دو تا سوال زیست سه تنفس یاخته
-
سلام
زیست میکرو سه خیلی افتضاحه از هر چهار تا سوال یکیش غلطه یکیشم حذف شده اگه کسی میخواد بگیره بره پینوکیو بگیره
این دو تا سوال هم نمیدونم غلطه یا من بلد نیستم
تقاضای کمک دارم از بچه ها
Help me

668
گزینه دو درسته یا نه چرا؟
670 هم گزینه دو درسته یا نه چرا؟
پیشاپیش بابت همفکری تون متشکرم🙏🙏🙏🙏 -
سلام
زیست میکرو سه خیلی افتضاحه از هر چهار تا سوال یکیش غلطه یکیشم حذف شده اگه کسی میخواد بگیره بره پینوکیو بگیره
Help me

668
پیشاپیش بابت همفکری تون متشکرم🙏🙏🙏🙏احمد قادری
سلام ۶۷۰ گزینه ۲ درسته؟ -
سلام
Help me

668
پیشاپیش بابت همفکری تون متشکرم🙏🙏🙏🙏احمد قادری 670 فکر کنم درسته چون پیرووات همون بنیان پیروویک اسیده که الکترون میگیره
-
سلام
Help me

668
پیشاپیش بابت همفکری تون متشکرم🙏🙏🙏🙏احمد قادری 668 فکر کنم درست باشه چون الکترون آزاد که زیاد شه میزنه سلولو میکشه و وقتی به مرور سلولهای کبدی از بین میرن دیگه سلولی نمیمونه که بخواد ال دی ال و اچ دی ال تولید کنه تا چربی ها رو در بافتها منتقل کنن
-
احمد قادری 668 فکر کنم درست باشه چون الکترون آزاد که زیاد شه میزنه سلولو میکشه و وقتی به مرور سلولهای کبدی از بین میرن دیگه سلولی نمیمونه که بخواد ال دی ال و اچ دی ال تولید کنه تا چربی ها رو در بافتها منتقل کنن
reyhane karimi 0
سلام
بله نظر منم همینه ولی خب خودشم همینو میگه ولی میگه اینا غلطنفقط اینکه پیرووات اسیدی چون توی کتاب نوشته بنیان پیرویک اسید من اینو نفهمیدم یعنی چی
-
سلام
Help me

668
پیشاپیش بابت همفکری تون متشکرم🙏🙏🙏🙏احمد قادری سلام ۶۷۰ گ۲ درسته
چون میرسه به پیروات که خود اونم یه مولکول اسیدی -
احمد قادری سلام ۶۷۰ گ۲ درسته
چون میرسه به پیروات که خود اونم یه مولکول اسیدی@kosar-mottaghi
تفاوت بنیان پیرویک اسید با خود پیرویک اسید چیه؟
اخه توی کتاب جلوی پیروات یه پرانتز باز کردن نوشتن بنیان پیرویک اسید بعد توی تست ها همون پیروات رو پیرویک اسید میگیرن
چرا اینطور میشه؟ -
احمد قادری
۶۶۸ گزینه ی یک رو جواب گرفته یا دو ؟ -
احمد قادری
۶۶۸ گزینه ی یک رو جواب گرفته یا دو ؟دریا دریایی
دو رو گرفته ولی پاسخنامش خرابه -
@kosar-mottaghi
تفاوت بنیان پیرویک اسید با خود پیرویک اسید چیه؟
اخه توی کتاب جلوی پیروات یه پرانتز باز کردن نوشتن بنیان پیرویک اسید بعد توی تست ها همون پیروات رو پیرویک اسید میگیرن
چرا اینطور میشه؟احمد قادری
هیچ فرقی ندارن 😶
اسم کتاب گذاشته🙄