Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
تست های جالب توجه فیزیک
-
@Saadat-Shojaei درواقع توی این تست شما فقط کافیه بار ۴ میکرو کولنی رو به بار دو میکرو کولنی تبدیل کنی بعد باتوجه به تکنیک نقطه کور (توجه به بار جدید ایجاد شده و بارq3) کمتر از ۴۵ ثانیه سوال رو حل کنین( روش اول روش حل تشریحی سه خطیه که بازم در بین روش های تشریحی سریع ترینه)
-
@Saadat-Shojaei توی این سوال سه تا تکنیک کاربردی (انصافا کاربردی) توضیح داده شده اون تکنیک اخریه چون جا کم بود نصفه توضیح دادم که عکس بعدی کامل ترش میکنه.... این سوال و این تکنیک تقدیم به الایی های عزیز...
-
@Saadat-Shojaei اینم تکمیل کننده. رای مثبت یادتون نره
-
@Saadat-shojaei یه سوال از سراسری های قبل از سال ۸۰ و نکته دار. تقدیم به الایی ها...
-
@Saadat-shojaei یه سوال از سراسری ریاضی سال ۹۰ که مشابه اون سال ۹۳ در کنکور تجربی ها اومد این سوالات مستعد تکرار هستند.تکنیکی که در این سوال استفاده کردیم سوال رو در کمتر از ۲۰ ثانیه بدون محاسبات حل میکنه. تقدیم به الایی های عزیز.رای مثبت فراموش نشه
-
@Saadat-shojaei اینم از این...موفق باشید.️
-
اینم یه تست دیگه با یه نکته جدید دیگه... تقدیم به الایی ها
-
بچه ها رای مثبت یادتون نره
-
سلام و صبح بخیر دوستان عزیز امروز یک تست مهم براتون اماده کردم که چون ترکیب با سال دهمه پتانسیل بالایی برای مطرح شدن داره برید کیفشو ببرید... برای دوستاتون بفرستید
-
Work hard_Dream big
-
به نام یزدان دانا. صبحتون بخیر بچه ها امروز هم مثل هر هشت روز گذشته یه تست انتخاب کردم این یکی نکات خوبی داره تستی از سراسری ریاضی ۹۶ . ممکنه بعضی از شما نکته های این تست رو بدونین اما بدلیل اهمیت سوال این پست را براتون میذارم..... تقدیم به الایی ها
-
جالب است بدانید=سشوار به اندازه دکل برق خطر دارد! امواج الکترومغناطیسی که از ضعیف ترین سشوار ها ساطع می شود ، ۳۰۰ برابر امواجی است که از گوشی های تلفن همراه ارسال می شود. پس سشوار غیر از مو برای مغز هم می تواند مضر باشد! همچنین طوری که تحت تابش انها قرار گرفتن ممکن است خطر ابتلا به سرطان خون،سرطان مغز و تیروئید را در جنین و کودکان بالا میبرد!! Razcom@
-
صبحتون بخیر بچه ها. برید کیفشو ببرید
-
@Saadat-shojaei بچه ها رای مثبت یادتون نره ها با رای های مثبتتون به ما انرژی بدید تا نکات تستی بیشتری براتون بزاریم..... موفق باشید
-
@Saadat-shojaei در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
@Saadat-shojaei بچه ها رای مثبت یادتون نره ها با رای های مثبتتون به ما انرژی بدید تا نکات تستی بیشتری براتون بزاریم..... موفق باشید
شماچندنفری مگه؟
-
@Saadat-shojaei
این زمانی جواب میده که شتاب همیشه ۱۰
باشه یا اینکه تو حالت های دیگم جواب میده؟ -
@صنم78 دو ذهن در یک بدن
-
@صنم78 هر عددی که برای g در نظر بگیری باید بجای ده جایگزین کنی مثلا g رو میده ۹.۸ بازد بجای مثبت منفی ۱۰، مثبت منفی ۹.۸ بزاری
-
به نام خدا. صبحتون بخیر بچه ها امروز دو تا تست از سراسری ریاضی ۹۶ یکی داخل و دیگری خارج براتون انتخاب کردم هردو از یک روش تستی به راحتی اب خوردن حل میشن . موفق باشید...
-
#نظرات کاربران_ بچه ها تا الان نکات تستی ارائه شده چقدر براتون کارایی داشته است؟ خواهشا نظراتون فراموش نشود....