Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. افکار مزاحم
انتخاب استاد
arusak 72A
سلام برای نهایی دوازدهم تجربی الا رایگان یا از دوره شلیک نهایی کدوم استادارو پیشنهاد میکنید؟ ریاضی و فیزیک و شیمی ممنون
سوال مشاوره ای
یه راهنمایی بزرگ
mr.vinyzoM
سلام بچه ها خسته نباشین . خب خب من سطح زبانم فکر میکنم زاد جالب نیست اکادمیک تاfamilyand friends 3 گذروندم و نمره نهایی زبانم هم ۱۷ شد میشه مسیری ک برای تقویت زبانتون رفتین و پیشنهادی برای قوی تر کردنش دارین رو اینجا بنویسین تا هم من و هم بقیه اگه این مشکل رو داشته باشن کمکی بشه برامون و بتونیم تا سطح خوبی ببریمش جلو؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سوال مشاوره ای
مشاوره و راه ابریشم
9
سلام خدمت همه دوستان. ببخشید می خواستم دوستانی که کنکورشون رو دادن و نتیجه گرفتن در این تاپیک توصیه های خودشون رو برای کنکوری های ۱۴۰۵ بیان کنند. خدا خیرتون بده 🩵 و اینکه به نظرتون برای همه دروس راه ابریشم رو دیدن مناسبه ؟ اصلا برای همه دروس فیلم دیدن خوبه ؟ آخه من تو تابستون تا الان با راه ابریشم ویدیو دیدم ولی راستش خودم نتونستم تست بزنم از کتاب تست هعی می ترسم که یه نکته ای باشه و تو ویدیو گفته شده باشه و من اگه نبینم اون نکته از دستم بره ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
کنکور مجدد
M
سلام وقتتون بخیر من ۲۷ سالمه و لیسانس بهداشت دارم وقصد کنکور مجدد دادم اولا اگر هستند دوستانی که شرایط مشابه با من دارند ممنون میشم خودتون معرفی کنید که پایه برای درس خوندن پیدا کنم دوما میخواستم با هاتون مشورت کنم حقیقتش من به درس زیست علاقه ندارم زیاد و هدفم هم از کنکور مجدد دندون پزشکی و هدف بعدیم تدریس و فرهنگیان هست( اگر قضیه افزایش سن صحت داشته باشد )هست که عملی هست و دروس تئوری زیادی ندارد و سرو کار. زیادی با درس های زیست محور ندارد عنی به پزشکی علاقه ندارم و اگر بیارم هم نمی‌رم بنظر شما اینکه هدفم رشته یک و بسیار رقابتی و سخت تجربی است و فقط همین یک رشته هم هدف من هست ارزش داره براش کنکور مجدد بدم خودتون تجربه مشابهی داشتید که درسی رو با علاقه نخونید ممنون میشم راهنماییم کنید
سوال مشاوره ای
هندسه 1و2 برای کنکور خذف کنم؟
R
سلام من دوازدهم ریاضیم ،میخواستم بدونم حذف کردن هندسه 1 و 2 کار درستیه؟؟ ، چون مشاورم گفت که سوالات هندسه 1 و 2 توی کنکورمعمولا ابتکاری و کمتر کسی میتونه حلشون کنه
سوال مشاوره ای
کنکور تجربی
hakime fokarieH
سلام وقت بخیر خلاصه میکنم مطلب رو من الان دانشجوی ارشد حسابداری ترم آخر هستم ۳۶ سالمه شاغلم بعد پایان نامه برای آزمون استخدامی میخونم سوالم این بود بخوام کنکور تجربی بدم دیپلم ریاضی دارم ۸۴ گرفتمش از کجا باید شروع کنم ؟ممنون یه راهنمایی جامع و کامل بکنید ممنون
سوال مشاوره ای
مشاوره
I
سلام بنده دارم میرم سال دوازدهم و متاسفانه دو سال قبل اصلا فعالیت درسی نداشتم و نمرات هر سال افتضاح تر از سال قبل برای امسال میخواستم شروع کنم و نمیدونم چه دوره هایی برای من خوبه رشتمم ریاضیه و واقعا ضعیفم تو درسا و با یکم پیگیری فهمیدم که بهتره رو دروس دوازدهم بیشتر تمرکز کنم چون ۵۰ درصد کنکوره و تو امتحانات نهایی هم تاثیر خوبی داره حالا برای امتحانات نهایی دوره های راه ابریشم بدرد من میخورن؟ احتمالا اقدام به خرید دوره های چتر نجاتم برای کنکور کنم پیشنهادی چیزی بود هم لطفا بگین که حسابی نیاز دارم
