اندام های لوله گوارش
-
سلام دوستان
این جمله رو ببینیدیاخته های پوششی مخاط روده باریک برخلاف بسیاری از یاخته های غدد معده و همانند غده های مخاط مری ماده مخاطی ترشح میکند
این جمله رو درست گرفته
یه سوال مری غده داره؟!😶 یا اینکه چون یاخته های پوششیش مخاط ترشح میکنند بهش میگن یاخته های پوششی غده ای؟؟
از طرف دیگه مگه بیشترین یاخته های غده معده یاخته های ترشح کننده ماده مخاطی نبود؟پس اینجوری که بیشترینشون ماده مخاطی تولید میکنندممنونم🌸
تجربیا -
سلام دوستان
این جمله رو ببینیدیاخته های پوششی مخاط روده باریک برخلاف بسیاری از یاخته های غدد معده و همانند غده های مخاط مری ماده مخاطی ترشح میکند
این جمله رو درست گرفته
یه سوال مری غده داره؟!😶 یا اینکه چون یاخته های پوششیش مخاط ترشح میکنند بهش میگن یاخته های پوششی غده ای؟؟
از طرف دیگه مگه بیشترین یاخته های غده معده یاخته های ترشح کننده ماده مخاطی نبود؟پس اینجوری که بیشترینشون ماده مخاطی تولید میکنندممنونم🌸
تجربیا@sara-haghighatrad سلام جمله درسته
چون یاخته های غدد معده همون یاخته های اصلی وکناری وبرخی مخاط ترشح میکنه
درحالیکه جمله گفت برای مری غده های مخاط مری(یعنی اونایی که مخاط ترشح میکنن)
اگه برای معده میگفت یاخته های پوششی سطحی یا برخی از یاخته های غده معده اینم درس میشد
وچون گفته برخلاف بسیاری از یاخته های غده معده درسته -
سلام دوستان
این جمله رو درست گرفته
تجربیا@sara-haghighatrad در اندام های لوله گوارش گفته است:
سلام دوستان
این جمله رو درست گرفته
تجربیاسلام

طبق این شکل تعداد یاخته های پوششی سطحی و یاخته های کناری و یاخته های اصلی بیشتر از یاخته های ترشح کننده ماده مخاطی هستند
اگر یاخته های ترشح کننده ماده مخاطی رو با هر کدوم جدا جدا مقایسه کنیم بیشتر هستن اما در مقایسه با تمام یاخته های دیگر غده معده کمتر هستن
بخش دوم حرفتون هم درسته😊
جایی مشکل بود درخدمتم -
@sara-haghighatrad سلام جمله درسته
چون یاخته های غدد معده همون یاخته های اصلی وکناری وبرخی مخاط ترشح میکنه
درحالیکه جمله گفت برای مری غده های مخاط مری(یعنی اونایی که مخاط ترشح میکنن)
اگه برای معده میگفت یاخته های پوششی سطحی یا برخی از یاخته های غده معده اینم درس میشد
وچون گفته برخلاف بسیاری از یاخته های غده معده درسته@kosar-mottaghi
ابوالفضل ریسی
ممنونم🌸
الان کتاب و دیدم خود متن کتاب میگه برخی اونوقت من میگم چرا!!😂😶 -
@kosar-mottaghi
ابوالفضل ریسی
ممنونم🌸
الان کتاب و دیدم خود متن کتاب میگه برخی اونوقت من میگم چرا!!😂😶@sara-haghighatrad در اندام های لوله گوارش گفته است:
@kosar-mottaghi
ابوالفضل ریسی
ممنونم🌸
الان کتاب و دیدم خود متن کتاب میگه برخی اونوقت من میگم چرا!!😂😶خواهش میکنم
پیش میاد دیگه😊
انجمن هم واسه همین کاراست☺ -
@sara-haghighatrad در اندام های لوله گوارش گفته است:
@kosar-mottaghi
ابوالفضل ریسی
ممنونم🌸
الان کتاب و دیدم خود متن کتاب میگه برخی اونوقت من میگم چرا!!😂😶خواهش میکنم
پیش میاد دیگه😊