مشتق
-
جامون عوض شد کوثر. الان تو باید توضیح بدی چرا 4 شد؟! ولی من میگم باید گزینه 3 بشه یعنی 6-.
-
جامون عوض شد کوثر. الان تو باید توضیح بدی چرا 4 شد؟! ولی من میگم باید گزینه 3 بشه یعنی 6-.
Mohammad Afrashteh شامو بزنم اوکی
-
بزن خواهر بزن. نوش جان. عجب داستانی شده این کنکور واسمون!
-
-
درسته کوثر خانوم. الان دوزاریم افتاد. اون روشی که من تحلیل کردم الان استخونای اینشتن داره توی قبرش میلرزه.
درسته چون اون در واقع f(u) هست باید توی مشتق بشه u'.f'(u)
-
سوال بعدی کدومه 15 یا 17؟
-
بزن خواهر بزن. نوش جان. عجب داستانی شده این کنکور واسمون!
Mohammad Afrashteh
رمان تشریف دارن جناب کنکور
پاسخش خودشو میفرسم، شاید من بد نوشتم متوجه نشدید -
سوال بعدی کدومه 15 یا 17؟
-
درسته کوثر خانوم. الان دوزاریم افتاد. اون روشی که من تحلیل کردم الان استخونای اینشتن داره توی قبرش میلرزه.
درسته چون اون در واقع f(u) هست باید توی مشتق بشه u'.f'(u)
Mohammad Afrashteh ممنونم
لطف کردی -
Mohammad Afrashteh ممنونم
لطف کردیخواهش میکنم. لطف نیست. اینجا همه داریم از هم یاد میگیریم و این خیلی خوبه.
سوال 15 هم من اونجوری که میرم یعنی مشتق معمولی کسری چون به یه مشتق در نقطه ای میرسم که وجود نداره به نظرم میاد که باید گزینه 4 جواب باشه. چون طبق شکل، تابع در نقطه صفر پیوسته نیست پس مشتق اون هم در نقطه صفر تعریف نشده است. حالا جواب رو چی نوشته؟
-
خواهش میکنم. لطف نیست. اینجا همه داریم از هم یاد میگیریم و این خیلی خوبه.
سوال 15 هم من اونجوری که میرم یعنی مشتق معمولی کسری چون به یه مشتق در نقطه ای میرسم که وجود نداره به نظرم میاد که باید گزینه 4 جواب باشه. چون طبق شکل، تابع در نقطه صفر پیوسته نیست پس مشتق اون هم در نقطه صفر تعریف نشده است. حالا جواب رو چی نوشته؟
Mohammad Afrashteh من اینجوری میرم
-
Mohammad Afrashteh من اینجوری میرم
به خاطر اون مشتق f که وجود نداره به نظرم نمیشه صفر رو ضربدر اون کرد. حالا جواب رو چجوری نوشته کتاب؟
-
به خاطر اون مشتق f که وجود نداره به نظرم نمیشه صفر رو ضربدر اون کرد. حالا جواب رو چجوری نوشته کتاب؟
-
zoohre hocini تو این مشکل ندارم خوب، نمی دونم چرا با تقسیم نمیشه رفت؟
-
zoohre hocini تو این مشکل ندارم خوب، نمی دونم چرا با تقسیم نمیشه رفت؟
قاطی کردم.
میدونی چیه؟ توی روش تو اگه به جای اون f(0) مقدار میل تابع f رو قرار بدی یعنی 2- رو (یعنی وقتی تابع به صفر میل میکنه رو) اونوقت جواب همون میاد یعنی یک چهارم اما نمی دونم چرا باید میل تابع رو قرار بدیم نه خود مقدار تابع در نقطه صفر رو!!! -
قاطی کردم.
میدونی چیه؟ توی روش تو اگه به جای اون f(0) مقدار میل تابع f رو قرار بدی یعنی 2- رو (یعنی وقتی تابع به صفر میل میکنه رو) اونوقت جواب همون میاد یعنی یک چهارم اما نمی دونم چرا باید میل تابع رو قرار بدیم نه خود مقدار تابع در نقطه صفر رو!!!Mohammad Afrashteh
exactly -
Mohammad Afrashteh
exactlyzoohre hocini ی تاپیک جدا کنمش؟؟
-
zoohre hocini ی تاپیک جدا کنمش؟؟
هرجور صلاح میدونی. اگه خوبه تاپیک کردنش چرا که نه.
-
zoohre hocini ی تاپیک جدا کنمش؟؟
کوثر امسال کنکور داری؟
-
کوثر امسال کنکور داری؟
Mohammad Afrashteh
Yeah