کروموزوم
-
سلولی ۲۴ کروموزومی که عدد هاپلوئید ان ۳ است کروموزم هایش در ۸ مجموعه همتا قرار دارد.
چرا این جمله درسته یکی میشه توضیح بده ؟ مگه نمیشه 24=3n پس یعنی ۳ مجموعه کروموزومی به طوری که در هرمجموعه ۸ کروموزوم غیرهمتا قرار گرفته@همیار @راه-ابریشمی-ها-زیست @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء یازده تجربی @دوازدهم تجربی @یازدهم
-
سلولی ۲۴ کروموزومی که عدد هاپلوئید ان ۳ است کروموزم هایش در ۸ مجموعه همتا قرار دارد.
چرا این جمله درسته یکی میشه توضیح بده ؟ مگه نمیشه 24=3n پس یعنی ۳ مجموعه کروموزومی به طوری که در هرمجموعه ۸ کروموزوم غیرهمتا قرار گرفته@همیار @راه-ابریشمی-ها-زیست @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء یازده تجربی @دوازدهم تجربی @یازدهم
sara hatami هر مقدار به دست اومده عددی n،بیانگر تعداد کروموزومای یک دسته از اون سلولن
این میشه 8=n
اون عدد سه بیانگر چند پلوئیدی بودنشه
وقتی میشه 3n،یعنی سه بسته هشت تایی کروموزوم داره و این سلول تریپلوئید هستش
یعنی از هر نوع کروموزوم،تو یه ردیف افقی سه نوع داره(بجز جنسیش که ممکنه غیرهمتا باشن)
ولی تو یه دسته،یعنی یه 8=n،همهی کروموزوماش غیر همتان°
^
|
•
[
✓
+
/
این هشت مورد،تعداد کروموزومای یاخته هاپلوئید 8=n هستن
که همونطور که میبینین کاملا غیر همتان -
sara hatami هر مقدار به دست اومده عددی n،بیانگر تعداد کروموزومای یک دسته از اون سلولن
این میشه 8=n
اون عدد سه بیانگر چند پلوئیدی بودنشه
وقتی میشه 3n،یعنی سه بسته هشت تایی کروموزوم داره و این سلول تریپلوئید هستش
یعنی از هر نوع کروموزوم،تو یه ردیف افقی سه نوع داره(بجز جنسیش که ممکنه غیرهمتا باشن)
ولی تو یه دسته،یعنی یه 8=n،همهی کروموزوماش غیر همتان°
^
|
•
[
✓
+
/
این هشت مورد،تعداد کروموزومای یاخته هاپلوئید 8=n هستن
که همونطور که میبینین کاملا غیر همتانسروش قادری ممنون ولی من الان تو یه بخشی که گفته ۸ مجموعه مشکل دارم اخه مگه ۳ تا مجموعه نداریم ؟
-
sara hatami عدد هاپلوئید یعنی تعداد کروموزوم توی هرمجموعه کرموزومی پس یعنی این 8 مجموعه 3 تایی داره
-
sara hatami عدد هاپلوئید یعنی تعداد کروموزوم توی هرمجموعه کرموزومی پس یعنی این 8 مجموعه 3 تایی داره
Bio اخه مگه نگفته عدد هاپلویید ۳ هستش پس یعنی ۳ مجموعه ۸ تایی دیگه
-
سروش قادری ممنون ولی من الان تو یه بخشی که گفته ۸ مجموعه مشکل دارم اخه مگه ۳ تا مجموعه نداریم ؟
sara hatami خب نگا کنید
مجموعه میتونه منظورش از ردیف افقی باشه،یا دستهی نموده
در صورتی که منظورش از ردیف افقی باشه درسته،چون اون تریپلوئیده و هر مجموعهش ۸عدد کروموزوم داره
اون هشت تا تو یه دسته عمودی با هم غیر همتان،ولی تو یه دسته افقی،سه تا سه تا میشن همتا
این شکلم ببینید تا بهتر متوجه بشید
اگه من نمیتونم کمکتون کنم از @همیار کمک بگیرید
موفق باشید -
sara hatami خب نگا کنید
مجموعه میتونه منظورش از ردیف افقی باشه،یا دستهی نموده
در صورتی که منظورش از ردیف افقی باشه درسته،چون اون تریپلوئیده و هر مجموعهش ۸عدد کروموزوم داره
اون هشت تا تو یه دسته عمودی با هم غیر همتان،ولی تو یه دسته افقی،سه تا سه تا میشن همتا
این شکلم ببینید تا بهتر متوجه بشید
اگه من نمیتونم کمکتون کنم از @همیار کمک بگیرید
موفق باشیدسروش قادری خیلیی ممنونم ازتون بابت شکل متوجه شدم
-
سروش قادری خیلیی ممنونم ازتون بابت شکل متوجه شدم
خواهش میکنم
موفق باشید -
sara hatami دارید اشتباه میکنید دوستان!!
عدد هاپلوئید=n یعنی n توی این گیاه 3 هست ! -
Bio اخه مگه نگفته عدد هاپلویید ۳ هستش پس یعنی ۳ مجموعه ۸ تایی دیگه
sara hatami غلطه عدد هاپلویید سلول اسپرم هم ۲۳ هست ولی به معنی 23n نیست!
بلکه به معنیه n=23 هست
یعنی بیست و سه تا مجموعه کروموزوم داره که هر مجموعه یه کروموزوم داره!