منبع خاصی داره؟!
-
سلام دوستان
بببخشید میخاستم بدونم شما برا محاسبات چ کاری انجام میدین ک محاسباتتون در مسائل فیزیک شیمی ... قوی بشه و سرعتتون زیاد ایا کتاب خاصی داره؟
@dr-mahh در منبع خاصی داره؟! گفته است:
سلام دوستان
بببخشید میخاستم بدونم شما برا محاسبات چ کاری انجام میدین ک محاسباتتون در مسائل فیزیک شیمی ... قوی بشه و سرعتتون زیاد ایا کتاب خاصی داره؟
سلام
کتاب خاصی نمیخواد (تو بازار هست کتاباش منتها لازم نیست خیلی)
سعی کنید با عددا بازی کنید ، ساده کنید ، ترجیحا عددای بزرگ رو توهم ضرب نکنید چون معمولا ساده میشن
تمیز بنویسید (خود به خود دقت و سرعتتون بیشتر میشه)
ریز بنویسید
چند تا تکنیک ساده یاد بگیرید (مثل تقسیم بر ۵ که ضرب در دو باید بشه یا تقسیم هورنر و...)
تمرین کنید
خیلییی تمرین کنید
از ماشین حسابم اصلا استفاده نکنید -
@dr-mahh در منبع خاصی داره؟! گفته است:
سلام دوستان
سلام
کتاب خاصی نمیخواد (تو بازار هست کتاباش منتها لازم نیست خیلی)
سعی کنید با عددا بازی کنید ، ساده کنید ، ترجیحا عددای بزرگ رو توهم ضرب نکنید چون معمولا ساده میشن
تمیز بنویسید (خود به خود دقت و سرعتتون بیشتر میشه)
ریز بنویسید
چند تا تکنیک ساده یاد بگیرید (مثل تقسیم بر ۵ که ضرب در دو باید بشه یا تقسیم هورنر و...)
تمرین کنید
خیلییی تمرین کنید
از ماشین حسابم اصلا استفاده نکنید -
سلام دوستان
@dr-mahh توی شیمی واقن اون محسبات سنگین..سنگین نیسن
با یه نگاه کلی میشه جوابو فهمید
مثلا روی صورت زده دوازده ملیون و خوردی
پایین زده 4دهم ممیز و....
خو 12 به 4 ساده میشن باهم و تو گزینه ها مسلما یدونه هس ک 3 داخبش هست
گاهی فقط ی نگاه کلی میخاد -
@dr-mahh توی شیمی واقن اون محسبات سنگین..سنگین نیسن
با یه نگاه کلی میشه جوابو فهمید
مثلا روی صورت زده دوازده ملیون و خوردی
پایین زده 4دهم ممیز و....
خو 12 به 4 ساده میشن باهم و تو گزینه ها مسلما یدونه هس ک 3 داخبش هست
گاهی فقط ی نگاه کلی میخادMehdi Hosseinbor سلام مچکرم ک وقت گذاشتین
ولی من منظورم کلی بود ! ریاضی یا فیزیک تو شیمی هم من به مسائلی برخوردم ک واقعا گیج میشدم داخل محاسبات و مجبور میشدم از ماشین حساب استفاده کنم -
Mehdi Hosseinbor سلام مچکرم ک وقت گذاشتین
ولی من منظورم کلی بود ! ریاضی یا فیزیک تو شیمی هم من به مسائلی برخوردم ک واقعا گیج میشدم داخل محاسبات و مجبور میشدم از ماشین حساب استفاده کنم@dr-mahh فیزیک ریاضی برای همه محاسباتش رو نمیدونم ولی شیمی معلمولا با همین روشا
فردا هم براتون یه نمونه مدل دیگه آپلود میکنم همینجا که میشه اعدادو ساده کرد -
سلام دوستان
@dr-mahh سلام
من قبلا یه کلاس بود ریاضیات آسان تدریس میکرد شرکت کردم بنظرم خیلی خوبه.....براضرب و جمع و توان و .... باعث میشه سرعتت بالا بره
یه جور فرمول انگار بهت میدن برا انجام عملیات البته بعضی چیزاییم که تدریس میشه همیشه کاربرد نداره و فقط استثناعه -
@dr-mahh سلام
من قبلا یه کلاس بود ریاضیات آسان تدریس میکرد شرکت کردم بنظرم خیلی خوبه.....براضرب و جمع و توان و .... باعث میشه سرعتت بالا بره
یه جور فرمول انگار بهت میدن برا انجام عملیات البته بعضی چیزاییم که تدریس میشه همیشه کاربرد نداره و فقط استثناعهفاطمه خلیلی سلام بله درسته
ممنونم
-
سلام دوستان
@dr-mahh
سلام
الکی دنبال این کلاسای عجیب غریب محاسبه نباشید
4 تا جرم مولی حفظ کنید راحت تر از اینه که بخواین فرمولای شبیه هم و مسخره محاسبات حفظ کنید که سر کنکورم ادم یادش میره.
