قرابت
-
دریا دریایی
من که گفتم بنظرم باید صورت سوال رو عوض میکرد منو فکر کنم اشتب منشن کردی 😁اره دقیقا این باید میشد کدوم قرابت داره 😑
نمی دونم والا یهو اومدم دیدم ۳۰ تا پیامه بعد زهرا گفت همه تون رو اولی یک نظری دیگه همه تونو تگ کردم 😂😂دریا دریایی در قرابت گفته است:
دریا دریایی
من که گفتم بنظرم باید صورت سوال رو عوض میکرد منو فکر کنم اشتب منشن کردی 😁اره دقیقا این باید میشد کدوم قرابت داره 😑
نمی دونم والا یهو اومدم دیدم ۳۰ تا پیامه بعد زهرا گفت همه تون رو اولی یک نظری دیگه همه تونو تگ کردم 😂😂زهرا نگفت من گفتم😑😂
-
دریا دریایی
دریا ۱۰۹۳ را چرا میگی گزینه ۴ نمیشه و ۲ میشه؟@mitra-ism-rahmani
ببین بالاخره غم عشق تمام نمیشه با عشق درمان ناپذیره یه جورایی به نامتناهی بودن عشق تو عرصه های مختلف مثل غمش،درمان ناپذیر بودنش،جفای یار و ... اینا داره
به نظرم یکم بیشتر از دو به سوال میخورد -
دریا دریایی در قرابت گفته است:
دریا دریایی
نمی دونم والا یهو اومدم دیدم ۳۰ تا پیامه بعد زهرا گفت همه تون رو اولی یک نظری دیگه همه تونو تگ کردم 😂😂زهرا نگفت من گفتم😑😂
@mitra-ism-rahmani در قرابت گفته است:
دریا دریایی در قرابت گفته است:
دریا دریایی
عه 😅
دیگه والا منم قاطی کردم 😐😂 -
دریا دریایی 😂😂
من سوال 1166 گزینه 3 رو خوشم اومد 😂
دیگه شاعر کم مونده بود بگه کی از کی کمتره😂81Sobhan
😐😂
مرسی استدلال -
81Sobhan
😐😂
مرسی استدلالدریا دریایی
خواهش میکنم😁 -
@mitra-ism-rahmani
ببین بالاخره غم عشق تمام نمیشه با عشق درمان ناپذیره یه جورایی به نامتناهی بودن عشق تو عرصه های مختلف مثل غمش،درمان ناپذیر بودنش،جفای یار و ... اینا داره
به نظرم یکم بیشتر از دو به سوال میخورددریا دریایی میخوای از دبیرمون بپرسم؟
ولی ببین گزینه دو داره میگه هرچی سعی میکنم ریسمان را از خودم جدا کنم تنگ تر میشه
هرچی سعی میکنم درد عشق را درمان کنم درمان نمیشه
بنظرت این نمیخوره بیشتر بهش
چون گزینه ۴ حرفی از درمان عشق نیورده که فقط گفته خیلی درد داره عشق ولی حرفی از درمان نیورده -
دریا دریایی میخوای از دبیرمون بپرسم؟
ولی ببین گزینه دو داره میگه هرچی سعی میکنم ریسمان را از خودم جدا کنم تنگ تر میشه
هرچی سعی میکنم درد عشق را درمان کنم درمان نمیشه
بنظرت این نمیخوره بیشتر بهش
چون گزینه ۴ حرفی از درمان عشق نیورده که فقط گفته خیلی درد داره عشق ولی حرفی از درمان نیورده@mitra-ism-rahmani
به قول دیالوگ معروفه ی بهتاش من دیگه رد دادم😂✋
باشه بپرس ببین چی میگن -
دریا دریایی سلام دبیرمون سوال ۱۰۹۳ را گفت گزینه ۴ میشه
سوال ۱۱۶۶ را هم گفت غلطه:/ میگم دریا خود پاسخنامه این ۱۱۶۶ را گفته کدوم گزینه؟ -
دریا دریایی سلام دبیرمون سوال ۱۰۹۳ را گفت گزینه ۴ میشه
سوال ۱۱۶۶ را هم گفت غلطه:/ میگم دریا خود پاسخنامه این ۱۱۶۶ را گفته کدوم گزینه؟@mitra-ism-rahmani
۱۰۹۳ چهار ؟😐
فک کنم برای اینم بگیم همه ی گزینه هاش جوابهفک کنم سه بود اون پایین یکی از بچه ها پاسخنامه رو گذاشته
-
@mitra-ism-rahmani
۱۰۹۳ چهار ؟😐
فک کنم برای اینم بگیم همه ی گزینه هاش جوابهفک کنم سه بود اون پایین یکی از بچه ها پاسخنامه رو گذاشته
دریا دریایی 😂😂😂اگه بهت بگم خندت میگیره
یه لحظه سوال 1093 بخون!
گفته کدام بیت "متفاوته"
توی جوابشم گفته که گزینه چهارم به یه چیز دیگه اشاره داره( و باید به عنوان جواب انتخاب میکرد) ولی به اشتباه گزینه 3 رو انتخاب کرده