DNA
-
@sara-haghighatrad
به نظرم حرفت درسته اون 2n،3n ماله یه رشتس نه مولکول

حتی مثلا تو این شکل الان ۸ تا نوکلئوتید داریم که طبق حرف پاسخنامه باید بین ۱۶ تا ۲۴ پیوند داشته باشه
اما این ده تا داره 😶
حالا بازم صبر کن ببین نظر بقیه چیه🌸 -
@mitra-ism-rahmani
سلام به نظر من همون پیوندهای هیدروژنی میتونه از بقیه بیشتر باشه (میتونه با گزینه ۳ هم برابر باشه)
به قول خودش حداقل 2n و حداکثر ٣n میشه
در صورتی که همه ی پیوند ها ۲ تایی باشن با گزینه ۳ برابر میشه
اما حتی اگه یه پیوند ۳ تایی هیدروژنی هم داشته باشیم از ۲n میزنه بالا و تعدادش از گزینه ۳ بیشتر میشه -
@mitra-ism-rahmani
سلام به نظر من همون پیوندهای هیدروژنی میتونه از بقیه بیشتر باشه (میتونه با گزینه ۳ هم برابر باشه)
به قول خودش حداقل 2n و حداکثر ٣n میشه
در صورتی که همه ی پیوند ها ۲ تایی باشن با گزینه ۳ برابر میشه
اما حتی اگه یه پیوند ۳ تایی هیدروژنی هم داشته باشیم از ۲n میزنه بالا و تعدادش از گزینه ۳ بیشتر میشه@sara-haghighatrad میدونی سارا من متوجه این موردش نمیشم
ببین ما اگه n تا نوکلئوتید داشته باشیم 2n قند فسفات داریم قبول
ولی دو تا پیوند هیدروژی بین دو تا نوکلئوتید شکل میگیره مثلا به ازای دو تا نوکلئوتید دو تا پیوند داریم
یا اگه بین c و G باشه به ازای دو تا نوکلئوتید ما ۳ تا پیوند داریم که این در حداکثرش میشه ۱.۵n :/
یعنی من دارم اشتباه میکنم؟؟؟ :/ -
@sara-haghighatrad میدونی سارا من متوجه این موردش نمیشم
ولی دو تا پیوند هیدروژی بین دو تا نوکلئوتید شکل میگیره مثلا به ازای دو تا نوکلئوتید دو تا پیوند داریم
یا اگه بین c و G باشه به ازای دو تا نوکلئوتید ما ۳ تا پیوند داریم که این در حداکثرش میشه ۱.۵n :/
یعنی من دارم اشتباه میکنم؟؟؟ :/@mitra-ism-rahmani
😶به روم نیار 😂
بزا یه ذره دیگ فک کنم -
@sara-haghighatrad میدونی سارا من متوجه این موردش نمیشم
یعنی من دارم اشتباه میکنم؟؟؟ :/این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-
@sara-haghighatrad

حتی مثلا تو این شکل الان ۸ تا نوکلئوتید داریم که طبق حرف پاسخنامه باید بین ۱۶ تا ۲۴ پیوند داشته باشه
اما این ده تا داره 😶
@sara-haghighatrad

اما این ده تا داره 😶
@mitra-ism-rahmani
قربانت🌸