سوال مشاوره ای
میخوام کنکور بدم بعد ۱۰ سال
E
سلام من فوق لیسانس دارم .دوباره میخوام کنکور بدم رشته مورد علاقمو بخونم . ترمیم معدل باید چه درس هایی بکنم ؟؟چه درس هایی برای ترمیم معدل تاثیر دارن برا رشته تجربی ؟؟کل معدل تاثیر داره یا نه درس به درس ؟؟ آیا دروس عمومی هم تو کنکور تاثیر داره؟
سوال مشاوره ای
کتاب ریاضی جامع ای کیو یا میکرو
ا
سلام وقتتون بخیر بین ریاضی جامع ای کیو و میکرو کدوم بهتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
درسی
0
چطور یه درس و طوری بخونم که مسلط شم وقتی می خوام خودم برا خودم توضیح بدم خیلی سختمه سعی میکنم مثل تدریس کردن بگمش ولی هی نگاه کتاب می کنم و میخونم بدون کتاب تمی تونم توضیح بدم
سوال مشاوره ای
سلام
D
من دهمم و دارم از تابستون میخونم میشه بگین چه کتالب هایی برای درس های تخصصی تجربی و برای عربی و زبان و فارسی و جغرافیا خوب هستن؟ و یک سوال هم راجب کلاس های اموزشی داشتم مثل ماز و قلمچی میشه یه راهنمایی کنید؟
سوال مشاوره ای
کمک
ستاره آسمانیس
سلام من دهمم و تجربی هستم میخوام شروع کنم به خوندم با آلا از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میداده و اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه . راستی اگر برنامه مطالعاتی هم دارین بگین
سوال مشاوره ای
مشاوره
N
سلام وقت بخیر.من ورودی دوازدهم تجربی هستم نمیدونم دوازدهم رو پیشخوانی کنم یا دهم و یازدهم رو مرور کنم لطفا راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
آبرسان
هبیجه
سلام یه آبرسان خیلی خوب برای پوست خشک معرفی کنید قیمتش اصلا مهم نیست
سوال مشاوره ای
پروژه‌ی منِ قوی‌تر
هبیجه
اینجا قراره معادلات عوض بشه. اینجا قراره خودمونو دوباره خلق کنیم. نه برای بقیه، نه برای سایز شلوار، فقط برای خودمون. برای بدنی که لیاقتشو داریم. برای ذهنی که حقشه آرامش، انرژی، شادی! چه هدف‌ت کم کردنه، چه اضافه وزن گرفتن، چه فرم‌دهی، چه فقط سالم زندگی کردن— تو اینجا یه قهرمانی. قراره کنار همدیگه، روز به روز، انتخاب‌هامون رو آگاهانه‌تر کنیم و از آدمِ امروز، یه نسخه‌ی قوی‌تر بسازیم! ️ نه شروع سخت، نه پایان قطعی، فقط یه مسیر تازه به‌سمت بهتر بودن. قوانین این تاپیک: اینجا قضاوت نداریم؛ فقط حمایت داریم صداقت = قدرت هر شب، یک گزارش هر لغزش، فقط یه درس جدید با خودت و بدن‌ت مهربون باش، ولی جدی باش! سوالات گزارش شبانه‌ی ما – گزارش قدرتت رو بده: امروز برنامه غذاییم چی بود؟ پایبند بودم؟ چی بهتر می‌تونستم انجام بدم؟ هدفم رو یادآوری کن! چرا این مسیر رو شروع کردم؟ 🧃 چقدر آب خوردم؟ حواسم به بدنم بود؟ ‍️ تحرک، ورزش یا حرکت خاصی داشتم؟ چقدر به بدنم فرصت حرکت دادم؟ نقطه قوت امروزم چی بود؟ (مثلاً نه گفتن به یه وسوسه یا آشپزی سالم) حال روحیم چطور بود؟ انرژی، تمرکز، خواب، خلق‌وخو؟ **وسوسه یا چالش امروز چی بود؟ چطور مدیریتش کردم؟ یه درس یا نکته از امروز: چی یاد گرفتم؟ چی رو می‌خوام بهتر کنم؟ یه جمله‌ی قدرتمند برای خودم بنویس (مثلاً: من کنترل رو به‌دست گرفتم!) نمره امروز از ۰ تا ۱۰؟ (و چرا این نمره؟) هر شب که این فرم رو پر کنی، یه قدم نزدیک‌تری به هدف‌ت! شاید آروم بری، ولی مهم اینه که وای نمی‌ایستی. بدن‌ت، ذهن‌ت، آینده‌ت… همه منتظرن تو براشون بجنگی و تو تنها نیستی… اینجا یه ارتش از آدم‌های با اراده‌س. هر شب با هم، هر روز قوی‌تر. پس اگه آماده‌ای بنویس: «شروع کردم! این پروژه برای منه!» و اجازه بده مسیرت با افتخار ثبت بشه پ.ن: اسپم ممنوع
سوال مشاوره ای
ادامه ی تحصیل در دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟
8
با سلام و درود میخواستم بدونم ادامه ی تحصیل در رشته ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟ چون انگار باید دوباره تعهد بدی ولی من در این رابطه اطلاعات کافی ندارم و اگر کمک کنید ممنون میشم همچنین شرایط ادامه تحصیل در خود دانشگاه رجایی به چه صورت؟ با تشکر
سوال مشاوره ای
تدریس کدام معلم بهتر است؟
DabirD
سلام. ببخشید می‌خواستم ازتون بپرسم که استاد سعید تودویی در تدریس ریاضی هشتم بهتر هستند یا استاد قلیچ خانی؟ از لحاظ کیفیت تدریس و سطح تدریس
سوال مشاوره ای
تیزهوشان
هبیجه
بچه ها من خواهرم امسال ازمون تیزهوشان داره ( ششم به هفتم ) و ما هیچ ایده ای نداریم که باید چیکار کنیم ممنون میشم از تجربیاتتون بگید چه کتابی بخریم ؟ چه ویدیو و کلاسی ثبت نام کنه؟ روش مطالعه اش چطوری باشه؟
سوال مشاوره ای
توی برنامه ریزی تابستونم یه سوالات مهمی دارم که جوابشونو پیدا نمیکنم!
P
سلام به همگی، من امسال میرم یازدهم و دهمم رو خیلی خوب جمعبندی نکردمه. دروس غیر از زیست درحد تشریحی اوکی هستم و زیست رو تستی بلدم(درحد ۶۰ ۷۰درصد توی ازمونا) دهم رو آزمون ندادم و امسال توی تابستون ثبت نام کردم برای آزمونای قلم چی یازدهم و ‌میخوام که دهم و جمع‌بندی کنم به صورت کاملاً تستی و در حد کنکور باشه مشکلم اینجاست که اول از همه بودجه‌بندی آزمون‌های قلم چی برای تابستون دهم سوالات ریاضی و فیزیکش خیلی کمه و من فکر نمی‌کنم که عیار واقعیم اونجا مشخص بشه، ۱۰تا تست ریاضی و ۱۰تا تست فیزیک اخه؟چه جوری میشه که مثلاً دو فصل ریاضی مثل مثلثات و توان و اتحادها رو با ۱۰ تا تست جمع کرد توی یه آزمون؟ ممنون میشم که بهم یه مشاوره بدید که چیکار کنم برای این دو تا درس چون واقعاً فکر نمی‌کنم که قلم چی بتونه کافی باشه برام. و سوال دومم اینه که به نظرتون کی شروع کنم درس‌های یازدهم رو؟ اصلاً از کدوم درسا شروع کنم مثلاً زیستش که ۹ فصله رو شروع کنم توی تابستون یا برم سمت فیزیکش چون شنیدم فیزیک یازدهم خیلی سخته و مطالبش زیاده یا....؟؟ باتشکر از ه‍مگی و آلا
سوال مشاوره ای
ترمیم نمره رو باید چی کارکنم؟
S
سلام من سال ۱۴۰۰ دیپلم تجربی گرفتم و امسال به امید خدا میخوام کنکور تجربی بدم تاثیر معدل واسه چه درس هایی هست ؟ عمومی و تخصصی؟ کدوم ها؟ و چه پایه هایی تاثیر داره در کنکور؟ فقط دوازدهم یا هر سه تا پایه ؟ به جز دوازدهم میتونم پایه های دیگه رو هم ترمیم کنم؟ کی باید اقدام کنم واسه ترمیم نمرم ؟ ممنون میشم واسم توضیح بدید باید چیکار کنم ؟
سوال مشاوره ای

