سوال زیست تنفس یاخته ای
-
سلام
چند تا ابهام دارم که اگه شما میدونید بگید تا منم بدونم
اولیش اینکه توی شکل زیر که h مثبت نگذاشته اشتباه کتابه یا واقعا نیست (که فکر کنم واقعا نباشه) اگه واقعا نیست پس چرا توی خیلی از تستا برای اینجا هم h مثبت میگیرند

دومیش هم اینکه توی شکل زیر چطور ایتجا هم h مثبت نیست یا اینجا رو دیگه نذاشته

-
سلام
اولیش اینکه توی شکل زیر که h مثبت نگذاشته اشتباه کتابه یا واقعا نیست (که فکر کنم واقعا نباشه) اگه واقعا نیست پس چرا توی خیلی از تستا برای اینجا هم h مثبت میگیرند

احمد قادری نه هست همه جا H مثبت فقط چیز مهمی نیست نشونش نمیدن چون کتاب یه جا بطور کامل واکنشش رو گفته و توضیح داده بقیه جاها خود دانش آموز باید در نظر بگیره
مثلا در تولید ATPهم آب تولید میشه در زنجیره ولی کتاب نشونش نداده -
احمد قادری نه هست همه جا H مثبت فقط چیز مهمی نیست نشونش نمیدن چون کتاب یه جا بطور کامل واکنشش رو گفته و توضیح داده بقیه جاها خود دانش آموز باید در نظر بگیره
مثلا در تولید ATPهم آب تولید میشه در زنجیره ولی کتاب نشونش ندادهzoohre hocini
معلم مون میگفت که با توجه به اون ماهیت های شیمیایی که این واد دارند یک هیدروژن و یک الکترون جدا میشه از پیرووات و h مثبت پدید نمیاد
ولی برای تنفس بی هوازی میدونیم که اکسایش گلوکز h مثبت هم تولید میشه ولی این جا ننوشتن -
zoohre hocini
معلم مون میگفت که با توجه به اون ماهیت های شیمیایی که این واد دارند یک هیدروژن و یک الکترون جدا میشه از پیرووات و h مثبت پدید نمیاد
ولی برای تنفس بی هوازی میدونیم که اکسایش گلوکز h مثبت هم تولید میشه ولی این جا ننوشتناحمد قادری متوجه منظورتون نشدم دقیق ولی NADH تخمیر از گلیکولیز اومده همون مدل فرآیندی که تولید شده باید تجزیه بشه که در گلیکولیز دوباره مصرف شه
-
سلام

احمد قادری

این بند رو دبیرمون گفتن شاید بدردتون بخوره -
احمد قادری

این بند رو دبیرمون گفتن شاید بدردتون بخورهzoohre hocini
مرسی بابت توضیحات و همچنین عکس
ولی معلم ما گفته بودن که در اکسایش پیروات H مثبتب وجود نمیاد و به صورت واکنشی هم اینو اثبات کرده بودن ولی من واکنشش رو یادم نمیاد
حالا یه سرچ میزنم ببینم چیزی دستم میگیره یا نه -
zoohre hocini
مرسی بابت توضیحات و همچنین عکس
ولی معلم ما گفته بودن که در اکسایش پیروات H مثبتب وجود نمیاد و به صورت واکنشی هم اینو اثبات کرده بودن ولی من واکنشش رو یادم نمیاد
حالا یه سرچ میزنم ببینم چیزی دستم میگیره یا نهاحمد قادری خواهش میکنم 💛
اینم عکس از نت
-
احمد قادری خواهش میکنم 💛
اینم عکس از نت
zoohre hocini
عجب
خیلی ممنون🙏🙏🙏