سوال منشی گیج از آقای شامیزاده
-
سلام دوستان،آقای شامیزاده این مسئله رو مطرح کردند ولی به علت اتمام وقت نشد حل کنند،میشه لطفا راهنماییم کنید؟
7نامه هست،به چند طریق امکان پذیر هست که ۳نامه افراد مشخص به دست آنها نرسد ؟mim.noon در سوال منشی گیج از آقای شامیزاده گفته است:
سلام دوستان،آقای شامیزاده این مسئله رو مطرح کردند ولی به علت اتمام وقت نشد حل کنند،میشه لطفا راهنماییم کنید؟
7نامه هست،به چند طریق امکان پذیر هست که ۳نامه افراد مشخص به دست آنها نرسد ؟
بازم فکر میکنم کلا منشی گیج جز سرفصل های کنکور نیست ...
با این حال این میشه تعداد حالاتی که 4نفر نامه ی خودشون رو بگیرند (یا 3نفر نامه ی خودشون رو نگیرند)
(متاسفانه نتونستم عکس رو آپلود کنم-ارور میده)
اول باید 4تا از 7 نفر انتخاب کنید که نامشون رو میگیرن و بعد فرمول رو برای 3نفر که نامه نمیگیرن بنویسید و ضرب کنید...
البته من متوجه نشدم توی صورت سوال نوشتید "3نامه افراد مشخص" یعنی مثلا شخص aوdوf?? -
mim.noon در سوال منشی گیج از آقای شامیزاده گفته است:
7نامه هست،به چند طریق امکان پذیر هست که ۳نامه افراد مشخص به دست آنها نرسد ؟
بازم فکر میکنم کلا منشی گیج جز سرفصل های کنکور نیست ...
با این حال این میشه تعداد حالاتی که 4نفر نامه ی خودشون رو بگیرند (یا 3نفر نامه ی خودشون رو نگیرند)
(متاسفانه نتونستم عکس رو آپلود کنم-ارور میده)
اول باید 4تا از 7 نفر انتخاب کنید که نامشون رو میگیرن و بعد فرمول رو برای 3نفر که نامه نمیگیرن بنویسید و ضرب کنید...
البته من متوجه نشدم توی صورت سوال نوشتید "3نامه افراد مشخص" یعنی مثلا شخص aوdوf?? -
@mim-noon
خواهش میکنم
متاسفانه من هرچی تلاش میکنم نمیتونم عکس آپلود کنم اگه بگید چجوری میشه روی عکس بهتر توضیح میشه داد ...
در کل چند نفر "خاص" محاسباتش سخت میشه و نمیشه از این فرمول روتینش استفاده کرد از راه اصلیش (شمول و عدم شمول) باید استفاده کرد ... -
@mim-noon
خواهش میکنم
متاسفانه من هرچی تلاش میکنم نمیتونم عکس آپلود کنم اگه بگید چجوری میشه روی عکس بهتر توضیح میشه داد ...
در کل چند نفر "خاص" محاسباتش سخت میشه و نمیشه از این فرمول روتینش استفاده کرد از راه اصلیش (شمول و عدم شمول) باید استفاده کرد ...