مسئله سرعت
-

-
amirh_hmyf
ممنون میشم راهنماییم کنید🌸 -
@sara-haghighatrad در مسئله سرعت گفته است:
سلام دوستان
این تست رو ببینید
اینکه ماده B قبل از ساعت تموم میشه رو فهمیدم
اونجایی که تو پاسخنامه هایلایت کردم و متوجه نمیشم
حالا که ماده B قبل از ساعت ۹:50 تموم میشه پس چی با چی واکنش میده؟😶

ریاضیا
تجربیاسلام 🌹 جواب 4 میشه. اگر دقت کنی اصلا به سرعت نیازی نشد چون وقتی 0.9 مول ازB مصرف بشه فقط از 0.3 مول ازA استفاده میشه و 0.2 دیگه اش تو ظرف باقی میمونه و 0.6 مول هم C تولید میشه. همه اینها قبل از 50 دقیقه اتفاق میوفته و من با رابطه استوکیومتری بدست آوردم و به سرعت نیازی نشد
-

-
سلام دوستان
این تست رو ببینید

ریاضیا
تجربیاسلام 🌹 جواب 4 میشه. اگر دقت کنی اصلا به سرعت نیازی نشد چون وقتی 0.9 مول ازB مصرف بشه فقط از 0.3 مول ازA استفاده میشه و 0.2 دیگه اش تو ظرف باقی میمونه و 0.6 مول هم C تولید میشه. همه اینها قبل از 50 دقیقه اتفاق میوفته و من با رابطه استوکیومتری بدست آوردم و به سرعت نیازی نشد
@Sara-Haghighatrad البته سرعت استفاده شد، من حساب کردم تو این 50 دقیقه چقدر B استفاده شد دیدم بیشتر از حد موجود B مصرف میشه فهمیدم B محدود کننده واکنشه
-
سلام دوستان
این تست رو ببینید

ریاضیا
@kosar-mortazavi
ممنونم🌸
یه سوال من حساب کردم اون ۰/9 مول ماده b توی ۳۷/5 دقیقه تموم میشه
به طور کلی بعد از این ۳۷/5 دیگه واکنش انجام نمیشه؟

-
@kosar-mortazavi
ممنونم🌸
یه سوال من حساب کردم اون ۰/9 مول ماده b توی ۳۷/5 دقیقه تموم میشه
به طور کلی بعد از این ۳۷/5 دیگه واکنش انجام نمیشه؟

@sara-haghighatrad
لایک یعنی اینی که گفتم درسته؟😄🤔 -
@sara-haghighatrad با خودتی؟ 😅
-
@kosar-mortazavi 😂نه میخواستم ریپلای به شما بزنم اشتب شد
هر چیم اومدم ویرایش کنم نتونستم تگ کنم😄 -
@sara-haghighatrad حساب نکردم ولی راه حلت درسته دیگه سرعت B سه برابر سرعت واکنشه همینطور رفتی؟
-
@sara-haghighatrad حساب نکردم ولی راه حلت درسته دیگه سرعت B سه برابر سرعت واکنشه همینطور رفتی؟
@kosar-mortazavi
اره سرعت واکنش و گفته ۲ضربدر ده به توان منفی ۳ (به مولار گفته) اول ضربدر لیتر کردم بعدم ضربدر ۳
۲×3×4 -
@kosar-mortazavi
اره سرعت واکنش و گفته ۲ضربدر ده به توان منفی ۳ (به مولار گفته) اول ضربدر لیتر کردم بعدم ضربدر ۳
۲×3×4@sara-haghighatrad
خب پس به طور کلی یعنی زمانی که یکی از واکنش دهنده ها صفر بشه واکنش کلا متوقف میشه؟ -
@kosar-mortazavi
۲×3×4@sara-haghighatrad درسته وقتی یکی از واکنش دهنده ها زودتر از یکی دیگه تموم بشه واکنش متوقف میشه(درسته بگم زودتر از بقیه حتی اگه یکی از واکنش دهنده ها تموم بشه)
-
@sara-haghighatrad درسته وقتی یکی از واکنش دهنده ها زودتر از یکی دیگه تموم بشه واکنش متوقف میشه(درسته بگم زودتر از بقیه حتی اگه یکی از واکنش دهنده ها تموم بشه)
@kosar-mortazavi
ممنونم🌸 -
@sara-haghighatrad خواهش میکنم🌹
-
@Kosar-Mortazavi
خب حالا سوال بعدی😄
الان من اون راه شمارو متوجه شدم
اما یکار دیگم کردم نمیدونم چرا اینجوری که رفتم مول مصرفی ماده A شد 0/03 mol نه 0/3
میشه هر وقت فرصت داشتین اینو یه چک کنین چرا اینطوری شد

-
@Kosar-Mortazavi
خب حالا سوال بعدی😄
الان من اون راه شمارو متوجه شدم
اما یکار دیگم کردم نمیدونم چرا اینجوری که رفتم مول مصرفی ماده A شد 0/03 mol نه 0/3
میشه هر وقت فرصت داشتین اینو یه چک کنین چرا اینطوری شد

@sara-haghighatrad
در واقع اومدم توی زمان ۳۷/5 مین با سرعت Aمقدار مول مصرفی A رو حساب کردم -
@sara-haghighatrad
یه بار دیگه حساب کن من حساب کردم درست در اومد
-
@kosar-mortazavi
امان از بی دقتی☹
متوجه شدم
ممنونم لطف کردید🌸 -
amirh_hmyf
ممنونم مشکلم حل شد 🌸