IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
تست های جالب توجه فیزیک
-
659869 3 روز پیش
loveryou021 در یه رفع ابهام کوچولو گفته است:0_1526146647459_db4e535a-3644-4576-884a-6a1d44302456-image.pngسلام دوستان سطح مقطع چطوری به دست می اید
-
659869 3 روز پیش
loveryou021 در یه رفع ابهام کوچولو گفته است:0_1526146647459_db4e535a-3644-4576-884a-6a1d44302456-image.png
-
سلام دوستان سطح مقطع چطور محاسبه میشه
-
loveryou021 در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
سلام دوستان سطح مقطع چطور محاسبه میشه
-
m.jafari9877 حقیقتش یه نکته باحال پیدا کردم تقدیم به الایی ها
-
@Saadat-Shojaei خیلی قشنگ
لذت بردمیه چیزی بگم برای نیرویی که دو سیم موازی حامل جریان به هم وارد میکن : کتابای کمک درسی یه فرمول گفتن ولی اگه دقت کنی این فرمول همون فرمول نیروی وارد بر سیم حامل جریان در میدان مغناطیسیه
که اینا بازش کردن و ازش یه فرمول دیگه دراوردنامیدوارم متوجه شده باشی چی گفتم
-
sbr.abasi یه نکته هم توی بحث چگالی از کلیپای نظام قدیم پیدا کردم توپ توپه دکتر طلوعی عزیز این نکته رو برای دو ماده در نظر گرفته بود من دیدم فرمول به هم میریزه اگه چند تا ماده باشه حالا من یه کوچولو کامل ترش کردم تقدیم به الایی های نظام جدید
-
loveryou021 خود مساله که سطح مقطع ها رو داده.اون استوانه کوچیکه میشه ۱۰ و اون بزرگه میشه۵۰
-
@Saadat-Shojaei درواقع توی این تست شما فقط کافیه بار ۴ میکرو کولنی رو به بار دو میکرو کولنی تبدیل کنی بعد باتوجه به تکنیک نقطه کور (توجه به بار جدید ایجاد شده و بارq3) کمتر از ۴۵ ثانیه سوال رو حل کنین( روش اول روش حل تشریحی سه خطیه که بازم در بین روش های تشریحی سریع ترینه)
-
@Saadat-Shojaei توی این سوال سه تا تکنیک کاربردی (انصافا کاربردی) توضیح داده شده اون تکنیک اخریه چون جا کم بود نصفه توضیح دادم که عکس بعدی کامل ترش میکنه.... این سوال و این تکنیک تقدیم به الایی های عزیز...
-
@Saadat-Shojaei اینم تکمیل کننده. رای مثبت یادتون نره
-
@Saadat-shojaei یه سوال از سراسری های قبل از سال ۸۰ و نکته دار. تقدیم به الایی ها...
-
@Saadat-shojaei یه سوال از سراسری ریاضی سال ۹۰ که مشابه اون سال ۹۳ در کنکور تجربی ها اومد این سوالات مستعد تکرار هستند.تکنیکی که در این سوال استفاده کردیم سوال رو در کمتر از ۲۰ ثانیه بدون محاسبات حل میکنه. تقدیم به الایی های عزیز.رای مثبت فراموش نشه
-
@Saadat-shojaei اینم از این...موفق باشید.️
-
اینم یه تست دیگه با یه نکته جدید دیگه... تقدیم به الایی ها
-
بچه ها رای مثبت یادتون نره