زیر ذره بین
️
️:زیست 2 فصل 6
-
@First
@miss-joker ممنون
-
Amir 6 سلام من آمادم
-
Amir 6 سلام من آمادم
-
Amir 6 نمیدونم میخوای یه ده دقه صبر کنیم
-
سلام به دوستان گل آلایی خوبید؟ طاعات و عبادت هاتون قبول باشن
اگر ویدئو های آقا موقاری رو دنبال کرده باشید دیدید که میگن چند نفری بشینید و عکس های زیست رو تحلیل کنید️
️
در این تاپیک هم همین طور که از اسمش معلومه عکس های زیست رو می ندازیم زیر ذره بین و تمام نکاتش رو میگیم نکات پنهان، نکات مهم، نکات ریز و...
البته تحلیل تست هم داریم هر شب
البته با کمک شما دوستان یعنی هر شب ساعت 22 تحلیل عکس های زیست و تست داریم
البته در این تحلیل ها سوالاتی مطرح میشن و میتونیم اشکالات مون رو هم رفع کنیم
لطفا برای دسترسی راحت خودتون به نکات و تست ها اسپم ندید
دعوت میکنم از
@تجربیا @یازدهم Amir 6 atena abolhasani @dr-mahh @first @mr-fantastic
منتظر حضور گرم تون هستیم -
۱.آسیب به یاخته های مغز استخوان،پیاز مو و پوشش دستگاه گوارش در طی شیمی درمانی یا پرتودرمانی نوعی مرگ برنامه ریزی شده ی یاخته ای است.
2.در دوران جنینی،حذف پرده میانی انگشتان در اثر مرگ برنامه ریزی شده در جوجه مرغ به طور کامل ولی در جوجه اردک به طور ناقص رخ می دهد.(پرندگان شناگر به این پرده برای شنا کردن نیاز دارند.)
3.برای رویداد فرایند مرگ برنامه ریزی شده ،هم عوامل خارجی(نظیر آفتاب سوختگی) و هم عوامل داخلی(نظیر تکامل انگشتان دست و پا)موثر هستند.
4.در بیماری های ویروسی یا سرطان،در پی حمله یاخته های کشنده طبیعی و لنفوسیت هایTکشنده به یاخته هدف و پس از ترشح پرفورین و آنزیم به درون یاخته پدیده مرگ برنامه ریزی شده رخ می دهد. -
Amir 6 دلایل مرگ برنامه ریزی حتما نقص در سلول ننیست میتونه یک یاخته کاملا سالم باشهه ولی دراون مرگ برنامه ریزی شده اتفاق بیفته مثل همین سلول های بین انگشتان پای جوجه اردک و جوجه مرغ در دوران جنینی که از بین میرن.
-
Amir 6 مرگ برنامه ریزی شده برای سلول های بین انگشتان فقط در برخی پرندگان اتفاق میفتد.
-
سلامممم ببخشید اینترنتم الان وصل شد
-
سلامممم ببخشید اینترنتم الان وصل شد
atena abolhasani
سلام خوش اومدین
امشب قرار شد همین یه شکل رو تحلیل کنیم چون تعدادمون کمه -
atena abolhasani
سلام خوش اومدین
امشب قرار شد همین یه شکل رو تحلیل کنیم چون تعدادمون کمهAmir 6 خیلی ممنون⚘
باشه در عوض میخواین تست بیشتر بزنیم دوره بشه برامون -
Amir 6 خیلی ممنون⚘
باشه در عوض میخواین تست بیشتر بزنیم دوره بشه برامونatena abolhasani
تست آماده دارین؟ -
Amir 6 یه چیز جالب دیگه اینکه خودمون هم در دوران جنینی این پرد هارو داریم ولی به مرور زمان مرگ برنامه ریزی براشون اتفاق افتاده.
-
atena abolhasani
تست آماده دارین؟Amir 6 از این شکلی که گذاشتین نه ولی از قبلیایی که این چند شب تحلیل میکردیم اره چند تا تست دارم
-
Amir 6 از این شکلی که گذاشتین نه ولی از قبلیایی که این چند شب تحلیل میکردیم اره چند تا تست دارم
atena abolhasani
نکته ای راجب این شکل دارین بگین
بعدش بی زحمت تست ها رو بزارین -
یه تست ترکیبی پیدا کردم برای دستگرمی -
یه تست ترکیبی پیدا کردم برای دستگرمی -
یه تست ترکیبی پیدا کردم برای دستگرمیatena abolhasani
گ۳؟