Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
تست های جالب توجه فیزیک
-
Vampire_Hunter
نه اشتباهه
مخرج منفی نمیشه
دقت کن
اولا فرکانسی که به گوش آدم میرسه فرکانس خود منبع نیست چون منبع در حال حرکته
ثانیا شنونده ثابته,منبع داره ازش دور میشه,علامت مثبت و منفی رو دقت کن -
Vampire_Hunter
عددی که انتخاب کردم واسه بسامد منبع بد بود مثل اینکه,اخه با یه استدلال اشتباه سوال شانسی حل شد,باید بسامد رو پایین تر تو محدوده شنوایی آدم در نظر میگرفتم -
این پست پاک شده!
-
Vampire_Hunter
نه باید ببینی جهت حرکت منبع موافق با جهت حرکت صوته یا نه
اگر موافق باشه مثبت در نظر میگیریم و حرف تو درسته
ولی تو این سوال جهت حرکت منبع مخالف جهت حرکت صوته پس باید سرعت صوت رو با سرعت نور جمع کنی تو مخرج
تو صورت هم که فقط سرعت صوت رو داریم چون شنونده ثابته -
Vampire_Hunter
گفتم که از نظر علمی ممکنه درست باشه ممکنه درست نباشه,تو شرایط کتاب درسی حلش کن -
Vampire_Hunter
ده به توان منفی دو -
-
Reza.Tah
http://uupload.ir/files/sh9y_capture.jpg
به نظرتون این تیپ سوال تو کنکور میاد ؟؟؟
http://forum.alaatv.com/plugins/nodebb-plugin-emoji-apple/static/images/expressionless.png -
Reza.Tah در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
سوال اثر دوپلر
بچه ها من یه ایده واسه اثر دوپلر به ذهنم رسید و یه سوال تونستم طرح کنم,البته شاید یکم تخیلی به نظر برسه,شایدم از نظر علمی درست نباشه آخه من بر اساس اون چیزی که تو کتاب پیش دانشگاهی به ما درس دادن تونستم این سوال رو طرح کنم و نمیدونم اصلا همچین چیزی امکانش هست اتفاق بیوفته یا نه ولی به هر حال قابل حل کردن هست این سوال با توجه به دونسته های ما:
سوال)اگر منبع صوتی با بسامد \(10^4\)×\(2\) با سرعت نور از کنار یک شنونده عبور کند,آیا شنونده قادر به شنیدن صدای آن هست؟(شدت صوت منبع ایده آل با فرکانس شنوایی انسان سالم در نظر گرفته شود و سرعت صوت=320 متر بر ثانیه و سرعت نور=\(10^8\)×\(3.2\))
1)صدا را بسیار آرام میشنود
2)صدا را به خوبی میشنود
3)صدا را نمیشنود
4)اطلاعات کافی نیست -
Vampire_Hunter
بذار حلش کنم ببینم سخته واقعا یا نه -
Vampire_Hunter
آره این که آسون بود اتفاقا
سوال کنکور هم بوده این تیپ -
Vampire_Hunter
خواستم تخیلی بودنش معلوم باشه -
-
نکتش فقط این بود که اگه یه لوله بسته و یه لوله باز هم طول باشن,فرکانس باز دو برابر بسته هست
بعدش فرکانس هارو بدست میاری و تو گزینه ها جایگذاری میکنی همین
اگه فرکانس های دو لوله باز و بسته یکی باشن طول باز دو برابر بسته هست, من اینطوری تو ذهنم مونده که کلا باز دو برابر بسته هست
البته این دو تا نکته فقط برای هماهنگ اصلیه