دهم تجربی و تابستون
-
سلام دوستان طاعاتتون قبول درباره مطاله تو تابستون سوال داشتم من دهم تجربی هستم ممیخواستم بدونم برای مطالعه تابستون فقط پایه رو بخونم یا یازدهمم بخونم خودم نظرم با پیش خوانی یازدهم هست ولی کسایی که بهتر بلدن ممنون میشم بگن🙏
-
ونظرتون در رابطه با مشاور چیه؟لازم و ضروریه؟
-
سلام دوستان طاعاتتون قبول درباره مطاله تو تابستون سوال داشتم من دهم تجربی هستم ممیخواستم بدونم برای مطالعه تابستون فقط پایه رو بخونم یا یازدهمم بخونم خودم نظرم با پیش خوانی یازدهم هست ولی کسایی که بهتر بلدن ممنون میشم بگن🙏
Narin Hashempour
سلام
من جای شما باشم دهم رو خوب و مفهومی میخونم
کسایی رو دیدم که هی پیش خوانی میکردن و یه سال جلو بودن اخرم سودی نداشت
در مورد مشاور به نظرم الان خیلی زوده
و من خودم برای خودم برنامه نوشتم
اوایل یکم سخته بعدا کامل دستتون میاد
اگر تا اخر یازدهم به این توانایی نرسیدید برای دوازدهم مشاور بگیرید ( البته من خودم ناشتم مشکل انچنانی هم پیش نیومد) ولی به نظرم به جای مشاور یه راهنما داشته باشید
کسی که منابع درست بهتون معرفی کنه یا روش مطالعه بهتون بگه
که اینا توی کانالای مشاوره ای فراوونه -
Narin Hashempour
سلام
من جای شما باشم دهم رو خوب و مفهومی میخونم
کسایی رو دیدم که هی پیش خوانی میکردن و یه سال جلو بودن اخرم سودی نداشت
در مورد مشاور به نظرم الان خیلی زوده
و من خودم برای خودم برنامه نوشتم
اوایل یکم سخته بعدا کامل دستتون میاد
اگر تا اخر یازدهم به این توانایی نرسیدید برای دوازدهم مشاور بگیرید ( البته من خودم ناشتم مشکل انچنانی هم پیش نیومد) ولی به نظرم به جای مشاور یه راهنما داشته باشید
کسی که منابع درست بهتون معرفی کنه یا روش مطالعه بهتون بگه
که اینا توی کانالای مشاوره ای فراوونهsallar savadkoohi خیلی ممنون به خاطر راهنماییتون 🌼من خودم نظرم اینه که اول دهم رو خوب و مفهومی بخونم و بعدش شروع به خوندن یازدهم کنم
-
sallar savadkoohi خیلی ممنون به خاطر راهنماییتون 🌼من خودم نظرم اینه که اول دهم رو خوب و مفهومی بخونم و بعدش شروع به خوندن یازدهم کنم
Narin Hashempour
کارتون کاملا درسته -
این پست پاک شده!