Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
تست های جالب توجه فیزیک
-
Reza.Tah در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
سوال اثر دوپلر
بچه ها من یه ایده واسه اثر دوپلر به ذهنم رسید و یه سوال تونستم طرح کنم,البته شاید یکم تخیلی به نظر برسه,شایدم از نظر علمی درست نباشه آخه من بر اساس اون چیزی که تو کتاب پیش دانشگاهی به ما درس دادن تونستم این سوال رو طرح کنم و نمیدونم اصلا همچین چیزی امکانش هست اتفاق بیوفته یا نه ولی به هر حال قابل حل کردن هست این سوال با توجه به دونسته های ما:
سوال)اگر منبع صوتی با بسامد \(10^4\)×\(2\) با سرعت نور از کنار یک شنونده عبور کند,آیا شنونده قادر به شنیدن صدای آن هست؟(شدت صوت منبع ایده آل با فرکانس شنوایی انسان سالم در نظر گرفته شود و سرعت صوت=320 متر بر ثانیه و سرعت نور=\(10^8\)×\(3.2\))
1)صدا را بسیار آرام میشنود
2)صدا را به خوبی میشنود
3)صدا را نمیشنود
4)اطلاعات کافی نیستاین سوال رو یه جور دیگه هم میشد طرح کرد:
در این سوال حداقل بسامد منبع چقدر باشد تا شنونده صدای آن را بشنود؟ -
Vampire_Hunter
هیچ فرقی نمیکنه
هر نسبتی بگیری تو گزینه دو صدق میکنه
به نسبت یک سوم و دو سوم تقسیم کن لوله رو تو گزینه دو جایگذاری کن,
سریع ترین راهش این بود که نصف در نظر بگیریم
تو پارامتری ها بعضی وقتا میشه از این راه ها استفاده کرد
تازه الان از همین سوال هم به صورت یه نکته میشه استفاده کرد من که خودم این نتیجه رو سعی میکنم تو ذهنم بمونه واسه سوالای مشابه -
-
هر وقت بیکار شدین این مطالب رو بخونید بد نیست
عقیده نیوتن، کاشف نیروی جاذبه زمین این است که منشأ جاذبیت زمین، اراده آفریدگار است و بس. و آن نیروئی است معنوی که خودش درک نمی شود ولی از آثارش شناخته می شود. نکته قابل ذکر آنکه دانشوران سرعت جاذبه زمین را هفت میلیون برابر سرعت نور تشخیص داده اند با آنکه سرعت نور در هر ثانیه سیصد هزار کیلومتر می باشد. بشر تکامل یافته، با هزاران وسائل علمی موجود، هنوز به حقیقت جاذبه زمین پی نبرده است. آیا ماده ابتدائی به این حقیقت پی برده است که توانسته خود را دارای جاذبه کند؟! هرگز.
همچنین دانشمندان هنوز به دلیل اینکه چرا بارهای ناهمنام یکدیگر را جذب و بار های همنام یکدیگر را دفع میکنند پی نبرده اند
کشف این دو و همچنین پرسش های بی پاسخ کنونی بشر,بی شک دنیای جدیدی را رقم خواهد زد که مسیر زندگی بشر را به سرعت تغییر خواهد داد. -
تست جالبیه روش فکر کنید
دو گلوله 1 و 2 مطابق شکل در یک دهانه بسیار بزرگ قرار دارند اگر سطوح بدون اصطحکاک باشند و دو گلوله را با هم رها کنیم کدام یک زودتر به نقطه C میرسد؟(حجم دو گلوله یکسان است) و
( \(m_2\)< \(m_1\))
http://www.upload-photos.ir/images/07967621841255916843.png
1)گلوله 1 زودتر میرسد
2)گلوله 2 زودتر میرسد
3)همزمان به نقطه C میرسند
4)نمی توان اظهار نظر کرد