افکار مزاحم

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
29 دیدگاه‌ها 9 کاربران 319 بازدیدها 7 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Leila RostamyL آفلاین
    Leila RostamyL آفلاین
    Leila Rostamy
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

هر باری که میخوام درس بخونم
    یه موجی از افکار و خاطرات و رو با ها ب سمتم میاد ...
    نمیتونم اون جور که باید رو درسم تمرکز کنم و
    پایداریم روی برنامه ریزی درسی کمه
    اگه کسی راهکاری داشته و نتیجه گرفته ب منم بگه ممنون میشم

💙🍭😘😘😘😘😘😘😘🙈

S سارا M 0س ANA KamaliA Nazanin MirzaeiN amirh_hmyfA 5 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • Leila RostamyL Leila Rostamy

💙🍭😘😘😘😘😘😘😘🙈

S آفلاین
      S آفلاین
      Succinate

Leila Rostamy سلام یه دفترچه یا کاغذ داشته باش موقع درس خوندن هر فکر مزاحمی زد به سرت بنویس روش و به خودت بگو درسم که تموم شد چک میکنم چیا بود و بهش فکر میکنم بعد اینکه درس رو خوندی میری سراغ کاغذ می بینی اصلا خیلی هاشون فکرایی هستن که دیگه حتی الانم ارزش فکر کردن ندارن
      من خودم فکری بیاد این کار رو میکنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1

💙🍭😘😘😘😘😘😘😘🙈

سارا M 0س آفلاین
        سارا M 0س آفلاین
        سارا M 0
        خیرین کوچک دریا دل

Leila Rostamy
        سلام عزیزم این برای خیلی از ماهایی که میخوایم درس بخونیم پیش میاد
        به دلایل مختلف
        مثلآ آمادگی روحی و ذهنی کاملی برای درس خوندن نداریم.....و یا اینکه انگیزه کافی و علاقه ی چندانی برای درس خواندن نداریم.
        اول هدفت رو مشخص کن و هر روز بهش فکر کن
        بعد اینکه هرررموقع افکار مزاحم اومدن سراغت اونا رو یادداشت کن و بگو ک یه تایم مشخص از شب به اونا فکر میکنی.
        اگه یکم خسته ای ( از هر لحاظ منطورمه) یا نیاز به انگیزه زیادتری داری....
        یکم آهنگ انگیزشی گوش کن
        راستی داشتن برنامه خیلی موثر هست..... وقتی برنامه میریزی سعی کن پایبند باشی و اگه قراره دو ساعت زیست بخونی قشنگ پیوسته بشین دو ساعت رو بخون.
        روی ی کاغذ تمام عواملی که موجب میشه ذهنت درگیر بشه رو بنویس.
        موفق باشی💞

اگ ب قیمت از دست دادنِ آرامشته زیادی گرونه!
        پس رهاش کن بره؛)

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1

💙🍭😘😘😘😘😘😘😘🙈

ANA KamaliA آفلاین
          ANA KamaliA آفلاین
          ANA Kamali

Leila Rostamy دقیقا مشکلت را داشتم ولی الان خیلی کمتر شده
          نمیدونم چه خاطراتی میاد سراغت من مثلا میبینی داشتم میخوندم یهو حواسم میشه میبینم عه نیم ساعته دارم به فلان چیز فکر میکنم کلا وقتم زیاد تلف می شد
          هیچ راهی پیدا نکردم جز این که آثار اون چیز که فکرتو مشغول میکنه از ذهن پاک کرد تا اونجایی که میتونی و امکان داره از فضا و هر جایی چه حضوری چه مجازی از اون چیزی که فکرتو مشغول میکنه دوری کن و اگه خاطرات مهمی نیستن فراموششون کن