من خودم سال دهم مدرسه از این کلاسا برامون گذاشت رفتم فقط اتلاف وقت
حداقل برای من خوب نبود چون حتی اگر فرمولاشم حفظ میکردم اینقدرر سر جوابی که به دست اوردم شک میکردم که دوباره خودم ضرب عادی انجام میدادم
محاسبات غول عجیب غریبی نیست فقط تکرار و تمرین زیاد میخواد.
و بدونید توی کنکورم ضربای خیلی سنگین و گردن کلفت نمیاد
اعشاریا و عجیب غریبا اکثرا ساده میشن مگر اینکه طراح بخواد اذیت کنه که ادم نهایتا یه ضرب مینویسه دیگه
مثلا جای این فرمولا اعدادی که با 22.4 ساده میشن رو بلد باشید
یا مثلا بدونید هر عددی در 101 ضرب شه میشه دوتای خودش
اینا تو شیمی خیلی کاربرد داره که من از معلم شیمیم یاد گرفتم نه معلم محاسبات -
@dr-mahh
سلام
الکی دنبال این کلاسای عجیب غریب محاسبه نباشید
4 تا جرم مولی حفظ کنید راحت تر از اینه که بخواین فرمولای شبیه هم و مسخره محاسبات حفظ کنید که سر کنکورم ادم یادش میره.
من خودم سال دهم مدرسه از این کلاسا برامون گذاشت رفتم فقط اتلاف وقت
حداقل برای من خوب نبود چون حتی اگر فرمولاشم حفظ میکردم اینقدرر سر جوابی که به دست اوردم شک میکردم که دوباره خودم ضرب عادی انجام میدادم
محاسبات غول عجیب غریبی نیست فقط تکرار و تمرین زیاد میخواد.
و بدونید توی کنکورم ضربای خیلی سنگین و گردن کلفت نمیاد
اعشاریا و عجیب غریبا اکثرا ساده میشن مگر اینکه طراح بخواد اذیت کنه که ادم نهایتا یه ضرب مینویسه دیگه
مثلا جای این فرمولا اعدادی که با 22.4 ساده میشن رو بلد باشید
یا مثلا بدونید هر عددی در 101 ضرب شه میشه دوتای خودش
اینا تو شیمی خیلی کاربرد داره که من از معلم شیمیم یاد گرفتم نه معلم محاسباتsallar savadkoohi حس میکنم الان منو بزنین !
باشه ممنون
-
فاطمه خلیلی سلام بله درسته
ممنونم
@dr-mahh
-
sallar savadkoohi حس میکنم الان منو بزنین !
باشه ممنون
@dr-mahh
نه بابا
اگه لحنم تند بود ببخشید
یاد خودم افتادم که چه قدر وقت تلف کردم سر این کلاسه