سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و در مسیر اهدافتان در تلاش باشید
بعد از ورژن جدید سایت حالا ورژن جدید اپ آلاء رو داریم
از لینک زیر می تونید دانلود کنید
alaatv-V7.0.2.apk
قبل از نصب ورژن قبلی رو unistall کنید
استفاده کنید و اگر مشکلی دیدین در همین تاپیک اطلاع بدین که برطرفش کنیم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
راهنمای دانلود فیلم های اپ آلاء
-
سلام به آلایی ها
برای دانلود فیلم های اپ آلاء حتما باید برنامه %(#ff0000)[ADM] رو نصب داشته باشید تا فیلم ها کامل بدون ناقصی و با سرعت بالا دانلود بشه
که خیلی راحت می تونید از پلی استور دانلود و نصب کنید
لینک مستقیم نصب از پلی استورحالا برای دانلود ابتدا وارد صفحه فیلم مورد نظر بشید
لینک دانلود با کیفیت های مختلف موجود هست،
هر کدوم مد نظرتون بود روش بزنید
مطابق تصویر زیر لیستی از برنامه های موجود رو براتون میاره
برنامه ADM رو انتخاب کنید
حالا اگه just now رو بزنید فقط همین بار از دانلود منیجر برای دانلود فیلم استفاده می کنه
و اگر always رو بزنید، دیگه هر بار از شما سوال نمی کنه که می خوای از چه برنامه ای استفاده کنی(همین رو بزن خیال خودتو راحت کن )صفحه ی زیر رو برات میاره روی %(#ff0000)[start] بزنی دانلود شروع میشه و کامل دانلود می کنه
اگه از بسته های اینترنتی ساعتی استفاده می کنی،
می تونی فیلم رو بذاری تو صف دانلود و تنظیم کنی که سر ساعتی که می خوای خودش شروع به دانلود کنه برای این کار تو مرحله قبل می تونی از %(#ff0000)[ADD] استفاده کنی
صف دانلود از منوی برنامه قابل دسترسی هستاگه برنامه ADM رو نصب کردی اما همچنان موقع زدن روی لینک های دانلود با برنامه های دیگه (مرورگرها شروع به دانلود می کنه یا پلیر فیلم رو براتون باز می کنه)
این نشون میده برنامه ای رو برای پیش فرض انتخاب کردین، برای حل این موضوع مراحل بعدی رو بخوناینجا فرض می کنیم با مرورگر گوگل کروم شروع به دانلود می کنه در این صورت روی آیکون کروم نگه دارید، مطابق تصویر زیر آیتم هایی رو براتون نشون میده
app info رو انتخاب کنید، وارد صفحه مشخصات برنامه کروم میشه، روی گزینه ای که در تصویر مشخص کردم بزنید
اگر با نگه داشتن روی آیکون برنامه آیتم هایی که گفتم رو براتون نمیاره، اصلا نگران نشین، وارد قسمت setting گوشی تون بشین و از اونجا وارد apps بشین و برنامه ای که تو مراحل قبل اشاره کردم رو پیدا کنید روش بزنید مطابق تصاویر بالا ادامه بدین
اگر برای شما با پلیر فیلم شروع به پخش میشه همین مراحل رو برای اپ پلیری که فیلم رو پخش می کنه برین
تمومه از این به بعد با خیال راحت می تونی دانلود کنی
-
-
-
-
-
-
-