Leila RostamyL 1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • Mohammad AfrashtehM آفلاین
            Mohammad AfrashtehM آفلاین
            Mohammad Afrashteh

همه این مشکل رو دارن چون آدمیم ربات که نیستیم. ولی درجش فرق میکنه و اونایی موفق میشن که بیشتر بهش مسلط باشن و تمرکز خودشون را بالا ببرن. با ایجاد علاقه و انگیزه لحظه ای و مدت دار میشه کنترلش کرد. وقتی میخوای درس بخونی به خودت بگو که فلان فصل یا قسمت رو باید بخونم بعد به کار دیگه یا فکر کردن مشغول بشم. وقتی هدف خیلی بزرگت رو به بخش های کوچک و کوچکتر و خیلی کوچکتر تقسیم کنی بهتر میتونی پیش بری و به این توجه میکنی که برای رسیدن به هدف بزرگ و بزرگتر و خیلی بزرگتر (مثلا معادل یک فصل از کتاب، کل کتاب و کل کنکور) باید همون کوچولوها رو انجام بدی.

0
            • ANA KamaliA ANA Kamali

Leila Rostamy دقیقا مشکلت را داشتم ولی الان خیلی کمتر شده
              نمیدونم چه خاطراتی میاد سراغت من مثلا میبینی داشتم میخوندم یهو حواسم میشه میبینم عه نیم ساعته دارم به فلان چیز فکر میکنم کلا وقتم زیاد تلف می شد
              هیچ راهی پیدا نکردم جز این که آثار اون چیز که فکرتو مشغول میکنه از ذهن پاک کرد تا اونجایی که میتونی و امکان داره از فضا و هر جایی چه حضوری چه مجازی از اون چیزی که فکرتو مشغول میکنه دوری کن و اگه خاطرات مهمی نیستن فراموششون کن

Leila RostamyL آفلاین
              Leila RostamyL آفلاین
              Leila Rostamy

ANA Kamali مشکل اینه که ... نمیشه فراموش کرد
              خاطراتی رو که از نظر ذهنی بهشون تعلق نداری ... بلکه احساساتت درگیرشه

ANA KamaliA 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • Mohammad AfrashtehM Mohammad Afrashteh

همه این مشکل رو دارن چون آدمیم ربات که نیستیم. ولی درجش فرق میکنه و اونایی موفق میشن که بیشتر بهش مسلط باشن و تمرکز خودشون را بالا ببرن. با ایجاد علاقه و انگیزه لحظه ای و مدت دار میشه کنترلش کرد. وقتی میخوای درس بخونی به خودت بگو که فلان فصل یا قسمت رو باید بخونم بعد به کار دیگه یا فکر کردن مشغول بشم. وقتی هدف خیلی بزرگت رو به بخش های کوچک و کوچکتر و خیلی کوچکتر تقسیم کنی بهتر میتونی پیش بری و به این توجه میکنی که برای رسیدن به هدف بزرگ و بزرگتر و خیلی بزرگتر (مثلا معادل یک فصل از کتاب، کل کتاب و کل کنکور) باید همون کوچولوها رو انجام بدی.

Leila RostamyL آفلاین
                Leila RostamyL آفلاین
                Leila Rostamy

Mohammad Afrashteh ممنون💙🤍

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1

💙🍭😘😘😘😘😘😘😘🙈

Nazanin MirzaeiN آفلاین
                  Nazanin MirzaeiN آفلاین
                  Nazanin Mirzaei
                  دانش آموزان آلاء

Leila Rostamy
                  سلام .یه کاغذ بردارید و بذارید کنارتون ....هر چی ک موقع درس خوندنتون یهو میاد تو ذهنتون رو ،روی کاغذ بنویسید و بعدش به خودتون بگید بعدا بش فکر میکنم....
                  من خودم شخصا شده ک چند برگه کامل سیاه کردم 😐😂 و جالب اونجاس ک بعدا به بعضی نوشته هاتون نگا میکنید خندتون میگیره😂🤦🏻‍♀️.(حقیقته بخودا،امتحانش کنید ضرری نداره🙂❤)
                  @دانش-آموز-الا
                  تجربیا
                  @کنکوریها

