افکار مزاحم
-
امید وارم تا یک ماه یا یک هفته دیگه بیای و بگی که تونستم
ANA Kamali باشه میام میگم بهت
-
هر باری که میخوام درس بخونم
یه موجی از افکار و خاطرات و رو با ها ب سمتم میاد ...
نمیتونم اون جور که باید رو درسم تمرکز کنم و
پایداریم روی برنامه ریزی درسی کمه
اگه کسی راهکاری داشته و نتیجه گرفته ب منم بگه ممنون میشمLeila Rostamy هر موقع فکرتون منحرف به چیزی شد
توی کاغذ بنویسین بعدا فکر میکنم، یه ساعتیم تعیین کنین که مثلا 7وربع تا 7و 20 دیقه بهش فکر میکنم و پایینشم امضا کنین
و تو این ساعتم بهش فکر کنین -
Leila Rostamy هر موقع فکرتون منحرف به چیزی شد
توی کاغذ بنویسین بعدا فکر میکنم، یه ساعتیم تعیین کنین که مثلا 7وربع تا 7و 20 دیقه بهش فکر میکنم و پایینشم امضا کنین
و تو این ساعتم بهش فکر کنینamirh_hmyf ممنون
-
۳ یا ۴ ماه که زمان زیادی نیست اصلا ارزش نداره فکر خودت را با اون بگزرونی اصلا ارزش فکر کردن تورو نداره
تو از همین امشب خوب فکر کن عاقلانه تصمیم بگیر و کاری را که قبلا کردی یک اشتباه بگیر آدما اشتباه میکنن مهم اینه که یک اشتباه چند بار تکرار نشه
از همین امشب اینقدر خودت را غرق در هدفت و آیندت کن که وقت نکنی به اون فکر کنی بگی نمیشه باز میگم میشه میشه دختر میشه فقط بخواه از دل و جون بخواه میشه -
Nazanin Mirzaei اره اینم روش خوبیه
-
۳ یا ۴ ماه که زمان زیادی نیست اصلا ارزش نداره فکر خودت را با اون بگزرونی اصلا ارزش فکر کردن تورو نداره
تو از همین امشب خوب فکر کن عاقلانه تصمیم بگیر و کاری را که قبلا کردی یک اشتباه بگیر آدما اشتباه میکنن مهم اینه که یک اشتباه چند بار تکرار نشه
از همین امشب اینقدر خودت را غرق در هدفت و آیندت کن که وقت نکنی به اون فکر کنی بگی نمیشه باز میگم میشه میشه دختر میشه فقط بخواه از دل و جون بخواه میشهANA Kamali انا فکرشو ریختم دور میخوام جدی درس بخونم وقوی باشم
-
amirh_hmyf
سارا M 0
Mohammad Afrashteh
nazanin mirzaei
ممنون -
ANA Kamali انا فکرشو ریختم دور میخوام جدی درس بخونم وقوی باشم
Leila Rostamy آفرین حتما میتونی جوری میشه که حتی اسمشم برات غریب میشه
-
Leila Rostamy آفرین حتما میتونی جوری میشه که حتی اسمشم برات غریب میشه
ANA Kamali اره میشه
️غلط کرده بخواد آینده خوبی که میتونم بسازمو ازم بگیره