Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
تست های جالب توجه فیزیک
-
@njzamin در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
@zohre-nowrouzi
من میدونی همون بالا که نوشتی حقیق مجازی اومدم واسه هرکدوم فرمولارو نوشتم ..باهم جمع زدم یعنی
یک پی ام اول +یک پی ام دوم =یک اف ام +یک اف ام
بعد ۱/۵+۱/۲۰=دو تقسیم بر f
دگ به دست میاد -
@zohre-nowrouzi در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
@zohre-nowrouzi
من میدونی همون بالا که نوشتی حقیق مجازی اومدم واسه هرکدوم فرمولارو نوشتم ..باهم جمع زدم یعنی
یک پی ام اول +یک پی ام دوم =یک اف ام +یک اف ام۱/qرو باهم زدم چون برابر بودن*
۱/۵+۱/۲۰=دو تقسیم بر f
دگ به دست میاد -
@zohre-nowrouzi
اگه این قدر خوبه سوالات و البته روش های حللت معلومه که خوشحال میشم بازم بزاریشعاع انحنای یک اینه مقعر۴۰سانتی متر است و جسمی در فاصله ۲۴سانتی متری ان قرار دارد..جسم را چگونه جابه جا کنیم تا تصویر ۲۰سانتی متر به اینه نزدیک شود
۴cmاز اینه دور کنیم
۴cmبه اینه نزدیک کنیم
۱cmاز اینه دور کنیم
۱cmبه اینه نزدیک کنیم -
این تستا رو از کدوم کتاب گفتی؟ دوتاشونم خوب بودند
تست سراسرین .. گاج نقره ای ..اولیه قدیمی بود برا سال ۷۵ ..تستای ستاره دار گاج عالین ..البته اینارو استادمون تو کلاس حل کرده بود ب عنوان تیپ تست .گفت مشابهشون امکانش هست بیاد