افکار مزاحم
-
هر باری که میخوام درس بخونم
یه موجی از افکار و خاطرات و رو با ها ب سمتم میاد ...
نمیتونم اون جور که باید رو درسم تمرکز کنم و
پایداریم روی برنامه ریزی درسی کمه
اگه کسی راهکاری داشته و نتیجه گرفته ب منم بگه ممنون میشم -
اگه کسی راهکاری داشته و نتیجه گرفته ب منم بگه ممنون میشمLeila Rostamy سلام یه دفترچه یا کاغذ داشته باش موقع درس خوندن هر فکر مزاحمی زد به سرت بنویس روش و به خودت بگو درسم که تموم شد چک میکنم چیا بود و بهش فکر میکنم بعد اینکه درس رو خوندی میری سراغ کاغذ می بینی اصلا خیلی هاشون فکرایی هستن که دیگه حتی الانم ارزش فکر کردن ندارن
من خودم فکری بیاد این کار رو میکنم -
اگه کسی راهکاری داشته و نتیجه گرفته ب منم بگه ممنون میشمLeila Rostamy
سلام عزیزم این برای خیلی از ماهایی که میخوایم درس بخونیم پیش میاد
به دلایل مختلف
مثلآ آمادگی روحی و ذهنی کاملی برای درس خوندن نداریم.....و یا اینکه انگیزه کافی و علاقه ی چندانی برای درس خواندن نداریم.
اول هدفت رو مشخص کن و هر روز بهش فکر کن
بعد اینکه هرررموقع افکار مزاحم اومدن سراغت اونا رو یادداشت کن و بگو ک یه تایم مشخص از شب به اونا فکر میکنی.
اگه یکم خسته ای ( از هر لحاظ منطورمه) یا نیاز به انگیزه زیادتری داری....
یکم آهنگ انگیزشی گوش کن
راستی داشتن برنامه خیلی موثر هست..... وقتی برنامه میریزی سعی کن پایبند باشی و اگه قراره دو ساعت زیست بخونی قشنگ پیوسته بشین دو ساعت رو بخون.
روی ی کاغذ تمام عواملی که موجب میشه ذهنت درگیر بشه رو بنویس.
موفق باشی -
اگه کسی راهکاری داشته و نتیجه گرفته ب منم بگه ممنون میشمLeila Rostamy دقیقا مشکلت را داشتم ولی الان خیلی کمتر شده
نمیدونم چه خاطراتی میاد سراغت من مثلا میبینی داشتم میخوندم یهو حواسم میشه میبینم عه نیم ساعته دارم به فلان چیز فکر میکنم کلا وقتم زیاد تلف می شد
هیچ راهی پیدا نکردم جز این که آثار اون چیز که فکرتو مشغول میکنه از ذهن پاک کرد تا اونجایی که میتونی و امکان داره از فضا و هر جایی چه حضوری چه مجازی از اون چیزی که فکرتو مشغول میکنه دوری کن و اگه خاطرات مهمی نیستن فراموششون کن -
همه این مشکل رو دارن چون آدمیم ربات که نیستیم. ولی درجش فرق میکنه و اونایی موفق میشن که بیشتر بهش مسلط باشن و تمرکز خودشون را بالا ببرن. با ایجاد علاقه و انگیزه لحظه ای و مدت دار میشه کنترلش کرد. وقتی میخوای درس بخونی به خودت بگو که فلان فصل یا قسمت رو باید بخونم بعد به کار دیگه یا فکر کردن مشغول بشم. وقتی هدف خیلی بزرگت رو به بخش های کوچک و کوچکتر و خیلی کوچکتر تقسیم کنی بهتر میتونی پیش بری و به این توجه میکنی که برای رسیدن به هدف بزرگ و بزرگتر و خیلی بزرگتر (مثلا معادل یک فصل از کتاب، کل کتاب و کل کنکور) باید همون کوچولوها رو انجام بدی.
