IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
تست های جالب توجه فیزیک
-
سلام دوستان
سوال پایینی رو اگه تونستین حل کنین به منم راه حل نشون بدیندو استوانه همگن آ و ب(انگلیسی) دارای جرم و ارتفاع مساوی اند. استوانه ی آ توپر و استوانه ی ب توخالی است. اگر شعاع خارجی این دو استوانه باهم برابر و شعاع داخلی استوانه ب نصف شعاع خارجی ان باشد چگالی استوانه آ چند برابر چگالی استوانه ب است؟
-
659869 در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
سلام دوستان
سوال پایینی رو اگه تونستین حل کنین به منم راه حل نشون بدیندو استوانه همگن آ و ب(انگلیسی) دارای جرم و ارتفاع مساوی اند. استوانه ی آ توپر و استوانه ی ب توخالی است. اگر شعاع خارجی این دو استوانه باهم برابر و شعاع داخلی استوانه ب نصف شعاع خارجی ان باشد چگالی استوانه آ چند برابر چگالی استوانه ب است؟
-
سلام تو این شکل من اومدم اول نیرو رو حساب کردم و بعدش فشار گزینه 1 رو زدم ولی استاد اول فشار رو حساب کردن و بعدش نیرو و جواب یه چیز دیگه شد.... من نفهمیدم چرا باید اول فشار رو محاسبه کنم بعدش نیرو
@ادمین @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @ناظم ناظم هم جواب بده خوبه و دیگه مشکلی نداریم
-
بله مدیر جان ،فقط تو این موندم که چطوری باید سر جلسه تو همچین سوالايي باید بفهمم که اول باید فشار رو محاسبه کنم بعد نيرو،چون اگه اول نيرو رو محاسبه کنم اشتباه میشه،
سلام خدمت آقای عددی!
خب این که میگی اول فشار! یا نیرو ! هیچ ربطی نداره..
اگه بتونیم مستقل از هم حسابشون کنیم که هیچ نیرو جدا فشار هم جدا..
اما اگه به هم وابسته بودن (الان اینجا F = P . A) میبینیم نیرور بر حسب فشار بدست میاد ، پس ا اول فشار رو بدست میاریم بعد در مساحت کف ضربش میکنیم و نیرو بدست میاد. -
@soheil95s95 در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
بله مدیر جان ،فقط تو این موندم که چطوری باید سر جلسه تو همچین سوالايي باید بفهمم که اول باید فشار رو محاسبه کنم بعد نيرو،چون اگه اول نيرو رو محاسبه کنم اشتباه میشه،
سلام خدمت آقای عددی!
خب این که میگی اول فشار! یا نیرو ! هیچ ربطی نداره..
اگه بتونیم مستقل از هم حسابشون کنیم که هیچ نیرو جدا فشار هم جدا..
اما اگه به هم وابسته بودن (الان اینجا F = P . A) میبینیم نیرور بر حسب فشار بدست میاد ، پس ا اول فشار رو بدست میاریم بعد در مساحت کف ضربش میکنیم و نیرو بدست میاد.سلام آقای سهیل عددي !
من کلا لین سوال رو قاطی کردم ،برام حلش میکنی ? وقتی داشتم این سوال رو میدادم خیلی خسته بودم -
659869
باشد ک رستگار شویمتشکر ،من اصلا موندم چطوری بدون به دست آوردن فشار نيرو رو محاسبه کردم ،عجایب هفت گانه #
من فقط اون بخش که گفته ابعاد مشکل دارم ،دقیق منظورش رو نفهمیدم ،گفته ابعاد ،خب الان شعاع نصف بگیریم یا ارتفاع نصف بگیریم و ... کلا اشکالم این بخش بود ،میشه اینو یه توضیح مختصر بدی ?
-
659869
باشد ک رستگار شویمتشکر ،من اصلا موندم چطوری بدون به دست آوردن فشار نيرو رو محاسبه کردم ،عجایب هفت گانه #
من فقط اون بخش که گفته ابعاد مشکل دارم ،دقیق منظورش رو نفهمیدم ،گفته ابعاد ،خب الان شعاع نصف بگیریم یا ارتفاع نصف بگیریم و ... کلا اشکالم این بخش بود ،میشه اینو یه توضیح مختصر بدی ?
خب همه ی ابعادش ... فرضا اگه مکعب مستطیل بود طول و عرض و ارتفاعش نصف میکردیم ... اما نباید اشتباه کنی و بگی مساحتش هم پس نصف میشه ...چون مساحت بعد نیست و بر حسب بعد بدست میاد .
-
659869
خب همه ی ابعادش ... فرضا اگه مکعب مستطیل بود طول و عرض و ارتفاعش نصف میکردیم ... اما نباید اشتباه کنی و بگی مساحتش هم پس نصف میشه ...چون مساحت بعد نیست و بر حسب بعد بدست میاد .
دست گلت درد نکنه
-
659869 3 روز پیش
loveryou021 در یه رفع ابهام کوچولو گفته است:0_1526146647459_db4e535a-3644-4576-884a-6a1d44302456-image.pngسلام دوستان سطح مقطع چطوری به دست می اید
-
659869 3 روز پیش
loveryou021 در یه رفع ابهام کوچولو گفته است:0_1526146647459_db4e535a-3644-4576-884a-6a1d44302456-image.png
-
سلام دوستان سطح مقطع چطور محاسبه میشه
-
loveryou021 در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
سلام دوستان سطح مقطع چطور محاسبه میشه
-
m.jafari9877 حقیقتش یه نکته باحال پیدا کردم تقدیم به الایی ها
-
@Saadat-Shojaei خیلی قشنگ
لذت بردمیه چیزی بگم برای نیرویی که دو سیم موازی حامل جریان به هم وارد میکن : کتابای کمک درسی یه فرمول گفتن ولی اگه دقت کنی این فرمول همون فرمول نیروی وارد بر سیم حامل جریان در میدان مغناطیسیه
که اینا بازش کردن و ازش یه فرمول دیگه دراوردنامیدوارم متوجه شده باشی چی گفتم