استوکیومتری کنکور
-
@kosar-mortazavi
-
سلام
امیدوارم حالتون عالی باشه
توی این تاپیک قصد داریم تست های استوکیومتری از کنکور های اخیر رو با هم تحلیل و بررسی کنیم .
همونطور که میدونید استوکیومتری مهم ترین مبحث شیمی کنکور هست که هم بصورت مستقل تست داره هم بصورت ترکیبی با مباحث دیگه مثل شیمی آلی و ..... .
ما قراره با هم غول شیمی رو زمین بزنیم
نحوه فعالیت توی این تاپیک به این صورت خواهد بود که : من هر روز 5 تست از تست های کنکورهای سال های اخیر ( تجربی و ریاضی ) رو از مبحث شیرین استوکیومتری قرار میدم و دوستان تجربی و ریاضی روی اون ها فکر میکنند ، حل می کنند و جواب رو اعلام میکنند . من هم شب تحلیل کامل تست های اون روز رو قرار خواهم داد و اگر مشکلی بود با هم برطرف خواهیم کرد .
حواسمون باشه که : ایده طرح سوالای کنکور ، هر ساله 70 درصدشون از کنکور های قبل هست ، پس تحلیل اونها به ما کمک زیادی میکنه .
دوستان تجربی و ریاضی لطفا همراهی کنند تا به یک جمع بندی عالی از این مبحث برسیم
دعوت میکنم از :
تجربیا
ریاضیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-کنکور-ریاضی-1400سلام
بریم سراغ تست های امروز
تست های خفنی رو میخواهیم بررسی کنیم . -
تست شماره 6
-
تست شماره 7
-
تست شماره 8
-
تست شماره 9
-
سلام
امیدوارم حالتون عالی باشه
توی این تاپیک قصد داریم تست های استوکیومتری از کنکور های اخیر رو با هم تحلیل و بررسی کنیم .
همونطور که میدونید استوکیومتری مهم ترین مبحث شیمی کنکور هست که هم بصورت مستقل تست داره هم بصورت ترکیبی با مباحث دیگه مثل شیمی آلی و ..... .
ما قراره با هم غول شیمی رو زمین بزنیم
نحوه فعالیت توی این تاپیک به این صورت خواهد بود که : من هر روز 5 تست از تست های کنکورهای سال های اخیر ( تجربی و ریاضی ) رو از مبحث شیرین استوکیومتری قرار میدم و دوستان تجربی و ریاضی روی اون ها فکر میکنند ، حل می کنند و جواب رو اعلام میکنند . من هم شب تحلیل کامل تست های اون روز رو قرار خواهم داد و اگر مشکلی بود با هم برطرف خواهیم کرد .
حواسمون باشه که : ایده طرح سوالای کنکور ، هر ساله 70 درصدشون از کنکور های قبل هست ، پس تحلیل اونها به ما کمک زیادی میکنه .
دوستان تجربی و ریاضی لطفا همراهی کنند تا به یک جمع بندی عالی از این مبحث برسیم
دعوت میکنم از :
تجربیا
ریاضیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-کنکور-ریاضی-1400سلام . با توجه به اینکه سوالای امروز یکمی سطحش بالاتر بود بیشتر فکر کنید روش . فردا تحلیل هارو خواهم گذاشت . هیچکس جواب نداد
-
@kosar-mortazavi جواب ندادی ؟
-
-
-
-
شهیده sh در استوکیومتری کنکور گفته است:
@kosar-mortazavi جواب ندادی ؟
متوجه نشدم منظورتو
️دیروزیارو جواب دادم
@kosar-mortazavi امروزی ها رو گفتم