-
Leila Rostamy دقیقا مشکلت را داشتم ولی الان خیلی کمتر شده
نمیدونم چه خاطراتی میاد سراغت من مثلا میبینی داشتم میخوندم یهو حواسم میشه میبینم عه نیم ساعته دارم به فلان چیز فکر میکنم کلا وقتم زیاد تلف می شد
هیچ راهی پیدا نکردم جز این که آثار اون چیز که فکرتو مشغول میکنه از ذهن پاک کرد تا اونجایی که میتونی و امکان داره از فضا و هر جایی چه حضوری چه مجازی از اون چیزی که فکرتو مشغول میکنه دوری کن و اگه خاطرات مهمی نیستن فراموششون کنANA Kamali مشکل اینه که ... نمیشه فراموش کرد
خاطراتی رو که از نظر ذهنی بهشون تعلق نداری ... بلکه احساساتت درگیرشه -
همه این مشکل رو دارن چون آدمیم ربات که نیستیم. ولی درجش فرق میکنه و اونایی موفق میشن که بیشتر بهش مسلط باشن و تمرکز خودشون را بالا ببرن. با ایجاد علاقه و انگیزه لحظه ای و مدت دار میشه کنترلش کرد. وقتی میخوای درس بخونی به خودت بگو که فلان فصل یا قسمت رو باید بخونم بعد به کار دیگه یا فکر کردن مشغول بشم. وقتی هدف خیلی بزرگت رو به بخش های کوچک و کوچکتر و خیلی کوچکتر تقسیم کنی بهتر میتونی پیش بری و به این توجه میکنی که برای رسیدن به هدف بزرگ و بزرگتر و خیلی بزرگتر (مثلا معادل یک فصل از کتاب، کل کتاب و کل کنکور) باید همون کوچولوها رو انجام بدی.
Mohammad Afrashteh ممنون
🤍
-
اگه کسی راهکاری داشته و نتیجه گرفته ب منم بگه ممنون میشمLeila Rostamy
سلام .یه کاغذ بردارید و بذارید کنارتون ....هر چی ک موقع درس خوندنتون یهو میاد تو ذهنتون رو ،روی کاغذ بنویسید و بعدش به خودتون بگید بعدا بش فکر میکنم....
من خودم شخصا شده ک چند برگه کامل سیاه کردمو جالب اونجاس ک بعدا به بعضی نوشته هاتون نگا میکنید خندتون میگیره
️.(حقیقته بخودا،امتحانش کنید ضرری نداره
)
@دانش-آموز-الا
تجربیا
@کنکوریها -
ANA Kamali مشکل اینه که ... نمیشه فراموش کرد
خاطراتی رو که از نظر ذهنی بهشون تعلق نداری ... بلکه احساساتت درگیرشهLeila Rostamy بله متوجه هستم نمیشه کلن کلن فراموش کرد ولی میشه اثراتشو خیلیکاهش داد توقع نداشته باش یک روزه فراموش بشه
ببین شاید عادت داشته باشی هر شب با خاطراتت بخوابی دقیق نمی دونم چطوری هستی و فقط یه حدسایی میزنم
با خودت منطقی باش ببین خاطراتت بدردت میخورن یا نه ببین بکارت میان یا نه فقط یک حسرت هست و حالتو خراب میکنه اگه واقعا چیزی نیست که برات مفید باشه یادت بمونه اثراتشو کم رنگ کن
به طور مثال با خودت و خدا قرار بزار که امشب بدون فکر اون خاطرات بخوابی شاید تا یه ماه زیر قولت بزنی ولی اگه هر شب قولتو تکرار کنی و تمام سعیتو کنی که بدون خاطراتت بخوابی و بیدار شی مطمعن باش عادت میکنی که فراموششون کنی
شاید الان که از من میشنوی که فراموش میشه برات یک چیز خنده دار باشه بگی نه امکان نداره ولی بهت قول میدم اگه از احساس و درونت بخای فراموشش کنی میتونی البته باز تکرار میکنم منظورم فراموش کردن همیشگی نیست فقط اینکه مزاحم درس خوندنت نشه و کمتر بیاد سراغت -
Leila Rostamy بله متوجه هستم نمیشه کلن کلن فراموش کرد ولی میشه اثراتشو خیلیکاهش داد توقع نداشته باش یک روزه فراموش بشه
