شیوه خوندن درست هر درس
-
سلام دوستای آلایی گل
امید وارم حال همگی خوب باشه
این تایپیکو زدم به خاطر اینکه احساس کردم شاید کسی ام مثل من باشه
من خودم شیوه مطالعه هر درسو بلد نبودم
ولی الان با این شیوه های که دارم میخونم هم سرعت مطالعم بیشتر شده هم کیفیت خوندنم بالارفتهاز این به بعد هر دوروز یک بار شیوه مطالعه یه درس و میزارم
امیدوارم مفید باشه
خب دعوت میکنم از
تجربیا
دوازدهم یازدهم دهم بچه-های-همخوانی بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 ریاضیا دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا و...
انسانیا برای دروس عمومیروز اول و با زیست شروع میکنیم
موفق باشید
-
این پست پاک شده!
-
خب خب
شروع میکنیمدرس %(#ff0000)[زیست شناسی]
برای این درس اول سرتیتر های اون گفتارو بخونین همون قسمتایی که معمولا با رنگ قرمز نوشته شدن که متوجه شین کتاب میخواد به ما چی بگه
بعد اون یه دور روزنامه وار کل مطالبو بخونینبعد اون کل مطالبو دقیق و نکته به نکته
حالا نوبت درسنامس
از رو نکاتی که عین همون داخل کتاب بوده یه دور فقط روخوانی کنین و بیشتر زمانو واسه نکات ترکیبی بزارینبعد خوندن درسنامه بلافاصله تستاشو بزنین
بعد تموم شدن تستا پاسخ نامه تشریحی رو بخونین و نکته هاشو بامداد داخل کتاب تو بخش مربوط به متن بنویسینتستای زیست یه بار مصرف هستن یعنی نیازی به نشانه دار کردن نیست چون ما نکته های پاسخ نامه تشریحی رو داخل کتاب یادداشت میکنیم
هدف ما تبدیل کتاب درسی به یه منبع کامله
اگه باکس مطالعاتی که واسه زیست میزارین ۲ساعت باشه باید ۱:۳۰ درسنامه ۳۰دقیقه تست زنی باشهموفق باشین
اگه سوالی بود درخدمت ام
-
سلام سلام
امروز میخوایم شیوه مطالعه یه درس عمومی رو بگیم:درس دین و زندگی
خب این درس شیوه خوندن خاصی نداره اول کتاب درسی رو نکته به نکته حفظ می کنین
بعد درسنامرو مطالعه میکنین
به خصوص قسمت های مفهوم ،ارتباط رو میخونین و قسمت های %(#1a0000)[مهم رو مشخص] می کنین بعد از اون هم میریم سراغ تستا
به همین راحتیمیشه به بالا ترین درصدا تواین درس رسید
دروس عمومی روی رتبه خیلی تاثیر گذارهموفق باشین
-
سلام
خب امروز میخوام شیوه مطالعه درس
ریاضی ،فیزیک
بگم این دوتا شبیه همه شیوه مطالعشون
تو این دو تا درس کاری به کتاب درسی نداریم
اول از روی درسنامه کتاب کمک درسی یا دبیر....میخونیم
بعد میام تست آموزشی میزنیم هدف ما تو این تستا یاد گرفتن راه حل های مختلف و آشنا شدن با تیپ سوالاس اگه تو نستین سوالارو درست حل کنین️
️
که هیچ
اگه نه میان سراغ پاسخ نامه تشریحیبعد سعی کنین خودتون سوالارو حل کنین و اینکه اون تست رو علامت دارکنین
️که تو مرور بعدی تستای
غلط و
نزده هم مرور شن
برای اولین مطالعه ۷۰٪زمانو واسه درسنامه میزارین
۳۰٪رو واسه تست ولی تو دفعات بعدی زمان مطالعه درسنامه رو کم میکنیم️
️
بعد از تستای آموزشی میرم سراغ تستایزمان دار
و اینکه اصلا انتظار نداشته باشین که تمام تستایی که میزنین رو بتونین درست حل کنین یا به همه تستا جواب بدینتو این دروس زمان حل تست درست خییلی مهمه و رو رتبه تاثیر گذار
موفق باشین
از همه بابت بد قولیم معذرت میخوام