یگانه زروندیی 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  3

ANA Kamali مشکل اینه که ... نمیشه فراموش کرد
                    خاطراتی رو که از نظر ذهنی بهشون تعلق نداری ... بلکه احساساتت درگیرشه

ANA KamaliA آفلاین
                    ANA KamaliA آفلاین
                    ANA Kamali

Leila Rostamy بله متوجه هستم نمیشه کلن کلن فراموش کرد ولی میشه اثراتشو خیلی‌کاهش داد توقع نداشته باش یک روزه فراموش بشه
                    ببین شاید عادت داشته باشی هر شب با خاطراتت بخوابی دقیق نمی دونم چطوری هستی و فقط یه حدسایی میزنم
                    با خودت منطقی باش ببین خاطراتت بدردت میخورن یا نه ببین بکارت میان یا نه فقط یک حسرت هست و حالتو خراب میکنه اگه واقعا چیزی نیست که برات مفید باشه یادت بمونه اثراتشو کم رنگ کن
                    به طور مثال با خودت و خدا قرار بزار که امشب بدون فکر اون خاطرات بخوابی شاید تا یه ماه زیر قولت بزنی ولی اگه هر شب قولتو تکرار کنی و تمام سعیتو کنی که بدون خاطراتت بخوابی و بیدار شی مطمعن باش عادت میکنی که فراموششون کنی
                    شاید الان که از من میشنوی که فراموش میشه برات یک چیز خنده دار باشه بگی نه امکان نداره ولی بهت قول میدم اگه از احساس و درونت بخای فراموشش کنی میتونی البته باز تکرار میکنم منظورم فراموش کردن همیشگی نیست فقط اینکه مزاحم درس خوندنت نشه و کمتر بیاد سراغت

2
                    • ANA KamaliA ANA Kamali

Leila Rostamy بله متوجه هستم نمیشه کلن کلن فراموش کرد ولی میشه اثراتشو خیلی‌کاهش داد توقع نداشته باش یک روزه فراموش بشه
                      ببین شاید عادت داشته باشی هر شب با خاطراتت بخوابی دقیق نمی دونم چطوری هستی و فقط یه حدسایی میزنم
                      با خودت منطقی باش ببین خاطراتت بدردت میخورن یا نه ببین بکارت میان یا نه فقط یک حسرت هست و حالتو خراب میکنه اگه واقعا چیزی نیست که برات مفید باشه یادت بمونه اثراتشو کم رنگ کن
                      به طور مثال با خودت و خدا قرار بزار که امشب بدون فکر اون خاطرات بخوابی شاید تا یه ماه زیر قولت بزنی ولی اگه هر شب قولتو تکرار کنی و تمام سعیتو کنی که بدون خاطراتت بخوابی و بیدار شی مطمعن باش عادت میکنی که فراموششون کنی
                      شاید الان که از من میشنوی که فراموش میشه برات یک چیز خنده دار باشه بگی نه امکان نداره ولی بهت قول میدم اگه از احساس و درونت بخای فراموشش کنی میتونی البته باز تکرار میکنم منظورم فراموش کردن همیشگی نیست فقط اینکه مزاحم درس خوندنت نشه و کمتر بیاد سراغت

Leila RostamyL آفلاین
                      Leila RostamyL آفلاین
                      Leila Rostamy

ANA Kamali
                      چیزی از تقابل منطق و عشق میدونی
                      من آدم رویابافی هستم و بیشتر زندگیم رو توی رویا زندگی میکنم
                      عادت غصه خوردن واسه خیلی از اتفاقات رو ندارم و بعضی از مسائل خونمون رو بعد چند روز متوجه میشم
                      درگیر جزئیات نیستم زیاد...
                      ولی ی سری مسئله ها در مقابل
                      فکر هر روز شب منن
                      ما دخترا کلن رویایی ایم
                      و بدترین اشتباه در دوران قبل از کنکور وارد شدن آدمی توی زندگیمونع...
                      ادم دورویی نیستم با همه ی رو ام و با کسی که ازش بدم میاد نمیتونم درست رفتار کنم
                      شخصیت عجیب و غریبی دارم ...
                      خیلی برام مهم شده مسئله اون آدم
                      خواهرش گفت که ولش کن این ب درد تو نمیخوره و تو خیلی بهتر از این
                      این روزا ب اون خیلی فکر میکردم و ب بازی ای که ازش خوردم...
                      اما ن تنها این خیلی چیزا فکرمو درگیر کرده آینده ام این که میرسم ی اون چیزی که میخوام یا نه