ببین شاید عادت داشته باشی هر شب با خاطراتت بخوابی دقیق نمی دونم چطوری هستی و فقط یه حدسایی میزنم
با خودت منطقی باش ببین خاطراتت بدردت میخورن یا نه ببین بکارت میان یا نه فقط یک حسرت هست و حالتو خراب میکنه اگه واقعا چیزی نیست که برات مفید باشه یادت بمونه اثراتشو کم رنگ کن
به طور مثال با خودت و خدا قرار بزار که امشب بدون فکر اون خاطرات بخوابی شاید تا یه ماه زیر قولت بزنی ولی اگه هر شب قولتو تکرار کنی و تمام سعیتو کنی که بدون خاطراتت بخوابی و بیدار شی مطمعن باش عادت میکنی که فراموششون کنی
شاید الان که از من میشنوی که فراموش میشه برات یک چیز خنده دار باشه بگی نه امکان نداره ولی بهت قول میدم اگه از احساس و درونت بخای فراموشش کنی میتونی البته باز تکرار میکنم منظورم فراموش کردن همیشگی نیست فقط اینکه مزاحم درس خوندنت نشه و کمتر بیاد سراغتANA Kamali
چیزی از تقابل منطق و عشق میدونی
من آدم رویابافی هستم و بیشتر زندگیم رو توی رویا زندگی میکنم
عادت غصه خوردن واسه خیلی از اتفاقات رو ندارم و بعضی از مسائل خونمون رو بعد چند روز متوجه میشم
درگیر جزئیات نیستم زیاد...
ولی ی سری مسئله ها در مقابل
فکر هر روز شب منن
ما دخترا کلن رویایی ایم
و بدترین اشتباه در دوران قبل از کنکور وارد شدن آدمی توی زندگیمونع...
ادم دورویی نیستم با همه ی رو ام و با کسی که ازش بدم میاد نمیتونم درست رفتار کنم
شخصیت عجیب و غریبی دارم ...
خیلی برام مهم شده مسئله اون آدم
خواهرش گفت که ولش کن این ب درد تو نمیخوره و تو خیلی بهتر از این
این روزا ب اون خیلی فکر میکردم و ب بازی ای که ازش خوردم...
اما ن تنها این خیلی چیزا فکرمو درگیر کرده آینده ام این که میرسم ی اون چیزی که میخوام یا نه -
ANA Kamali
عادت غصه خوردن واسه خیلی از اتفاقات رو ندارم و بعضی از مسائل خونمون رو بعد چند روز متوجه میشم
فکر هر روز شب منن
ما دخترا کلن رویایی ایم
اما ن تنها این خیلی چیزا فکرمو درگیر کرده آینده ام این که میرسم ی اون چیزی که میخوام یا نهLeila Rostamy ببین درسته منطق و عشق ربطی به هم ندارن ولی تومیتونی کاری کنی که منطقت بر عشق غلبه کنه
میدونم که بنظرت نمیشه این کار ولی الان غرق در عشقی و نمیفهمی من چی میگم کافیه یه قدم برداری برای خودت و ایندت هر نشونه ای شماره ای عکسی چمیدونم هرچیزی که از اون طرف داری از گوشیت پاک کن همینطور که از گوشیت پاک شه کمکم از ذهن و قلبتم پاک میشه
بهت قول میدم که مطمعن باش میتونی فقط یه قول عمیق بین خودت و خدات بزار -
Leila Rostamy ببین درسته منطق و عشق ربطی به هم ندارن ولی تومیتونی کاری کنی که منطقت بر عشق غلبه کنه
میدونم که بنظرت نمیشه این کار ولی الان غرق در عشقی و نمیفهمی من چی میگم کافیه یه قدم برداری برای خودت و ایندت هر نشونه ای شماره ای عکسی چمیدونم هرچیزی که از اون طرف داری از گوشیت پاک کن همینطور که از گوشیت پاک شه کمکم از ذهن و قلبتم پاک میشه
بهت قول میدم که مطمعن باش میتونی فقط یه قول عمیق بین خودت و خدات بزارANA Kamali
من با اون آدم قطع رابطه کردم انا
میدونی بعد سه چاهار ماه رابطه برگشت بمن گفت ب یکی دیگه فکر میکردم کل این مدت رو و ب تو علاقه ای ندارم ...
