راه ابریشم
-
سلام . بچه ها چرا استاد موقاری دقیقا گزینه 4 رو به عنوان جواب انتخاب کردن؟
راجع بهش تحلیلی هم انجام ندادن :slightly_frowning_face:
تو اینم که سوالمو پرسیدم مربوط به یکی از گزاره های تستای راه ابریشمه و لطفا اگر جواب میدید با دلیل بگید ممنون از کمکاتون:smiling_face_with_halo: :folded_hands_light_skin_tone:
:star: :star: :star: :star: :star:
تجربی تجربیا همیار Bio دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
بابت کیفیت بد سوال اول عذر میخوام از این بهتر نشد
-
تو اینم که سوالمو پرسیدم مربوط به یکی از گزاره های تستای راه ابریشمه و لطفا اگر جواب میدید با دلیل بگید ممنون از کمکاتون:smiling_face_with_halo: :folded_hands_light_skin_tone:
تجربی تجربیا همیار Bio دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا- غلطه چون ام ار ان ای بالغ رونوشت اینترون نداره
- نه این فقط برای ام ار ان ای صادقه نه همه رنا ها
- غ، این رو شک دارم برای استدلالش اما استدلال خودم این بود که ممکنه مثل ام ار ان ای اول دچار تغییر بشن بعد از هسته خارج بشن
- درسته چون توی یوکاریوت ها 3 نوع رنا بسپاراز داریم
-
- غلطه چون ام ار ان ای بالغ رونوشت اینترون نداره
- غ، این رو شک دارم برای استدلالش اما استدلال خودم این بود که ممکنه مثل ام ار ان ای اول دچار تغییر بشن بعد از هسته خارج بشن
sallar savadkoohi داره میگه همه انواع رنا ها در یوکاریوتها مثلا در میتوکندریشون رنای پروکاریوتی توسط رنا بسپاراز یوکاریوتی ساخته شده
-
- غلطه چون ام ار ان ای بالغ رونوشت اینترون نداره
sallar savadkoohi در واقع در یوکاریوتها 4 نوع دنا رنا بسپاراز داریم
-
تجربی تجربیا همیار Bio دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاreyhane karimi 0 درباره سوال پایینی لطفا نظراتتونو بگید
-
reyhane karimi 0 در راه ابریشم گفته است:
تجربی تجربیا همیار Bio دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا1.نادرسته چون هر رنایی رنای پیک نیست که رونوشت اینترون داشته باشه... هر رنایی هم رنای رونویسی شده از هسته نیست که اصلا پیرایش بشه.
2.این برای همخ صادق نیست به همون دلایل بالا
3.در یوکاریوت هر رنایی از هسته که دنای خطی داره رونویسی نمیشه،ممکنه از میتوکندری رونویسی شده باشه.
4.درسته در یوکاریوت انواع رنابسپاراز داریم.
درباره سوشال پائینی باید بگم در یوکاریوت امکات تغییر رنای پیک هست... چون ممکنه پیرایش بشه
-
این پست پاک شده!
-
دوستان تصویر پایینی جاخالی منظورم پرو کاریوتها بوده
-
دوستان تصویر پایینی جاخالی منظورم پرو کاریوتها بوده
reyhane karimi 0 پس در این صوورت منظورشون تغیر در ساختاره چون پروکاریوت ها پیرایش ندارن
-
reyhane karimi 0 پس در این صوورت منظورشون تغیر در ساختاره چون پروکاریوت ها پیرایش ندارن
@kosar-mortazavi آره درسته پیرایش ندارن ولی بالاخره یه سری تییرات جز پیرایش شاید داشته باشن
-
@kosar-mortazavi آره درسته پیرایش ندارن ولی بالاخره یه سری تییرات جز پیرایش شاید داشته باشن
reyhane karimi 0 شاید داشته باشن ولی تو کتاب ما در حد کنکور چیزی ویست به نظرم. میخواهید همیار هارو منشن کنم ایشون هم نظر بدند؟
-
reyhane karimi 0 شاید داشته باشن ولی تو کتاب ما در حد کنکور چیزی ویست به نظرم. میخواهید همیار هارو منشن کنم ایشون هم نظر بدند؟
@kosar-mortazavi بله ممنون میشم عزیزم:shamrock: :rose:
-
-
reyhane karimi 0 سوال اول
یک و دو نمیشه چون پیرایش ممکنه رخ بده و حتمی نیست
مطمئن هستید چهاره؟سوال دوم،گفته تغییر نمیکنه، ما مثال نقض آوردیم که تغییر طول عمر برای رنا رخ میده
-
مطمئن هستید چهاره؟سوال دوم،گفته تغییر نمیکنه، ما مثال نقض آوردیم که تغییر طول عمر برای رنا رخ میده
z Gheibi بله گفتن 4 هست
-
z Gheibi یعنی در واقع سوال دوم این جمله ای روکه نوشتم که البته تو جای خالی منظورم پروکاریوتها بوده غلط حسابش کنیم؟
-
z Gheibi بله گفتن 4 هست
reyhane karimi 0 به نظرم سه درسته😕🤔
برای یوکاریوت درسته برای پروکاریوت غلط میشه