دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
زیست انیمیشنی¤جانوری
-
%(#10f000)[به نام خداوند زیست شناس]
سلام سلام
با بخش جانوری از زیست شناسی خدمتتون رسیدم
روند کارمون:
با انیمیشن هایی که سعی میکنم دوبله فارسی باشند و زیر هر انیمیشن هم توضیحاتی مختصر از متن خود کتاب خدمتتون ارائه میدم
امیدوارم همراه باشید و لذت ببرید. -
تغییر رنگ در آفتاب پرست 🌈
-
کُریچه (واکوئول)گوارشی:
e3fb7e528fb579d826018eaf57b5cecb10707977-720p.mp4
%(#ff44ff)[در پارامسی، حرکت مژک ها غذا را از محیط به حفرۀ دهانی منتقل می کند.]
%(#4d708f)[در انتهای حفره، کُریچه غذایی تشکیل می شود. ]
%(#4d07ff)[کُریچه غذایی درون سیتوپلاسم حرکت می کند. اندامکی به نام لیزوزوم(نه لیزوزیم]%(#4d07ff)[)، که دارای آنزیم های گوارشی است به آن می پیوندد و آنزیم های خود را به درون کُریچه آزاد می کند]%(#4d07ff)[کُریچه گوارشی تشکیل می شود.]
%(#059595)[مواد گوارش یافته از این کریچه خارج می شوند و مواد گوارش نیافته در آن باقی می مانند] %(#059595)[به این کُریچه،کُریچه دفعی می گویند. محتویات این کُریچه از راه منفذ دفعی یاخته خارج می شود.]
-
ابوالفضل ریسی در زیست انیمیشنی¤جانوری گفته است:
کُریچه (واکوئول)گوارشی:
%(#4d07ff)[کُریچه غذایی درون سیتوپلاسم حرکت می کند. اندامکی به نام لیزوزوم(نه لیزوزیم]%(#4d07ff)[)، که دارای آنزیم های گوارشی است به آن می پیوندد و آنزیم های خود را به درون کُریچه آزاد می کند]%(#4d07ff)[کُریچه گوارشی تشکیل می شود.]
%(#059595)[مواد گوارش یافته از این کریچه خارج می شوند و مواد گوارش نیافته در آن باقی می مانند] %(#059595)[به این کُریچه،کُریچه دفعی می گویند. محتویات این کُریچه از راه منفذ دفعی یاخته خارج می شود.]
البته حواستون باشه
پارامسی تک سلولیه و جزو آغازیان اگه درست یادم مونده باشه
جزو جاندارانه و نه جانوران -
romisa در زیست انیمیشنی¤جانوری گفته است:
ابوالفضل ریسی در زیست انیمیشنی¤جانوری گفته است:
کُریچه (واکوئول)گوارشی:
البته حواستون باشه
پارامسی تک سلولیه و جزو آغازیان اگه درست یادم مونده باشه
جزو جاندارانه و نه جانورانسلام
درسته خب ولی تایپکی در این مورد نبود و چون اکثرا زیست جانوری میدونیمش گذاشتمش همینجا دیگه -
ابوالفضل ریسی
تکمیلی کریچه گوارشی در پارامسی
پارامسی.mp4
@تجربیا -
%(#00eaff)[up]
@تجربیا
@راه-ابریشم-پرو-زیست
@راه-ابریشمی-ها-زیست