مشتق
-
سلام بچهها
وقتتون بخیر
سوال ۷ رو یکی برام توضیح میده ممنون میشم -
سلام بچهها
وقتتون بخیر
سوال ۷ رو یکی برام توضیح میده ممنون میشمدرود دوست عزیز.
اینو از تعریف مشتق حل کردن. تعریف مشتق رو ببین بعد طبق اون جایگذاری کن و بعدش صورت و مخرج رو در مزدوج صورت ضرب کن اونوقت حل میشه. اگه باز متوجه نشدی بگو تا بنویسم و عکس بندازم و بفرستم.
-
-
81Sobhan یادم رفته بود تشکر
-
81Sobhan یادم رفته بود تشکر
zoohre hocini
والا سوال سختیه اول خودم حلش کردم مبهم میشه هر روشی زدم نشد -
سلام بچهها
وقتتون بخیر
سوال ۷ رو یکی برام توضیح میده ممنون میشمدرود دوست عزیز.
اینو از تعریف مشتق حل کردن. تعریف مشتق رو ببین بعد طبق اون جایگذاری کن و بعدش صورت و مخرج رو در مزدوج صورت ضرب کن اونوقت حل میشه. اگه باز متوجه نشدی بگو تا بنویسم و عکس بندازم و بفرستم.
-
سلام بچهها
وقتتون بخیر
سوال ۷ رو یکی برام توضیح میده ممنون میشمالبته الان امتحان کردم اینجوری هم میشه حل کرد که صورت و مخرج تابع رو به مزدوج صورت ضرب کنیم بعد معمولی مشتق بگیریم اینم میشه.
-
zoohre hocini
والا سوال سختیه اول خودم حلش کردم مبهم میشه هر روشی زدم نشدzoohre hocini
والا سوال سختیه اول خودم حلش کردم مبهم میشه هر روشی زدم نشدسبحان سوال سختی نیست که چون مثل چشم بندی یه فوت و فن داره که تا نبینیم نمیتونیم حل کنیم فکر می کنیم سخته.
به نظر من طرح همچین سوالایی در کنکور غیرمجازه چون الان من هم طراح باشم میتونم یه سوالایی طرح کنم که حتی پروفسورش هم نتونه در تایم کنکور حل کنه. پس این جور سوالا ملاک درستی برای سنجش علم یک نفر نیست. -
Mohammad Afrashteh
داداننننن
حلش کردم -
البته الان امتحان کردم اینجوری هم میشه حل کرد که صورت و مخرج تابع رو به مزدوج صورت ضرب کنیم بعد معمولی مشتق بگیریم اینم میشه.
Mohammad Afrashteh دستتون درد نکنه لطف کردید
ی سوال دیگم دارم بپرسم؟
-
Mohammad Afrashteh دستتون درد نکنه لطف کردید
ی سوال دیگم دارم بپرسم؟
زهره خانوم وقتو تلف نکن. الان پرسیده بودی من یا دیگر دوستان دیده بودیم و یکی بالاخره جواب میداد. من در خدمتم.
-
زهره خانوم وقتو تلف نکن. الان پرسیده بودی من یا دیگر دوستان دیده بودیم و یکی بالاخره جواب میداد. من در خدمتم.
Mohammad Afrashteh کوثر هستم
پس دوتا میفرسم( وی یکم پرروئه)
تواین سوال من فقط آخرشو نمی فهمم چرا مینویسیم صفر بیشتر، بعد هم مشتق چپ دو
تو این سوال از تعریف مشتق رفته ۳ بدست آورده،
من از مشتق کسری میرم در نمیاد، چرا؟ -
البته الان امتحان کردم اینجوری هم میشه حل کرد که صورت و مخرج تابع رو به مزدوج صورت ضرب کنیم بعد معمولی مشتق بگیریم اینم میشه.
Mohammad Afrashteh
متنفرمراز تعریف مشتق همیشه هرطور بوده جا خالی دادم به تعریف مشتق ییجور دیگه حلش کردم که به تعریف نخورم خیلی بده تعریف مشتق -
من از مشتق کسری میرم در نمیاد، چرا؟کوثر مغزم هنگ کرد. تا جایی که پیش رفتی رو بگو اونجایی که موندی رو حل کنیم. الان من رو زیست دارم کار میکنم مغزم تعجب کرده. سوال 2 چجوری شروع کرده حل رو؟ (بعده حل این میریم سوال بعدی)
-
Mohammad Afrashteh
متنفرمراز تعریف مشتق همیشه هرطور بوده جا خالی دادم به تعریف مشتق ییجور دیگه حلش کردم که به تعریف نخورم خیلی بده تعریف مشتقMohammad Afrashteh
متنفرمراز تعریف مشتق همیشه هرطور بوده جا خالی دادم به تعریف مشتق ییجور دیگه حلش کردم که به تعریف نخورم خیلی بده تعریف مشتقنه سبحان مغزتو بدعادت نکن تا از یه چیزی که خوشش نمیاد اصلا یادش نگیره. یه بار تعریف مشتق رو بنویس روی کاغذ متوجه میشی همون شیب خط خودمونه. اخلاف y ها بر x ها وقتی داریم از یه سمتی به اون عدد نزدیک میشیم.
-
من از مشتق کسری میرم در نمیاد، چرا؟فکر کنم به این صورت حل بشه. چون مخرج همیشه یه عدد مثبت صفره (چه منفی چه مثبت چون توان ها زوجه پس مقدارشون یک مقدار مثبت میشه و اونی که توانش کمتره مقدارش بزرگتره) پس به جای اون مخرج میذاریم h که چون توان همشون چه در مخرج چه در صورت زوجه پس می تونیم بنویسیم h به سمت مثبت میل میکنه. بعد وقتی صفر رو جایگذاری میکنیم صورت و مخرج صفر میشه که از هوپیتال استفاده میکنیم و صورت میشه همون مشتق f(2-h2) که همون مشتق چپه که میشه مقدارش 6- و مخرج هم که مشتق h میشه یک و در کل جواب میشه 6-. گزینه سه رو جواب اعلام کرده؟
-
کوثر مغزم هنگ کرد. تا جایی که پیش رفتی رو بگو اونجایی که موندی رو حل کنیم. الان من رو زیست دارم کار میکنم مغزم تعجب کرده. سوال 2 چجوری شروع کرده حل رو؟ (بعده حل این میریم سوال بعدی)
Mohammad Afrashteh خوب هوپیتال زدم ولی اینک چپ یا راست دو رو بزارم موندم
-
Mohammad Afrashteh خوب هوپیتال زدم ولی اینک چپ یا راست دو رو بزارم موندم
چرا موندی؟! f'(2-h2) همون مشتق چپ هست. طبق تعریف داریم f(x + h) که اگه h منفی باشه (یعنی صفر منفی) میشه x که یکمی کوچولو کمتر از خود x هست. اینجا هم همونه.
-
چرا موندی؟! f'(2-h2) همون مشتق چپ هست. طبق تعریف داریم f(x + h) که اگه h منفی باشه (یعنی صفر منفی) میشه x که یکمی کوچولو کمتر از خود x هست. اینجا هم همونه.
Mohammad Afrashteh
آهانمچکرم متوجه شدم
خوب بریم سر سوال بعدی -
Mohammad Afrashteh
آهانمچکرم متوجه شدم
خوب بریم سر سوال بعدیجواب کدوم گزینه شد؟
-
جواب کدوم گزینه شد؟