خط تر از من نوشتی