ANA KamaliA SJYS 2 پاسخ آخرین پاسخ
                      2

ANA Kamali
                        عادت غصه خوردن واسه خیلی از اتفاقات رو ندارم و بعضی از مسائل خونمون رو بعد چند روز متوجه میشم
                        فکر هر روز شب منن
                        ما دخترا کلن رویایی ایم
                        اما ن تنها این خیلی چیزا فکرمو درگیر کرده آینده ام این که میرسم ی اون چیزی که میخوام یا نه

ANA KamaliA آفلاین
                        ANA KamaliA آفلاین
                        ANA Kamali

Leila Rostamy ببین درسته منطق و عشق ربطی به هم ندارن ولی تو‌میتونی کاری کنی که منطقت بر عشق غلبه کنه
                        میدونم که بنظرت نمیشه این کار ولی الان غرق در عشقی و نمیفهمی من چی میگم کافیه یه قدم برداری برای خودت و ایندت هر نشونه ای شماره ای عکسی چمیدونم هرچیزی که از اون طرف داری از گوشیت پاک کن همینطور که از گوشیت پاک شه کمکم از ذهن و قلبتم پاک میشه
                        بهت قول میدم که مطمعن باش میتونی فقط یه قول عمیق بین خودت و خدات بزار

1
                        • ANA KamaliA ANA Kamali

Leila Rostamy ببین درسته منطق و عشق ربطی به هم ندارن ولی تو‌میتونی کاری کنی که منطقت بر عشق غلبه کنه
                          میدونم که بنظرت نمیشه این کار ولی الان غرق در عشقی و نمیفهمی من چی میگم کافیه یه قدم برداری برای خودت و ایندت هر نشونه ای شماره ای عکسی چمیدونم هرچیزی که از اون طرف داری از گوشیت پاک کن همینطور که از گوشیت پاک شه کمکم از ذهن و قلبتم پاک میشه
                          بهت قول میدم که مطمعن باش میتونی فقط یه قول عمیق بین خودت و خدات بزار

Leila RostamyL آفلاین
                          Leila RostamyL آفلاین
                          Leila Rostamy

ANA Kamali
                          من با اون آدم قطع رابطه کردم انا 💙🍭
                          میدونی بعد سه چاهار ماه رابطه برگشت بمن گفت ب یکی دیگه فکر میکردم کل این مدت رو و ب تو علاقه ای ندارم ...
                          در حالی که عکس بک گراند گوشیشو صفحه چتش من بودم... میگف علاقه ام بهت کم نمیشه ...
                          و این که تمام خاطراتی که با هم ساختیم...
                          همش میاد سراغم ...
                          اولش که خیلی ناراحت بودم
                          ولی من کلن نمیخواستم باهاش برم زیر ی سقف
                          چون اختلاف سنی مون خیلی زیاد بود...
                          منطقیه نبودش از بودنش باید کم کم خودمو ب این شرایط عادت بدم

ANA KamaliA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • SJYS آفلاین
                            SJYS آفلاین
                            SJY

سلام یا بنویسشون روکاغذ که بعدا بشون فکر کنی یا اگر نوشتن جواب نمیده و باز فکرا نمیرن،
                            کتابو ببند و چند دقیقه قشنگ بهشون فکر کن (زمانش زیاد نشه! 3-4 دقیقه) و بعد درسو ادامه بده

قال الصادق ع: القلبُ حرم الله فلا تسكن حرم الله غير الله

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • Nazanin MirzaeiN Nazanin Mirzaei

Leila Rostamy
                              سلام .یه کاغذ بردارید و بذارید کنارتون ....هر چی ک موقع درس خوندنتون یهو میاد تو ذهنتون رو ،روی کاغذ بنویسید و بعدش به خودتون بگید بعدا بش فکر میکنم....
                              من خودم شخصا شده ک چند برگه کامل سیاه کردم 😐😂 و جالب اونجاس ک بعدا به بعضی نوشته هاتون نگا میکنید خندتون میگیره😂🤦🏻‍♀️.(حقیقته بخودا،امتحانش کنید ضرری نداره🙂❤)
                              @دانش-آموز-الا
                              تجربیا
                              @کنکوریها