در حالی که عکس بک گراند گوشیشو صفحه چتش من بودم... میگف علاقه ام بهت کم نمیشه ...
و این که تمام خاطراتی که با هم ساختیم...
همش میاد سراغم ...
اولش که خیلی ناراحت بودم
ولی من کلن نمیخواستم باهاش برم زیر ی سقف
چون اختلاف سنی مون خیلی زیاد بود...
منطقیه نبودش از بودنش باید کم کم خودمو ب این شرایط عادت بدم -
Leila Rostamy
سلام .یه کاغذ بردارید و بذارید کنارتون ....هر چی ک موقع درس خوندنتون یهو میاد تو ذهنتون رو ،روی کاغذ بنویسید و بعدش به خودتون بگید بعدا بش فکر میکنم....
من خودم شخصا شده ک چند برگه کامل سیاه کردمو جالب اونجاس ک بعدا به بعضی نوشته هاتون نگا میکنید خندتون میگیره
️.(حقیقته بخودا،امتحانش کنید ضرری نداره
)
@دانش-آموز-الا
تجربیا
@کنکوریهاNazanin Mirzaei اره اینم روش خوبیه
-
ANA Kamali
فکر هر روز شب منن
ما دخترا کلن رویایی ایم
اما ن تنها این خیلی چیزا فکرمو درگیر کرده آینده ام این که میرسم ی اون چیزی که میخوام یا نه -
SJY مرسی
-
ANA Kamali
من با اون آدم قطع رابطه کردم انا
میدونی بعد سه چاهار ماه رابطه برگشت بمن گفت ب یکی دیگه فکر میکردم کل این مدت رو و ب تو علاقه ای ندارم ...
در حالی که عکس بک گراند گوشیشو صفحه چتش من بودم... میگف علاقه ام بهت کم نمیشه ...
و این که تمام خاطراتی که با هم ساختیم...
همش میاد سراغم ...
اولش که خیلی ناراحت بودم
ولی من کلن نمیخواستم باهاش برم زیر ی سقف
چون اختلاف سنی مون خیلی زیاد بود...
منطقیه نبودش از بودنش باید کم کم خودمو ب این شرایط عادت بدم۳ یا ۴ ماه که زمان زیادی نیست اصلا ارزش نداره فکر خودت را با اون بگزرونی اصلا ارزش فکر کردن تورو نداره
تو از همین امشب خوب فکر کن عاقلانه تصمیم بگیر و کاری را که قبلا کردی یک اشتباه بگیر آدما اشتباه میکنن مهم اینه که یک اشتباه چند بار تکرار نشه
از همین امشب اینقدر خودت را غرق در هدفت و آیندت کن که وقت نکنی به اون فکر کنی بگی نمیشه باز میگم میشه میشه دختر میشه فقط بخواه از دل و جون بخواه میشه -
۳ یا ۴ ماه که زمان زیادی نیست اصلا ارزش نداره فکر خودت را با اون بگزرونی اصلا ارزش فکر کردن تورو نداره
تو از همین امشب خوب فکر کن عاقلانه تصمیم بگیر و کاری را که قبلا کردی یک اشتباه بگیر آدما اشتباه میکنن مهم اینه که یک اشتباه چند بار تکرار نشه
از همین امشب اینقدر خودت را غرق در هدفت و آیندت کن که وقت نکنی به اون فکر کنی بگی نمیشه باز میگم میشه میشه دختر میشه فقط بخواه از دل و جون بخواه میشهامید وارم تا یک ماه یا یک هفته دیگه بیای و بگی که تونستم
-
۳ یا ۴ ماه که زمان زیادی نیست اصلا ارزش نداره فکر خودت را با اون بگزرونی اصلا ارزش فکر کردن تورو نداره
از همین امشب اینقدر خودت را غرق در هدفت و آیندت کن که وقت نکنی به اون فکر کنی بگی نمیشه باز میگم میشه میشه دختر میشه فقط بخواه از دل و جون بخواه میشهANA Kamali مرسی انای خوبم حالا بیا فالو کن
-
امید وارم تا یک ماه یا یک هفته دیگه بیای و بگی که تونستم
ANA Kamali باشه میام میگم بهت