چرا میخاید دکتر شید؟؟؟
-
میدونید بعضی وقتا هست که پدر و مادر ها یه چیزی را از ما میخان که به صلاحمونه البته این که مصلحت این طوری بهتره را بعد از اینکه یه نفری پزشکی قبول شده می فهمن! من بابام همیشه میگفت معلمی خیلی شغل شایسته ای می تونه برای من باشه اما وقتی دختر عموم پزشکی قبول شد به این نتیجه رسید پزشکی هم رشته خوبیه...خخخخخ... به خاطر همین هدفم را تغییر داد تا پزشکی بخونم اونم بعد از کنکور ۹۴ که کنکور ریاضی دادم... حالا هم نه که ناراحت باشم ها برعکس خیلی هم خوشحالم چون فکر میکنم این طوری آینده بهتری در انتظارمه...
سمیرا۹۶۹۶ در چرا میخاید دکتر شید؟؟؟ گفته است:
میدونید بعضی وقتا هست که پدر و مادر ها یه چیزی را از ما میخان که به صلاحمونه البته این که مصلحت این طوری بهتره را بعد از اینکه یه نفری پزشکی قبول شده می فهمن! من بابام همیشه میگفت معلمی خیلی شغل شایسته ای می تونه برای من باشه اما وقتی دختر عموم پزشکی قبول شد به این نتیجه رسید پزشکی هم رشته خوبیه...خخخخخ... به خاطر همین هدفم را تغییر داد تا پزشکی بخونم اونم بعد از کنکور ۹۴ که کنکور ریاضی دادم... حالا هم نه که ناراحت باشم ها برعکس خیلی هم خوشحالم چون فکر میکنم این طوری آینده بهتری در انتظارمه...
سمیرا پس مث منی
منم 94 کنکور ریاضی دادم -
سمیرا پس مث منی
منم 94 کنکور ریاضی دادم -
اگه بخام صادقانه نظرمو بگم
نه بخاطر پرستیژه نه پول
دلم میخاد آدم بزرگی شم یه فرد که بتونه پنجشنبه ها بره مناطق محروم و مردم رو رایگان ویزیت کنه
بدون هیچ منتی
زیاد دل نبستم به ماشین فلان مدل و پول و....
مهم خودمم که ارامش داشته باشم تا بتونم به مردم وطنمم ارامشو بدم!
و اینکه نمیخام شرمنده دخترم شم وقتی میرسونمش مدرسه حسرت ماشین بابای دوستشو بخوره
و اینکه همسر ایندم (حالا هر کی شد:دی)و دخترم یا پسرم بهم افتخار کننMr.Dr در چرا میخاید دکتر شید؟؟؟ گفته است:
اگه بخام صادقانه نظرمو بگم
نه بخاطر پرستیژه نه پول
دلم میخاد آدم بزرگی شم یه فرد که بتونه پنجشنبه ها بره مناطق محروم و مردم رو رایگان ویزیت کنه
بدون هیچ منتی
زیاد دل نبستم به ماشین فلان مدل و پول و....
مهم خودمم که ارامش داشته باشم تا بتونم به مردم وطنمم ارامشو بدم!
و اینکه نمیخام شرمنده دخترم شم وقتی میرسونمش مدرسه حسرت ماشین بابای دوستشو بخوره
و اینکه همسر ایندم (حالا هر کی شد:دی)و دخترم یا پسرم بهم افتخار کننچه کامنت جالبی بود برام!!
چون منم صبح داشتم به همین فکر میکردم که چه خوبه یه عده دکتر 5 شنبه ها برن مناطق محروم یا روستاها ویزیت رایگان انجام بدن -
به قول دکتر رحیمی عزیز
آرزومند آرزوهاتونم
دکترای اینده
همکارای ایندم:) -
والا من افکار زیااااادی دارم
پزشکی رو دوست دارم هم برای پولش هم برای مفید بودنش برا مردم هم برای جایگاه اجتماعیش چون هر سه رو لازم دارم
پول رو لازم دارم برای این که میخوام ایده هایی که همیشه داشتم رو اجرایی کنم.ایده هایی که هیچ وقت بودجه ش رو هیچ خیر یا نهادی نخواهد داد بهم چون زیاده
دوست دارم مفید باشم.حس مفید بودن خیلی خوبه خیلی.نجات دادن بقیه خوب تر
جایگاه و مقبولیت اجتماعی میخوام ولی نمیگم چرا -
منم سوالم اینه شما چرا این سوال رو پرسدید ؟میخواید بی چی برسید؟چرا میخاید بدونید چرا دیگران میخوان دکتر بشند؟
-
Mr.Dr در چرا میخاید دکتر شید؟؟؟ گفته است:
pop :|
بالا مرورگرت بخون
نوشته froum به معنای گفتگو در باره مسائلوالا بالای مرورگر من نوشته forum که معنای انجمن میده نه گفتگو درباره مسائل
froum این هم که شما نوشتی معنای تقریب میده! -
pop بحث آزاد دیگه.همه سایت های کنکوری این تاپیک را دارن...هرکس به آن چیزی میرسد که بیشتر به آن فکر میکند. کوروش کبیر...
pop بحث آزاد دیگه.همه سایت های کنکوری این تاپیک را دارن...هرکس به آن چیزی میرسد که بیشتر به آن فکر میکند. کوروش کبیر...
