غلاف میلین
-
Faeze Radseresht در غلاف میلین گفته است:
@dr-rashidi پس آقای موقاری اشتباه گفتن؟
نمیدونم
ولی اون چیزی که من از شکل دیدم این بود@dr-rashidi ممنون بابت راهنمایی
️
️
-
سلام.
شب همگی بخیر.یه سوال برام پیش اومده ممنون میشم اگه میدونید راهنماییم کنید.
آقای موقاری توی فیلم هاشون گفتن که غلاف میلین غشای یاخته پشتیبانهستش.
ولی کتاب برای نشون دادن غلاف میلین، فقط غشا رو نشون نداده، یه قسمتی رو نشون داده که شامل سیتوپلاسم هم میشه.
خب الان کدوم درسته؟!
اینم شکل کتاب.Faeze Radseresht سلام اگه اون لایه داخلی که به اکسون چسبیده رو میگین سیتو پلتسم فکر کنم اون همون غشای نوروگلیاس که دولا پیچیده
-
Faeze Radseresht سلام اگه اون لایه داخلی که به اکسون چسبیده رو میگین سیتو پلتسم فکر کنم اون همون غشای نوروگلیاس که دولا پیچیده
SJY بله اون غشای نوروگلیا هستش. ولی کتاب کل قسمت رو در نظر گرفته،که مسلما شامل غشاو سیتوپلاسم و هسته میشه.
-
SJY بله اون غشای نوروگلیا هستش. ولی کتاب کل قسمت رو در نظر گرفته،که مسلما شامل غشاو سیتوپلاسم و هسته میشه.
خب هسته که رو سطح بیرونی غلاف قرار داره (سیتوپلاسم هم فکر کنم کنارشه و دیگه تو لایه های غلاف سیتوپلاسم نداریم) جزو غلاف میلین حساب نمیشن
-
خب هسته که رو سطح بیرونی غلاف قرار داره (سیتوپلاسم هم فکر کنم کنارشه و دیگه تو لایه های غلاف سیتوپلاسم نداریم) جزو غلاف میلین حساب نمیشن
ایده ی خوبیه ولی نمیتونیم به صورت قطعی بگیم که سیتوپلاسم دور هسته تجمع پیدا کرده.چون کتاب در این مورد هیچ اشاره ای نکرده.
-
ایده ی خوبیه ولی نمیتونیم به صورت قطعی بگیم که سیتوپلاسم دور هسته تجمع پیدا کرده.چون کتاب در این مورد هیچ اشاره ای نکرده.
Faeze Radseresht چرا دیگه
اول نوروگلیا چسبیده به آکسون و خیلی هم عادیه.
مثلا یه شکلات مغز دار رو تصور کن که چسبوندیش به لوله بخاری
مغزه شکلات، هسته نورو گلیاس و اون لایه شکلاتی دور مغز شکلات سیتو پلاسمه، خب؟
حالا نورون نیاز به غلاف میلین داره و نوروگلیا شروع میکنه به غشاسازی، حالا همینطور که غشا داره ساخته میشه و زیاد میشه همینطور هم داره حرکت میکنه و دور رشته عصبی میپیچه. و اون هسته و سیتوپلاسم سر جای خودشونن دیگه.
اصلا جنس غلاف میلین فقط غشای نوروگلیای میلین سازه. و سیتوپلاسم دیگه باهاش که نمیره دور رشته عصبی بپیچه. چون اگه سیتو پلاسمه هم همراه غشا دور رشته عصبی میپیچید دیگه نمی گفتن جنس غلاف میلین فقط غشای نوروگلیاس!!!!!
اون موقع سیتوپلاسم هم جزوش بود. -
Faeze Radseresht چرا دیگه
اول نوروگلیا چسبیده به آکسون و خیلی هم عادیه.
مثلا یه شکلات مغز دار رو تصور کن که چسبوندیش به لوله بخاری
مغزه شکلات، هسته نورو گلیاس و اون لایه شکلاتی دور مغز شکلات سیتو پلاسمه، خب؟
حالا نورون نیاز به غلاف میلین داره و نوروگلیا شروع میکنه به غشاسازی، حالا همینطور که غشا داره ساخته میشه و زیاد میشه همینطور هم داره حرکت میکنه و دور رشته عصبی میپیچه. و اون هسته و سیتوپلاسم سر جای خودشونن دیگه.
اصلا جنس غلاف میلین فقط غشای نوروگلیای میلین سازه. و سیتوپلاسم دیگه باهاش که نمیره دور رشته عصبی بپیچه. چون اگه سیتو پلاسمه هم همراه غشا دور رشته عصبی میپیچید دیگه نمی گفتن جنس غلاف میلین فقط غشای نوروگلیاس!!!!!
اون موقع سیتوپلاسم هم جزوش بود.SJY یعنی اون قسمتی که شامل هسته و سیتوپلاسم هستش غلاف میلین نیست؟!
-
SJY یعنی اون قسمتی که شامل هسته و سیتوپلاسم هستش غلاف میلین نیست؟!
Faeze Radseresht نه غلاف میلین فقط غشای نوروگلیاس
-
Faeze Radseresht نه غلاف میلین فقط غشای نوروگلیاس
-
Faeze Radseresht خواهش میکنم، همچنین