Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
تست های جالب توجه فیزیک
-
Reza.Tah در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
farhadhamid29
درسته,یکی از شعاع ها میشه یک دوم,اون یکی میشه 1 متر,فاصلشون میشه نیم متر که برابره با لاندا دوم,پس لاندا میشه 1 متر,فرکانس میشه 340بار دوم که گفتی کم میکنیم دقت نکردم برابر لاندا دوم هست مستقیم تقسیم کردم چرا اینقدر بی دقت شدم
-
farhadhamid29 در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
farhadhamid29
درسته,یکی از شعاع ها میشه یک دوم,اون یکی میشه 1 متر,فاصلشون میشه نیم متر که برابره با لاندا دوم,پس لاندا میشه 1 متر,فرکانس میشه 340بار دوم که گفتی کم میکنیم دقت نکردم برابر لاندا دوم هست مستقیم تقسیم کردم چرا اینقدر بی دقت شدم
بخاطر اینکه بیخودی رفتین تو فکر قلمچی و فکر و خیال الکی
-
farhadhamid29
بخاطر اینکه بیخودی رفتین تو فکر قلمچی و فکر و خیال الکی
یعنی چی؟
-
farhadhamid29
یعنی ذهنتون رو بیخودی درگیر آزمون امروز کردین که چرا فلان اشتباه رو کردم و چرا نتونستم فلان سوال رو جواب بدم و ... -
رضا نظرت در مورد این چیه که میگن 60درصد سوالای کنکور تکراریه 3سال قبل هست برا فیزیک؟
-
رضا نظزت در مورد این چیه که میگن 60درصد سوالای کنکور تکراریه 3سال قبل هست برا فیزیک؟
نمیشه با قاطعیت گفت ولی اینو میشه گفت که 50 درصدش تمرین های کتابه,بقیش هم ایده هاش از کنکور های سال قبل و یه تعداد محدودی هم جدید طرح میشه
-
رضا نظزت در مورد این چیه که میگن 60درصد سوالای کنکور تکراریه 3سال قبل هست برا فیزیک؟
نمیشه با قاطعیت گفت ولی اینو میشه گفت که 50 درصدش تمرین های کتابه,بقیش هم ایده هاش از کنکور های سال قبل و یه تعداد محدودی هم جدید طرح میشه
تست های مفهومی خازن،مقاومت و لامپ رو بلدی؟ -
تست های مفهومی خازن،مقاومت و لامپ رو بلدی؟تقریبا ولی چند تاش رو هر بار که مرور کردم غلط جواب دادم
-
-
-
farhadhamid29
سلام فک میکنم 4باشه... -
درسته دلیلتون رو بگید
-
farhadhamid29
تو کتاب دوتا رابطه نوشته شده برحسب فرکانس که یکی برای لوله صوتی هستش که هردوطرف بازه ویکی یک طرفش...به دما و گاز داخل لوله اصلا ربطی نداره ولی اگه دقت کنین به هماهنگ وابسته است فقط.چون n برای هردولوله هم شماره هماهنگه و هم گره.ولی الان که داشتم توضیح میدادم سر طول لوله شک کردم .لطفا اگه کسی یاد داره گزینه 2رو توضیح بده.مرسی
حالا شاید تحلیلم درست نباشه ..متوجه شدین؟ -
@دکتر-محبوبه در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
farhadhamid29
تو کتاب دوتا رابطه نوشته شده برحسب فرکانس که یکی برای لوله صوتی هستش که هردوطرف بازه ویکی یک طرفش...به دما و گاز داخل لوله اصلا ربطی نداره ولی اگه دقت کنین به هماهنگ وابسته است فقط.چون n برای هردولوله هم شماره هماهنگه و هم گره.ولی الان که داشتم توضیح میدادم سر طول لوله شک کردم .لطفا اگه کسی یاد داره گزینه 2رو توضیح بده.مرسی
حالا شاید تحلیلم درست نباشه ..متوجه شدین؟
تحلیلتون اشتباهه -
farhadhamid29
چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟
پس اجازه بدین از یکی از اساتید دانشگاه فردوسی میپرسم خبرشو براتون میارم. -
farhadhamid29
چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟
پس اجازه بدین از یکی از اساتید دانشگاه فردوسی میپرسم خبرشو براتون میارم.از بچه های بالا هسنید انگاری...
اساتید دانشگاه فردوسی؟؟؟ دم شما گرم -
farhadhamid29
چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟
پس اجازه بدین از یکی از اساتید دانشگاه فردوسی میپرسم خبرشو براتون میارم.پاسخ تشریحی تست رو خودش داره,گذاشته بود تست رو ما حل کنیم
-
JAVADM328.G
سلام نه بابا....برادرم و چندتا از فامیلامون اونجا تدریس دارن که میتونن کمکم کنن درحلش -
نکتش اینه طول موج با تعداد گره و شکم رابطه عکس داره خب سوال گفته گره کمتر یعنی طول موج باید زیاد بشه که با توجه به فرمول اگر شماره هماهنگ رو کم کنیم طول موج زیاد میشود و گره کم پس گزینه4درسته