باشه امیدوارم به اون چیزی که بیشتر فکرش رو میکنید برسید.
هرکس به اون چیزی میرسه که بیشتر براش زحمت میکشه (این جمله از پاپ کبیر(خودمم))
منم یه سوال پرسیدم دیگه جواب نمیدید چرا دعوام میکنید -
منم یه سوال پرسیدم دیگه جواب نمیدید چرا دعوام میکنیدpop در چرا میخاید دکتر شید؟؟؟ گفته است:
منم یه سوال پرسیدم دیگه جواب نمیدید چرا دعوام میکنیدبه قومی مبتلا شدیم که
فکر می کنند
خدا جز آنها
کسی را هدایت نکرده ..."بوعلی سینا"
به کسی که منفی میدهد احترام میگذارم.چون منطق و استدلالی برای جواب دادن ندارد و میخواهد با منفی خود را خوشحال کند و من نیز دوست دارم انسان ها خوشحال باشند!(پاپ بزرگ)
-
pop در چرا میخاید دکتر شید؟؟؟ گفته است:
منم یه سوال پرسیدم دیگه جواب نمیدید چرا دعوام میکنیدبه قومی مبتلا شدیم که
فکر می کنند
خدا جز آنها
کسی را هدایت نکرده ..."بوعلی سینا"
به کسی که منفی میدهد احترام میگذارم.چون منطق و استدلالی برای جواب دادن ندارد و میخواهد با منفی خود را خوشحال کند و من نیز دوست دارم انسان ها خوشحال باشند!(پاپ بزرگ)
-
به خاطر بابام ! چون بابام دوس داره من پزشک بشم منم دوس دارم اون چیزی بشم ک بابام دوس داره !
البته پرستیژ و اینا هم خدایی بی تاثیر نبوده ولی اصل همون بود ! -
منم اول میخواستم برم ریاضی البته هنوزم دوست دارم ولی خب.......ی جورایی مامانم و خالم نذاشتن بابام حرفی نداشت ولی.....ولی الان خوشحالم ک تجربی ام با اینکه سخته ولی من هدفم خوشحال کردن مامان بابامه ...و میخوام دکتر بشم چون شاید بتونم ی کمک کوچیکی ب نیازمندا بکنم...
-
هرکسی اولویتای خودشو داره!
من به این دلایل دارم پزشک میشم :
عاشق پزشکی هستم
اینکه به خیلیا میتونم از هر نظری کمک کنم
و اینکه اون لحظه ای رو که از اتاق عمل بیای بیرون بگی خداروشکر عمل خوب بود رو با هیچ لحظه ای تو کارم عوض نمیکنه!چون خیلیارو خوشحال میتونی بکنی!
اینکه پزشکی از بچگی ارزوم بوده!
و اینکه بتونم برای چامعم مفید باشم
درمورد پولش هم من از راه دیگه پول خیلی بیشتری میتونم دربیارم!تو پزشکی اصن پول برام مهم نیس! -
هرکسی اولویتای خودشو داره!
من به این دلایل دارم پزشک میشم :
عاشق پزشکی هستم
اینکه به خیلیا میتونم از هر نظری کمک کنم
و اینکه اون لحظه ای رو که از اتاق عمل بیای بیرون بگی خداروشکر عمل خوب بود رو با هیچ لحظه ای تو کارم عوض نمیکنه!چون خیلیارو خوشحال میتونی بکنی!
اینکه پزشکی از بچگی ارزوم بوده!
و اینکه بتونم برای چامعم مفید باشم
درمورد پولش هم من از راه دیگه پول خیلی بیشتری میتونم دربیارم!تو پزشکی اصن پول برام مهم نیس! -
@Dr.Bernosi سلام دکتر میشه راه حلتون برای پول بیشتر در شغل دیگه ای را بگید؟
الان اگه بتونین خودتونو توی تدریس یه درس چا بندازین و یواش یواش بقیه بشناسنتون،خیلی بیشتر از پزشکی هم پول در میارین!دکتری میشناسم که از بیمارستان ماهی 15 تومن میگیره ولی از تدریسش ماهی 45 تومن درمیاره!البته اینو دقت کنیم وقتی که شما فوقتونو بگیرین توی هر رشته ای که باشین تو پزشکی ماهی حداقل 60 70 تومن درمیارین!
ولی یچیزی برادرانه بهتون میگم!اصلا به دنبال پول نباشین!برین دنبال علاقتون پولم خودش میادش!من هم عاشق پزشکیم هم عاشق تدریس!پول نباید ملاک باشه