یگانه زروندیی آفلاین
                              یگانه زروندیی آفلاین
                              یگانه زروندی
                              دانش آموزان آلاء

Nazanin Mirzaei اره اینم روش خوبیه

Nazanin MirzaeiN 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0

ANA Kamali
                                فکر هر روز شب منن
                                ما دخترا کلن رویایی ایم

SJYS آفلاین
                                SJYS آفلاین
                                SJY

Leila Rostamy در افکار مزاحم گفته است:

آینده ام این که میرسم ی اون چیزی که میخوام یا نه

توکل

قال الصادق ع: القلبُ حرم الله فلا تسكن حرم الله غير الله

0
                                • SJYS SJY

Leila Rostamy در افکار مزاحم گفته است:

آینده ام این که میرسم ی اون چیزی که میخوام یا نه

توکل

Leila RostamyL آفلاین
                                  Leila RostamyL آفلاین
                                  Leila Rostamy

SJY مرسی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1

ANA Kamali
                                    من با اون آدم قطع رابطه کردم انا 💙🍭
                                    میدونی بعد سه چاهار ماه رابطه برگشت بمن گفت ب یکی دیگه فکر میکردم کل این مدت رو و ب تو علاقه ای ندارم ...
                                    در حالی که عکس بک گراند گوشیشو صفحه چتش من بودم... میگف علاقه ام بهت کم نمیشه ...
                                    و این که تمام خاطراتی که با هم ساختیم...
                                    همش میاد سراغم ...
                                    اولش که خیلی ناراحت بودم
                                    ولی من کلن نمیخواستم باهاش برم زیر ی سقف
                                    چون اختلاف سنی مون خیلی زیاد بود...
                                    منطقیه نبودش از بودنش باید کم کم خودمو ب این شرایط عادت بدم

ANA KamaliA آفلاین
                                    ANA KamaliA آفلاین
                                    ANA Kamali

۳ یا ۴ ماه که زمان زیادی نیست اصلا ارزش نداره فکر خودت را با اون بگزرونی اصلا ارزش فکر کردن تورو نداره
                                    تو از همین امشب خوب فکر کن عاقلانه تصمیم بگیر و کاری را که قبلا کردی یک اشتباه بگیر آدما اشتباه میکنن مهم اینه که یک اشتباه چند بار تکرار نشه
                                    از همین امشب اینقدر خودت را غرق در هدفت و آیندت کن که وقت نکنی به اون فکر کنی بگی نمیشه باز میگم میشه میشه دختر میشه فقط بخواه از دل و جون بخواه میشه

ANA KamaliA Leila RostamyL Nazanin MirzaeiN 4 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • ANA KamaliA ANA Kamali

۳ یا ۴ ماه که زمان زیادی نیست اصلا ارزش نداره فکر خودت را با اون بگزرونی اصلا ارزش فکر کردن تورو نداره
                                      تو از همین امشب خوب فکر کن عاقلانه تصمیم بگیر و کاری را که قبلا کردی یک اشتباه بگیر آدما اشتباه میکنن مهم اینه که یک اشتباه چند بار تکرار نشه
                                      از همین امشب اینقدر خودت را غرق در هدفت و آیندت کن که وقت نکنی به اون فکر کنی بگی نمیشه باز میگم میشه میشه دختر میشه فقط بخواه از دل و جون بخواه میشه

ANA KamaliA آفلاین
                                      ANA KamaliA آفلاین
                                      ANA Kamali

امید وارم تا یک ماه یا یک هفته دیگه بیای و بگی که تونستم

0
                                      • ANA KamaliA ANA Kamali

Leila RostamyL آفلاین
                                        Leila RostamyL آفلاین
                                        Leila Rostamy

ANA Kamali مرسی انای خوبم حالا بیا فالو کن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • ANA KamaliA ANA Kamali

امید وارم تا یک ماه یا یک هفته دیگه بیای و بگی که تونستم

Leila RostamyL آفلاین
                                          Leila RostamyL آفلاین
                                          Leila Rostamy

ANA Kamali باشه میام میگم بهت

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه